Şimdi Ara

Pokemona başlamak için çokmu geç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar çocuklugumda genelde nickelodeon,jetix,foxkids tarzı kanallar izledigim için atvde ve diger kanallarda yayınlanan pokemon ve digimona maalesef denk gelememiştim.Çevremdekiler bunların tasolarıyla oynarken ben aval aval bakardım.Sadece beybladeyi kaçırmamıştım.Şimdilerde ise etrafımdakiler pokemonun cocukluklarındaki etkisini ve onlara yasattıkları anıları anlatıca imrenmiyor degilim acıkcası.Türkanime tvde ilk sezonu sanırım türkce dublaj olarak yüklenmiş.Sizce zaman ayırıp izlenmeye degermi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 17 Mart 2019; 14:2:35 >



  • Pokemon severler taşlamasın ama bence gereksiz

    Fazla uzun ve halen bile devam ediyordu bildiğim kadarıyla,izlediğinin karşılığı bir zevk vereceğini sanmıyorum her şey zamanında güzel bence zorlama kendini

    Dersen ki sorun değil o halde sana kalmış sonuçta kimsenin zevki birbiriyle uyuşmuyor sadece demek istediğim zevkine karışmaktan ziyade Pokemon'un ciddi manada fazla zamanını alacağı yoksa iyi seyirler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    sadece ilk sezonunu izlemeyi düşünüyorum ama bilemedim bende şimdi..
  • 33 yaşına geldim küçükken pokemon izlerkenki keyfi hiçbir şeyde alamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum bende Beyblade,Digimon,Yugioh izleyen nesildenim o dönem pokemon oynamasına rağmen izlememiştim. Digimon bana daha güzel geliyordu :) . Ama zevkler ve renkler tartışılmaz beğeniyorsan izlemelisin.
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    hocam begenmekten cok merak ediyorum dünya capında büyük etki yaratmıs bir anime sonucta
  • selçux kullanıcısına yanıt
    keşke bende o zamanlar izleyebilseydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanına değer vermiyorsan izle fena değil. Ben DP Finaline kadar izledim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman olsa izlenir derdim ama aralıklarla da olsa 30-40 yıldır yeni Anime'si çıkan külliyatlar (Gundam, Leijiverse, City Hunter, Legend of Galactic Heroes gibi) varken Pokemon'a öncelik tanımak kanımca sığ kalacaktır.

    Ben Orange Ligi finaline dek izledim, gerisi ilgimi çekmedi diyemem ama zamanımı daha iyi Anime'lere ayırabileceğimi düşünüp orada bıraktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 18 Mart 2019; 17:51:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

    Zaman olsa izlenir derdim ama aralıklarla da olsa 30-40 yıldır yeni Anime'si çıkan külliyatlar (Gundam, Leijiverse, City Hunter, Legend of Galactic Heroes gibi) varken Pokemon'a öncelik tanımak kanımca sığ kalacaktır.

    Ben Orange Ligi finaline dek izledim, gerisi ilgimi çekmedi diyemem ama zamanımı daha iyi Anime'lere ayırabileceğimi düşünüp orada bıraktım.
    DP sonuna kadar Tunuva Arc'ları, Battle Frontier ve 9-10 tane episodik sağlam hikaye dışında pek elle tutulur bir şey yoktu zaten. BW'yi 4 bölüm izleyip bıraktım, DP'ye kadar o kadar zorluklar çekip DP sonunda Legendarylerle 1v1 atacak seviyeye gelen Pikachu'nun daha ilk Pokemonunu almış sıradan bir Trainerin Snivy'si tarafından tokatlanmasını hala hazmedemedim. Pokemonun başına gelmiş en boktan bölüm olabilir herhalde.

    XYZ ve SM animeleri güzel diyorlar ama kalsın artık zaman kalmadı -_-

    Pokemon'u tecrübe etmenin en iyi yolu ana seri oyunlarıdır. Özellikle ironik olarak Gen 5 animede en çöp nesilken, oyunda en sağlam hikayeye sahip nesildir, B2/W2 her yönden harika bir oyundu, Gen 4'ün Platinum'undan bile 1 tık öndeydi bana göre.

    Animeye girmeye gerek yok.




  • Ben pokemona ash ilk nesil pokemonları verdiğinden beri kırgınım.Hiç kusura bakmayın ilerleme duygusunu veremeyen bir battle shounene devam edemem.Bari kimlere verildiğini falan gösterseydiniz bre gafiller
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodion

    Ben pokemona ash ilk nesil pokemonları verdiğinden beri kırgınım.Hiç kusura bakmayın ilerleme duygusunu veremeyen bir battle shounene devam edemem.Bari kimlere verildiğini falan gösterseydiniz bre gafiller
    Medaka Okuyun Z0D1 bey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyler zamanında güzelmiş diyebilirim yanlış anlaşılmasın animeler çocuklar içindir diye düşünmüyorum ama bazı türler çocuklara daha çok hitap ediyor mesela ben pokemon ve beyblade i çok severek izlerdim beyblade i tekrar izleyeyim dedim hem biraz hatırlıyordum olanları hem de aynı zevki vermedi tabi ki nostaljik oldu sesleri bile hatırlıyordum ama işte o tvde merakla izlediğim gibi bir his vermedi:) 20 li yaşlarınızdaysanız bir iki bölüm izleyin demek istediğimi anlarsınız onun yerine farklı animelere başlayabilirsnz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

    Zaman olsa izlenir derdim ama aralıklarla da olsa 30-40 yıldır yeni Anime'si çıkan külliyatlar (Gundam, Leijiverse, City Hunter, Legend of Galactic Heroes gibi) varken Pokemon'a öncelik tanımak kanımca sığ kalacaktır.

    Ben Orange Ligi finaline dek izledim, gerisi ilgimi çekmedi diyemem ama zamanımı daha iyi Anime'lere ayırabileceğimi düşünüp orada bıraktım.
    hocam City Hunter in guncel animesi falan mı gelecek? sadece eski versiyonu vardı degil mi? Mangasını okurken cok fazla keyif alıyordum da merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.