Şimdi Ara

Poker Bilen Arkadaşlara Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar n etten bir oyunda herkes çekildi ve sadece ben ve başkası geldi. Eller aynen şöyle

Omaha Hi

Ortada ;

maça 2 - karo As - karo 3 - maça 10 - kupa 9 var

Bende;

Kupa bacak, Maça As, Karo bacak, Maça 8

Rakipte;

Karo 4, Sinek As, Sinek 9, Karo 10

var.

Bu elde oyun bendeki ele Maça çifti var dedi, Adamdaki ele ise İki çift (Aslar ve 10lar) var dedi ve adama verdi eli.

Nasıl oluyor bu ? Benim elde Aslar Bacaklar şeklinde 2 çiftli olmuyor mu ?

• yukarı
  • yukarı
  • omahoda bıldıgım kadarıyla elındekı dort kagıdın ıkısını kullanman gerekır. Rakıbının döperi var senin perin var sadece çunku ıkı bacagını kullansan asları cıftleyemıyosun, asını kullansan bacakların cıftlenmiyo:)) Garip bi el olmus.
    Bence texas holdem den sasma,en guzelı o
    omaho hıc oynamadım bıyerden duymustum bu ıkı kart kullanma zorunlulugu yanlıs da olabılır
  • Dostum teşekkür ettim, ben de olayı dün y da bugün öğrendim. ( Gecem gündüzüme karışmış durumda bu aralar :D ) Omaha`da elden 2 ortadan 3 kâğıt kullanma zorunluluğu varmış :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oranos

Dostum teşekkür ettim, ben de olayı dün y da bugün öğrendim. ( Gecem gündüzüme karışmış durumda bu aralar :D ) Omaha`da elden 2 ortadan 3 kâğıt kullanma zorunluluğu varmış :D

aynen böyle..texasdan şaşma derim
  • https://store.donanimhaber.com/14/2b/ca/142bca2c6a7eb03df0b246a02aa0cf67.PNG

arkadaşlar omaha poker turnuvasında bu resimdeki sonuç yanlış gibi geldi

444 JJ yerine JJJ 22 nin alması gerektiği düşüncesindeyim. yanlış ise cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Poker Bilen Arkadaşlara Bir Soru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler. bende texas holdem gibi tek kağıt ile alınabileceğini düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.