Şimdi Ara

Polar giysiler kış için çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle battaniye gibi sıcacık tutuyor.Nedense yeni keşfettim :)

• Geçen sene 1 ay sırf polar giydim. Ter kokma olayı da yok. Çok pratikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an üstümde lacivert helly hansen var. Cidden en sevdiğim kıyafetlerden biri sanırım

• Tüm kazaklarim polardir. Almayadan kuzenim ucuza bulduğunu kapip gonderiyor bana sag olsun evde daha giymedigim 10dan fazla kazagim var renkli renkli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DECATHLON
    Hiking - MH20 DAĞDA YÜRÜYÜŞ POLARI
    https://www.decathlon.com.tr/forclaz-20-polar--id_8351934.html

Geçen sene 19.99 tlye almıştım 29.99 olmuş ama f p ürünü diyebillirim güzel gerçekten sıcacık tutuyor pahalı değil ama bir öğrenci için

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt

Bende bu tarzdan var. Yarı fermuarli boyunlu olanlardan. Gerçekten süper. Kısın sadece bunları giyerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Tüm kazaklarim polardir. Almayadan kuzenim ucuza bulduğunu kapip gonderiyor bana sag olsun evde daha giymedigim 10dan fazla kazagim var renkli renkli
    İyide bundan bizene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UygunsuzKertenkele kullanıcısına yanıt
    La kertilenkele bak her şeye atlama kuyruğun değil kafan kopar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Aralık 2018; 14:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

La kertilenkele bak her şeye atlama kuyruğun değil kafan kopar.
    Kafası koltuğunun altında gezen şehit hikayesinde ki şehit Benim sen rahat ol

• Çocuk diyor

benim de alasımvar bunlardan ama soye bir sorun var

1-param 0

2-178 55 kg yim bunların sırt kısmı zombi gibi duruyor zayıf olanlar bilir.O yüzden dışarda giyemiyorum :/

• -7 derece olduğum yer her.türlü polar en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Çocuk diyor

benim de alasımvar bunlardan ama soye bir sorun var

1-param 0

2-178 55 kg yim bunların sırt kısmı zombi gibi duruyor zayıf olanlar bilir.O yüzden dışarda giyemiyorum :/
    Valla ona hiç dikkat etmedim :)
    Demek istediğimi fotoğraf ile anlatmaya çalıştım.Ben 175-80 kiloyum biraz göbek var omuzlarım da biraz geniş olduğundan bana L bedeni cuk diye oturuyor.Ve göbek de belli olmuyor.
    Sende S beden alabilirsin.195-70 lık arkadaşım var bildiğim sırık ona da geldi bir tane M beden boydan kısa geldi ama vücut olarak tam oldu.Bence bedenini deneye deneye bulursun.

Para olayı da eğer Almanyada akraban varsa bu polarlar 4,99 euro ve çoğu kimse bunları giyip geziyor bunlarda isteyebilirsin

• Decathlonda da aşağı yukarı aynı fiyat siz olayı anlamadınız ama

Ya ben yukarda attığımı giyiyorum mesela.M beden ama boyu kısa.Yani ben 2 3 cm daha uzun olmasını isterdim 4 5 santim de dar olmasını isterdim.

Yani şu an m beden kısa geliyor fakat yurtdışında boy ortalaması ölçüsü farklı olduğu için mi benden 20 santimetre uzun kişi de m beden giyiyor ben de m beden ama ona baya kısa geliyordur.

Param olursa alıcam o maviliyi.Ayakkabım da mavi renk iyi olur.

Bir de bir şey soracağım bu soğuk havada herkes bot giyiyor ben mavi koşu ayakkabısı.Kendim seviyorum ama su sıçrayınca kötü oluyot fakat yürümesi aşırı rahat.Sizce yanlış mı yapıyorum takıntı oldu sanırım

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Diğer kazaklara para vereceğine hele ki lc yada defactodaki kazaklar en az 40 tl onlara vereceğine 2 tane polar al kışı kapatırsın.

Şuan hala yağışlı eğer dayanıklı ayakkabi giymezsen ayakkabin haşat olur.sppr ayakkabisi yagmura dayanmaz sadece yazları hafif olduğu için tercih edilir. Bence yanlış yapysun boyle havalarda bot giy.

• Botum yok.Ama bir ayakkabım var outdoor.Çok haklısnız gerçekten ama mesela ben geçen sene lcw de içi polar hem de görünüşü iyi bir kapüşonlu bir giysi bulmuştum çok giyilmesi durumunda koku yapıyordu normal bir şekilde ama polardan çok ısıtıyordu.10 üzerinden 6 7 diyebilirim lcw ye göre.

Size fotosunu atıcam sonra cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

• Kanser

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Pahalı mı? Bim'de, A101'de 25 lira.
  • Decathlonda 30 tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.