Şimdi Ara

Pokerde high card olayini %100 bilen varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun asil yeri varmi bilmiyorum bulamadim ama tam olarak aciklayabilecek birisi varsa ozel mesajdan bir iki sorum var. Onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler boyle bir durumda hangi el kazaniyor? Bana Papaz olan kazanir gibi geliyor ama bazi benzer durumlarda nasil %50 %50 bolusuluyor. Anlatimli aciklayacak birine benden odul var(atakoyde oturanlar icin)

• Anlatmakla uğraşamam ama sağdaki alır. Renk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Anlatmakla uğraşamam ama sağdaki alır. Renk.

Renk yokki

• şimdi sana şu facedeki texas holdeme gore açıklıyım ditelim sende papaz bi de 5 var. adamda da 10 ve 6 olsun. yere de atıyorum 3 7 9 2 bide kız açıldı bu durumda ne sende ne adamda oyuna hükmedicek kart yok ama senin elinde papaz var yüksek karttan kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

şimdi sana şu facedeki texas holdeme gore açıklıyım ditelim sende papaz bi de 5 var. adamda da 10 ve 6 olsun. yere de atıyorum 3 7 9 2 bide kız açıldı bu durumda ne sende ne adamda oyuna hükmedicek kart yok ama senin elinde papaz var yüksek karttan kazanırsın.

Orda sikinti yok , benim gosterdigim kombinasyonda takiliyoruz hep. Ortada per yada doper var diyelim. High cardmi alicak yoksa bolusucekmiyiz. Bu gelince hep error veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denial in Fantasy

Beyler boyle bir durumda hangi el kazaniyor? Bana Papaz olan kazanir gibi geliyor ama bazi benzer durumlarda nasil %50 %50 bolusuluyor. Anlatimli aciklayacak birine benden odul var(atakoyde oturanlar icin)

papaz olan yüksek karttan alıyor. kimsede el yok öteki el J veya 6 açılsaymış kentten alırdı. ama 4 de kalmış 7(1) 8(2) 9(3) 10(4) eğer bunu devam ettirecek kartlar gelseydi alırdı kentten(5 tane kart sinek kare falan fark etmeden rakamsal olarak dizilirse kentten alırsın. ama aynı türden kartlar dizilirse straight oluyor. yüksek kenti hem de aynı tür karttan yaparsan royal flush. ama çoooooook zor gelen bir el ve en yüksek el). renkten alacak kartta yok ayrıca.

ödül kalsın

edit: son mesajına göre açıklayayım. yere açılan kartlarda senin elindir gibi bir şey aynı zamanda. kimsede el yoksa bile yere per veya döper açıldı diyelim. adam yüksek karttan alır ama aynı zamanda döper yapmış olur yerde açıldığı için. ya kafan karışmasın işte yüksek kart alır yane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 26 Kasım 2013; 20:21:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

şimdi sana şu facedeki texas holdeme gore açıklıyım ditelim sende papaz bi de 5 var. adamda da 10 ve 6 olsun. yere de atıyorum 3 7 9 2 bide kız açıldı bu durumda ne sende ne adamda oyuna hükmedicek kart yok ama senin elinde papaz var yüksek karttan kazanırsın.

Orda sikinti yok , benim gosterdigim kombinasyonda takiliyoruz hep. Ortada per yada doper var diyelim. High cardmi alicak yoksa bolusucekmiyiz. Bu gelince hep error veriyoruz.

ortada doper + as olsaydı ortadaki miktar oyuna iki kişi girdiyse iki kişiye bölüştürülürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Beyler boyle bir durumda hangi el kazaniyor? Bana Papaz olan kazanir gibi geliyor ama bazi benzer durumlarda nasil %50 %50 bolusuluyor. Anlatimli aciklayacak birine benden odul var(atakoyde oturanlar icin)

papaz olan yüksek karttan alıyor. kimsede el yok öteki el J veya 6 açılsaymış kentten alırdı. ama 4 de kalmış 7(1) 8(2) 9(3) 10(4) eğer bunu devam ettirecek kartlar gelseydi alırdı kentten(5 tane kart sinek kare falan fark etmeden rakamsal olarak dizilirse kentten alırsın. ama aynı türden kartlar dizilirse straight oluyor. yüksek kenti hem de aynı tür karttan yaparsan royal flush. ama çoooooook zor gelen bir el ve en yüksek el). renkten alacak kartta yok ayrıca.

ödül kalsın

Gel sinemaya davetlisin , 21:45 aclik oyunlari plusta benden. Suan exitteyiz gelen gelsin herkese benden bir cay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Anlatmakla uğraşamam ama sağdaki alır. Renk.

Renk yokki

Evet bütün kartları sinek olarak gören beynime selamlar.

High Card herhangi bir özel durum olmaması durumu aslında. Eldeki en yüksek karta bakılır. En büyük kartlar 2 kişide de aynıysa 2. kartlara bakılır. Kafana ne takıldı ki ?
  • 5 6 3 10 J

5 3 8 J K

bu iki el açıldığında 2. el kazanır çünkü yüksek kart onda var yani K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

quote:

quote:

ortada doper + as olsaydı ortadaki miktar oyuna iki kişi girdiyse iki kişiye bölüştürülürdü.

Ortada doper + vale var . Bende papaz karsida as var desek. As olanmi aliyor yani. Bolusme olmuyor yani. Bolusme en yuksek (5.kart) ortada ikenmi oluyor yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

ödül kalsın

Gel sinemaya davetlisin , 21:45 aclik oyunlari plusta benden. Suan exitteyiz gelen gelsin herkese benden bir cay

dostum sağol fakat gelemem biraz bilgisayara bakım falan yapmam lazım bu akşam.

bak kuralları öğrenmek için o facebooktakini oyna. oradaki kurallar doğru. ama kuraldan ibaret değil bu oyun biraz strateji geliştirmelisin. blöf, yüz ifadesi, karşıdaki insanların eli iyimi kötümü anlamaya çalış. kötü elle bile karşıdakine fold yaptıra bilirsin. o yüzden kuralları öğrenince arkadaş ortamında arada toplanıp alıştırma yapmak lazım.

abartmadan ufak paralarla oynanırsa zevkli ve ciddi olur.

• quote:

quote:

döper varsa zaten high card işlemezki.eger ortada bişi yoksa kartlara bakılır.döperi geç per bile high kart etkisiz kalır
  • Tamamdir. Yardim eden herkese tesekkur ederim.

• aynen doper var karsıda.neyin tartışması anlamış değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.