Şimdi Ara

Polaris ayakkabı 17 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlgilenen varsa en yakın flo ya koşsun derim..

Normalde 40 liraymış peşin alımda 17 lira ödüyorsunuz..

Polaris ayakkabı 17 Lira

• Rahat mı peki
  • güzel ayakkabı alınırlığı var.
    bilirsiniz ki polaris ayak ürünleri üretmekte bu yüzdenayağa zarar verecek ürünlerden kaçacağını düşünüyorum
    şahsi fikrimi söylüyorum bir gün önce adidas ın bu tip bir ayakkabısını almıştım almasaydım bende alırdım :)
  • polaris flo ayni deil diye biliyorum bu markalar arkadaslar
  • Flo ayakkabı mağazaları ve polaris, Ziylan grubuna bağlı firmalardır.
  • flo mağaza zaten :)
    polaris te orada satılıyor
  • kampanyayı bildiren arkadaşa çok teşekkür ediyorum sayesinde ilk defa böyle tarz ayakkabı giyicem bursa kent meydanından flo magazısından kaptım bir adet milletin haberi yok ürüne bakan hiç yoktu baya bi ayakkabı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha once polarisin 40liralik olanlarindan kalite olarak cok farkli ama idare eder.
    Halen kampanya devam ediyor.
  • kışın polarisin 45 lr lık güzel görünüşlü ayakkabısından aldım denemek için.o paraya çok bir şey beklemiyordum ama
    bu kokuyu da beklemiyordum:).ders oldu,45 lr çöpe gitti.
  • aynı kalitede polaris olmayanını bulursunuz bir tek üzerinde polaris yazmaz. Bildiğiniz piyasada bol bol bulunan ayakkabı işte. Alın bakın tabanları karşılaştırın (en önemli nokta bu) hiç bir fark olmadığını göreceksiniz. Piyasa da da aynı fiyatlara mevcut...

he burada yırtar parçalar garanti kapsamına sokarsanız karınız o olur diye düşünmekteyim...

• Eşime Polaris'ten bir çizme almıştık tamamen fabrikasyon hatası nedeniyle iade etmiştik, daha sonra verilen yeni çizme de kullanımdan kaynaklanmayan bir şekilde yanlardan patladı. Tek bir ürün ile firma hakkında genelleme yapmak yanlış ama, bir daha mı Polaris, yok almayım kalsın !..
  • İşte sıcak bi fırsat sonunda bilgilendirenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Temmuz 2010; 13:16:12 >
  • aynı olay bizim de başımıza geldi.üstelik diyarbakır bayi artık bayan ürünleri getirmediklerini bu sebeple yapabilecek bir şey olmadığını pişkin pişkin.uğraşmaya değmez deyip kendimiz tamir ettirdik.ama polaristen uzak durmak da fayda var bana göre.böyle adamlara bayilik verdikleri için bile olsa...

quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Eşime Polaris'ten bir çizme almıştık tamamen fabrikasyon hatası nedeniyle iade etmiştik, daha sonra verilen yeni çizme de kullanımdan kaynaklanmayan bir şekilde yanlardan patladı. Tek bir ürün ile firma hakkında genelleme yapmak yanlış ama, bir daha mı Polaris, yok almayım kalsın !..
  • ben kendime polarisin sandaletini almıştım.ama almaz olaydım.ayakları leş gibi kokutuyor.
  • Bu konuyu uzun zamandır görüyordum ama sandalet tarzı bir üründür diyede hiç konuya giriş yapmamıştım.
    Bu kadar zaman içinde fırsatın bitmiş olması muhtemel ama yine bir sorayım bitti mi acaba bu fırsat?
  • http://www.polaris.gen.tr/urun.asp?kategoriId=10136&urunId=5752&urunkodu=350868

Bugün Polaris mağazasından bunu aldım.. 6 ay içinde birşey olursa değiştiririz dedi görevli.. Normalde 42 numara giyerim ama 44 numara anca oldu, keşke 45 mi lsaydım diye düşünüyorum. Önündeki plastik kısım rahatsız edebilir dedi normal ayakkabılar gibi esnemediği için önü tırnaklarını acıtır rahat olanı al dedi ama tırnak batması olduğu halde 44 aldım. Giydiğimde çok acıtmadı ama yürürken ayağın ileri gider tırağına değer falan dedi.. Ama içi gayet rahat ;)) 19,90 gibi bir fiyata adım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.