Şimdi Ara

Polarize güneş gözlüğü kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar polarize gözlük aldım.. bazı dijital göstergelere bakınca gökkuşağı görüyorum..
    Ve bazen hava bulutluyken , gözlüğü takınca bulutların arasında ışık kırılmaları görüyorum -gök kuşağı şeklinde..-
    aynı şekilde asfalt parıldıyor bu gözlüğü takınca..

e madem görüntüyü bu kadar yanıltıyor ne özelliği var bu polarizenin?

not: arkadaşın da var ray ban polarize, onunki de aynı şekildeymiş..
    o da bilmiyo neden böyle olduğunu ama kullanıyo.

• vaaay iyimiş

merak ettim valla kaça aldın kalitelileri kaçadır

gözü kör etmeyelim
  • Bende vardı ray-ban evet öle gösteriyor ama bence iyi gözü hiç rahatsız etmiyor güneş filan
  • özellikle araba kullanırken çok rahat oluyor..
  • asfalt parıldıyor mu?
    tam tersine parlamaları engellemesi lazım ben de kullanıyorum
    lcd ekranlarda kararma yaptığı doğru insanı yanıltıyor ben ilk aldım baktım telefonun ekran çalışmıyor anlamıyorsun da tabii
    bunun dışında ama gözü çok rahatlatıyor normal güneş gözlüklerinden hiçbirşey anlamıyorum ben
  • Konuyla Alakası Yok Ama Birisi Benim Adıma Konu Açabilirmi Ben Konu Açamıyorum Yeni Konu Butonu Yok

Biriniz Açın Bende Geliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

asfalt parıldıyor mu?
    tam tersine parlamaları engellemesi lazım ben de kullanıyorum
    lcd ekranlarda kararma yaptığı doğru insanı yanıltıyor ben ilk aldım baktım telefonun ekran çalışmıyor anlamıyorsun da tabii
    bunun dışında ama gözü çok rahatlatıyor normal güneş gözlüklerinden hiçbirşey anlamıyorum ben

Asfalt dediğim komple yol değil yani...
    Normal gözle bakınca birşey göremiyorum ama gözlüğü takınca asfalt üzerinde 3-5 cm. çapında kimi yerler parıldıyor.. cam parçaları sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kullanıyorum
    polarize nin mantıgı sudur

normalde ısık gozunuze her frekansta gelir yani olmayan bir goruntu frekans farkından dolayı varmıs gibi olur ( çeşitli yansılamalar ve kırılmalar)

bu fotonlar polarize camdan gecerken kutuplaşırlar (polarizasyon) ve tek frekans olarak geçerler yani gozunuze tek frekanstan ısık geldigi için gozunuz yorulmaz ve çeşitli yansımaları gormezsiniz

saglıklı olan polarize camlardır dier boyalı gunes gozlukleri hiç tavsiye edilmez gozunuzu koruyacaz derken göz sinirlerinizi yakabilirsiniz ;)
  • Yalnız bu gözlüğü alırken balık tutan adam resmine bakıyorsun çıplak gözle göremediğin resmin yarısını gözlükle görüyorsun o nasıl oluyorki

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

bende kullanıyorum
    polarize nin mantıgı sudur

normalde ısık gozunuze her frekansta gelir yani olmayan bir goruntu frekans farkından dolayı varmıs gibi olur ( çeşitli yansılamalar ve kırılmalar)

bu fotonlar polarize camdan gecerken kutuplaşırlar (polarizasyon) ve tek frekans olarak geçerler yani gozunuze tek frekanstan ısık geldigi için gozunuz yorulmaz ve çeşitli yansımaları gormezsiniz

saglıklı olan polarize camlardır dier boyalı gunes gozlukleri hiç tavsiye edilmez gozunuzu koruyacaz derken göz sinirlerinizi yakabilirsiniz ;)

• sanırım o da yansıyan ısıkları direk gelenlerden ayırt edebildigi için( frekans farkı) yansıyanları daha cok geciriyor cisimleri daha net gormemizi saglıyor
  • arkadaslar ben paso spor giyiniyorum bana bir gözlük önerin yaf.. kıyafete uygun?
  • bende de var polarize gözlük camına uzaktan bakınca camlarda görüyorum bahsettiğiniz gökkuşağını taktıktan sonra görmüyorum 1 yıldan fazla oldu hiç görmedim.sizin gözlüklerde bi sakatlık olmasın
  • Benmkilerde de var bu telefin ekranina dik bakmaynca falan gokkusagi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.