Bildirim
PokeTR den ne kadar zevk alıyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bunun uzunluğu kadar .
Charı arkadaşıma verdim o kasıyor artık . -
quote:
Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
-
Bunun uzunluğu kadar .
Charı arkadaşıma verdim o kasıyor artık .
Smlieylerine kdar katılıyorum. -
Pek zevk verici değil ama.Yinede kişinin emeğine saygı göstermek lâzım. -
ben 2 defa girdim hiç beğenmedim anında geri çıktım böyle dedim die yanlış anlamayın kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem
bu arada hurbie__ sen fire red oyna çok zevkli bence -
AH ŞU POKE YAKALAMAYI KOLAYLAŞTIRSINLAN BELKİ YABANCILAR BİLEM GİRER OYUNA BENİM DÜŞÜNCEM -
arkadaslar bu oyunu oynamaya degermi peki ? -
SENİ BİLMEM BANA GÖRE DEĞERLİ AMA POKE YAKALAMA KOLAYLAŞIRSA -
quote:
Orjinalden alıntı: fx_emre
AH ŞU POKE YAKALAMAYI KOLAYLAŞTIRSINLAN BELKİ YABANCILAR BİLEM GİRER OYUNA BENİM DÜŞÜNCEM
benim düşümde bu oyunun üye sayısı asla 1.000 kişiyi geçmez
gerçi o kadarda olmaz ama hade neyse
yabancılar kim pokeTR kim sende yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: RaisliN
arkadaslar bu oyunu oynamaya degermi peki ?
Değmes. -
EVET YA YABANCILAR KİM POKE TR KİM BENDE İŞTE -
quote:
EVET YA YABANCILAR KİM POKE TR KİM BENDE İŞTE
malesef sende iştebooool keseden sallamasyon
Ya Tutarsa fıkrasındaki gibi
ama pokedox tutarsa yabancılar oynar gerçi hobo da yabanacı yabancılar zaten oynardatüm dünyaya yayılır mı orasını Allah bilir
-
Sadece Türkler mi yapabiliyor Pokémon oyunu .Öyle bir kanun mu var da ben duymadım .Onlarda kendilerine açmışlardır buna benzer bir oyun . -
en azından açanların site dili ing ise onların birazcık farkı oluo onlar dünyanın konuştuğu bir dilde oyun açıo bizse kendi dilimizde gerçi bu gurur verici bişey ama adamlar ing. sayesinde herşeyini dünyaya yayıo bide güzel oldu mu Allahhhhhhh crater gibi yani bi begenilirse
-
ben %-100 zevk alıom -
ŞU POKEDOX AÇILSADA Bİ ZEVK ALAK -
quote:
ŞU POKEDOX AÇILSADA Bİ ZEVK ALAK
galiba ben birtek pokemon oyunlarında zevk alıom
-
quote:
ŞU POKEDOX AÇILSADA Bİ ZEVK ALAK
+1995 ama güzel oursa
yaw OzaN ın açtığı konuda pokedox ta olması muhtemel haritalar verilmiş ama olup olmayacağını kimse bilmioda şahsen onlardan bi tek toprak ve buz haritalarını beğendim -
ingilizce tasarim gelince gorucem sizi
kac kisi oynayacak aklini almayacak -
Allah Allah ceo hoşgelmişsen site dilini ing. yap haritaları güzelleştir oyuna gym kat poke kasma crater deki gibi kolay yap bi levele 4 can ver bende senin sitene 25 tane üye getirip günde 100 defa google reklamına tıklamazsam(aynı int. ıp sinden değil tabiki)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X