Şimdi Ara

pokemonturkey beta kendi yapmımız YARDIMCILAR ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ben yapıyorum fakat kendine yardımcılar seçmek istedim fakat not:oyun web bazlı olacak aradığım yardımcılar

1 TANE HARİTA YAPABİLECEK KİŞİ
    2 SPRİTE LARDAN ANLIYAN BİRİ
    1 OYUNDA MODERATÖR

1 TANE DE KODCU
    on/off

BU İŞLERİN HEPSİNİ BEN YAPCAM AMA BU BÖLÜMLERDE BANA YARDIM ETCEK KİŞİLER ARIYORUM

HARİTA İŞİNDE YER ALMAK İSTEYEN YAPTIKLAR 3 TANE BİRBİRİNİ DEVAMI HARİTA
    SPRİTE İSTEYEN 5 KENDİ YAPTIĞI KARIŞIM 5 TANEDE EGG(KARIİIMLARIN EGG LERİ)
    MODERATÖR DAHA SONRA YARIŞMA İLE SEÇİLECEK
    EN ÖNEMLİSİ1 COLDER EN BÜYÜK YÜK ONLA BENİM OMZUMUZDA OLACAK YARDIMCI OLMAZ İSTEYEN ADLARINI YAZSIN KADRA TAMAMLANMADAN OYUNU YAPMAYA BAŞLAMAYACAĞIZ

1 KİŞİ EN FAZLA 2 GÖREVDE YER ALABİLİR
    SPRİTCILAR KARIŞIMLARA İSİMDE BELİRTSİN
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OYUN HAKKINDA

GYMLERİ YENİDİĞİNİZDE EFSANELER YAKALIYABİLECEKSİNİZ FAKAT BİRDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ÖZEL GYM LERİ YENERSENİZ ÖZEL EGG LER KAZNIAKSINIZ 3 GÜN SONRA ÇATYALIP ÖZEL KARIŞIM POKE ORTAYA ÇIKACAK

ÇOK ÖZEL BİR EGG OLACAK VE HER AYIN SONUNDA EN ÇOK EXP KASAN KİŞİYE VERİLECEK BOL BOL TURNUVA YAPILACAK VE DAHA BİR ÇOK ŞEY

AYRICA SİZCE İLK OLARAK KANTO YU ÇIKARTIP OYNAYIN ZAMANLAMI YENİ POKELER GELSİN SİNNOH YA KADAR ÇIKARTIP OYUNU ÖLEMİ AÇALIM BUDA ANKET GİBİ BİRŞEY

KANTODAN BAŞLAT:
    SİNNOH YA KADAR HEPSİNİ YAP:

BU ARADA KODCULUĞA YILMAZI VE SPRİTE KONUSUNUDA AZURİLL İ DAVET EDİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_fRuDo -- 26 Şubat 2008; 9:44:09 >

• eeeeeeeeeee kimse yokmu
  • başlıkta"... kendi yapımımız..." diyince herhalde oyunu yaptın yardımcı arıyorsun sandım ama hiç oyunu yapmaya bile kalkışmadın galiba
  • Sprite kolay..Normal,shiny,önden,arkadan birçok pokenin sprite i biilgisayarımda var..hatta hepsinin hemde numaralara göre düzenli bir şekilde sıralanmış..

Mapte kolay ama ben map yapmayı bıraktım ama fire red, ruby/sapphire, emerald mapleri istersen o da kolay..

Bunları dedim die yardımcın olacağımı düşünme..Geçmem gereken bi sınıfım var ve dersler ağırlaşıyor pc açamayabilirim..
  • SPRİTE LARDAN ANLIYAN BİRİ ben normal ve s spriteleri bulurum ve magma pokeler yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewee1212

SPRİTE LARDAN ANLIYAN BİRİ ben normal ve s spriteleri bulurum ve magma pokeler yapabilirim

Bulmak mı hepsini bulana kadar bitersin bewww.pokemonelite2000.com da bulurum diosan yorma kendini var yok diil ama hepsini tek teke bulana kadar ölürsün benim elimin altında şu an..hemde hepsi sırayla numaralanmış..
  • harita derken route gibi haritamı yoksa şehir haritasımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben belki sprite a yardım edebilirim
  • Furkan (Ceo)'nun gibi mi olacak Yılmazınki gibi mi ?
  • Herhalde YıLMaZ buna verdi oyunu..
  • bende belki yardım ederim ama hangi konuda bilmiyorum:S
  • vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 24 Şubat 2008; 19:06:36 >
  • 1 ceo nun ki gibiolucak
    2 sprite ları karıltıtrırak karışım ve egg ler bulunacak ve
    3 haritalar pokemon crater deki gibi olucak seçimler başlamıştır
  • Bende kendi çabalarımla harita yapmaya karar verdim :

bu normal route gibi bişey

bu da deniz altı (underwater)

• bende harita yapabilirim yeterki pokemon haritası yapabilmemi sağlicak bi program olsun:(RPG maker XP den güzel haritalar yapabiliosam bundada yapabilceme inanıorm
  • ben zaten bu haritaları RPG Maker XP ile yaptım dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_fRuDo

SPRİTE KONUSUNUDA AZURİLL İ DAVET EDİYORUZ

Onur Duyarım

Ne Gibi Sprite'ler yapılacak ? Bana sadece egg kısmı mı düşüyor ? Merak ettim de
  • ya bende bir katkım olsun istiyorum
  • kodculara deneyimlerimiz ışığında küçük bir tavsiye.

kuralları tam olarak belirleyiniz ve işlerinizi olabildiğince küçük parçalara ayırınız.

şimdiden başarı diliyorum ve dört gözle bekliyorum oyununuzu
  • bende sprite ta yardım edebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.