Şimdi Ara

Pokemonlarınıza atack ekleyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğiniz pokemonlarınıza attack ekleyebilirim çok fazla para olmuş hesapta özellikle yeni arkadaşlara yardım olsun diye ve onları teşvik etmek için
    Trade bilgileri:
    trade pokemona basıyosun sonra 4 tane seçenek geldi karşına
    1. de trade e koyduğun pokemonları görebilirsin ve istersen trade den çıkarırsın(eğer bi pokemonun trade de ise o pokemonu başka bişeye teklif edemezsin)
    2.de trade e koyduğun pokemonuna gelen teklifleri görebilirsin ve bunları onaylayabilirsin
    3.de trade e koyulan pokemonları görebilirsin ve bunlara teklif yapabilirsin
    4.de pokemonu trade e koyabilirsin
    umarım yardımcı olabilirmişimdir
    gelen ilgiden dolayı ilk mesaja alınmıştır.

quote:

Orjinalden alıntı:darkne$$

denedım en iileri

Expolosion(normal saldırı hyper beamden iyi vurur)
    Thunder(en iyi elektrik)
    Earth power(en iyi yer)
    hydro cannon(en iyi su)

darkne$$ arkadaşımız denemiş lake 4 türün en iyi attağı bunlarmış explosion öyle ama dierlerini denemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KentorKhiron -- 16 Ağustos 2008; 14:09:26 >

• İlk olarak seni tebrik etmek istiyorum kardeş

Eğer amacın gerçekten bu ise yani niyetin kötü değilse harika bir girişim.Senin gibi üyeler olduğu sürece bu bölüm ayakta kalacaktır.Bölüm sana minnettar kalacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

İlk olarak seni tebrik etmek istiyorum kardeş

Eğer amacın gerçekten bu ise yani niyetin kötü değilse harika bir girişim.Senin gibi üyeler olduğu sürece bu bölüm ayakta kalacaktır.Bölüm sana minnettar kalacaktır

teşekkür ederim ztn msjımda belirttim yeniler için sadece şöyle 40 lvl pokemonlara kadar yapacağım bişi kendini geliştirmişler gymlerden rahatlıkla para kasabilir tabi isteyen olursa yüksek lvl pokemonunada yapabilirim sorun olmaz ben hatırlıyorum 80 lvl pokemonuma attack eklicek parayı bulamamıştım gymleride zor kesiodum zar zor haritada kasmıştım

• benim id:emre50 shiny corsola 72 lvlim var iyi bir atak eklermisin yada moltres 58 lvlliğine
  • sen istediğin attağı söyle ona göre ekliyim bide hangisinin attağın yerine ekliyim?

edit:pokemonu trade e koy bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KentorKhiron -- 15 Ağustos 2008; 16:17:56 >
  • Boşver Vazgeçtim Pek Anlamıom Bu Pokemonlakedende
  • tmm sen bilirsin ama istersen ilk msja bikaç pokemonun lakedeki en iyi atacklarını ekledim ordan yararlanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yeni başladımda herşeyi hakkımla yapmak isitiyorum sadece bir soru soracağım tradeye pokemon nasıl koyunur ?
  • gelen ilgiden dolayı ilk mesaja alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KentorKhiron -- 16 Ağustos 2008; 14:09:58 >
  • çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol iyiki varsın yoksa ben şu pokemonlakeyi çözemezdim çok saol arkadaşım
  • önemli değil sorcağın başka bişi olursa özel msj olarakta sorabilirsin
  • Eğer amacına ulaşırsa güzel konu..
  • ama hiç ulaşcakmış gibi durmuyo kimse istemiyo attack ekletmek sanırım dolandırmamdan korkuyo olabilirler nede olsa yeni başlayanlarda fazla pokemon yok o da alınırsa ellerinden pokemonsuz kalmaktan korkuyolar ama korkcak bişi yok konuyu açarken içinde hiçbi kötü niyet yoktu sadece para çok fazla arttı hiçbiyerede gönderilmiyo banada çok fazla başkalarıda yararlansın istemiştim
  • bende de 1.5 milyar para var ben de yapabılırım hatta şifremi vereyim kendınız yapın
  • ayrıca tt de de bosuna ugrasıyosunuz kasmaya rakibiniz yok ki bekleyin 1 ay kadar sonra kasarsınız bosuna zaman kaybı soyleyım

ustelık oyun beta dan versiyona gecerken buyuk ıhtımalle zaten charlar sılınecek
  • yaz o zaman id ve şifreni üst mesaja ekliyim yararlansın insanlar veya kendin bi konu aç oraya yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkNeS$

ayrıca tt de de bosuna ugrasıyosunuz kasmaya rakibiniz yok ki bekleyin 1 ay kadar sonra kasarsınız bosuna zaman kaybı soyleyım

ustelık oyun beta dan versiyona gecerken buyuk ıhtımalle zaten charlar sılınecek

Elinde fazladan normal 100 lwl poke var mı türü normal olsunda pokemonun adı sanı önemli değil.11. badgede takıldım geçemiyorum.
  • Bende Articius ve Dialga var, Pokemon İndigo için canavarlarıma en uygun saldırı hangisi??(Maksimum Vuruş)
  • öncelikle alerji şifremi ortalıga verırsem gereksiz ve açgözlü insanlar ihtiyacı olanlara bırakmayacak

ve nightmaster sana istemediğin kadar poke wereyım nikin ne? ve ne tip pokelere ihtiyacın var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkNeS$

öncelikle alerji şifremi ortalıga verırsem gereksiz ve açgözlü insanlar ihtiyacı olanlara bırakmayacak

ve nightmaster sana istemediğin kadar poke wereyım nikin ne? ve ne tip pokelere ihtiyacın var?

Benim amacım bütün badgeleri toplamak şimdilik bütün badgeleri alabileceğim pokeler lazım şuan 11.badgede takıldım nick DontPanic.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.