Isıyla baskı yapıyormuş. Birkaç sitede olumlu yorumlar var ama kararsız kaldım. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim. (yanlışım varsa kusura bakmayın)
Kagidin boyutlari bit kadar. Duvara-dolaba asmak icin veya bir partide hemen cikti alip kizlara hava atmak icin iyi. Ben 5-6 ay kullandim, dedigim gibi anlik hemen cikti almak icin iyi (kagitlarin arkasi yapiskanli ayrica).
ışıkla nasıl baskı yapıyor ki? emilsiyonlu sistemde olur o - minicik kağıtlar düşündürdü..
mürekkepsiz olması heyecanlandırdı başta ama sadece bu kağıtlarla oluyormuş, kağıdın içerisindeki kristaller ısıtılıyormuş da falan da filan da.. cihaz ucuz ama 30 luk kağıt 13 dolar, ben sevmedim
onun yerine kalosuz veri aktarım teknolojlerine yatırım yaparım, çıktı alma devri bitti. Çektiğin fotoyu en hızlı ve kolay paşlaşma devri başladı. Takacaksın bir eyefi kartı, direk telefona yada laptop a göndereceksin, yada 3g-wifi ile facebook,flicker vs. sitelere yada kişisel web depolama alanlarına gönderip paylaşacaksın. Çıktı almakta neymiş. Atrık dijital çerçeveler var.
Halen baskı almak isteyenler var hocam.Baskı sistemleri uzun yıllar daha hayatımızdan çıkmayacak bence
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
onun yerine kalosuz veri aktarım teknolojlerine yatırım yaparım, çıktı alma devri bitti. Çektiğin fotoyu en hızlı ve kolay paşlaşma devri başladı. Takacaksın bir eyefi kartı, direk telefona yada laptop a göndereceksin, yada 3g-wifi ile facebook,flicker vs. sitelere yada kişisel web depolama alanlarına gönderip paylaşacaksın. Çıktı almakta neymiş. Atrık dijital çerçeveler var.
elinde iyi bir makina var diyelim. güzel bir yere git, fotoğrafını çek bir kaç kişinin ve para kazan, ben böyle bir şey yapmak istiyorum aslında.. ama işte 30 luk kağıt 25 liraya mı ne geliyor, bu biraz fazla geldi bana.. ama temel olarak dediğine de katılıyorum, kendim için almazdım böyle bir şey
@ozturert, çıktı hızı nasıldı peki bu yazıcının, bir de her fotoğraf makinası ile uyumlu mudur?
Benim istediğim tam bu tarz bir şey. Yapışkanlı olması ayrıca hoşuma gitti. Çıktı alıp anında bir yerlere koymak falan. Tam boyut verebilir misin ? @M@rveleous, benim bildiğim kadarıyla hızı 60sn. 20 sn veri aktarımı 40 sn baskı. Uyum konusu hakkında bende bilgi almak isterim. Ve bu makineyi internet dışından bulabilceğimiz bir yer var mı ?
Benim bildigim tum makinelerle uyumlu. O zamanlar G11, 5DMarkII, Fuji F200 ve S200 ile denemistim. Toplam baski 60 sn kadar suruyor. Renkleri tam veremiyor, tonal araligi buyuk yazicilar kadar iyi degil. Ama bu benim gorusu, fotograflari gosterdigim herkes 'aa ne guzel' dedi Fotograf boyutunu bir kagida cizip bakin, sonradan kucuk gelmesin. Alet cidden cok ufak, tasimasi cok rahat.
Ya fiyatı ve nerden bulabileceğim hakkında bi bilgi alabilirsem sizden çok sevinirim. İnternet de çok göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Halen baskı almak isteyenler var hocam.Baskı sistemleri uzun yıllar daha hayatımızdan çıkmayacak bence
Katılıyorum.
Aslında baskı almak başka bir olay katıyor. Mesela bizim ufaklığın 4000 civarında fotosunu çekmişim.Bilgisayarda aklımıza gelince bakıyoruz ama çok hızlı bakılıyor ve biraz ruhsuz oluyor.MAsa başında otur çift tıkla felan...
Ama çıktı aldığım 100e yakın fotoya anında ulaşıp her yerde bakılıyor.Elektriğe, pile gerek yok, zoom yok , yan çevir yok, çift tık yok, renk ayarı yok vs vs vs..
bu durum; " internet geldi kitaplar, gazeteler ölecek" cümlesine benziyor... olur belki ama, tablet teknolojisinin biraz daha gelişmesi lazım.Bilgisayarla olacak iş değil.
Şu kağıtları kolay bulabileceğimi bilsem direk alırım.Memlekette kim ne anlar facebookdan, flash bellekten :D dağıtır dururum fotoları
Aslinda bayram ziyaretlerinde akrabalarla beraber cekilip hemen baski alirsin birakirsin evlerine iyi olur. Simdi aklima geliyor.
Canon Selphy CP 800 Hakkındaki yorumlarınız nedir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme