Şimdi Ara

POKEMON X/Y OYNUYORUZ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

EFSANE POKUMAN ZYGARDE Şansa Bak Nor Pokeball İle Yakaladın Bende Kaldım Öyle Ultrayı Hemen Kırdı Normale Nasıl Tekte Girdi Helalllllll

Şaştım kaldım zaten :D

25 eklendi mewtwo var sırada. Bu bayaaa zorladı :/

Hocam 10 Gün İçinde Alıcam Oyunu Fazla Bulbasaur Varsa Yollar mısın Hocam Haber Versem ?

Yollarız :)

Saol Hocam Siparişi Verdim Çokda Ucuza Aldım KOnsol + Oyunda Sadece 339,90 Kuruş Ama Konsl Kullanılmış Ondan Garantisi Devam Ediyormuş Hemen Aldım Şansa Gittigidiyor'Dan Buldum Geldi mi Haber Veririm Hcam BUlbasaur İçin

• arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım oyunu en ucuz nereden bulabilirim ve friend code oluşturduktan sonra arkadaş olarka eklediklerimle pokemon transferi falan yapabiliyo muyum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcankaya

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım oyunu en ucuz nereden bulabilirim ve friend code oluşturduktan sonra arkadaş olarka eklediklerimle pokemon transferi falan yapabiliyo muyum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Pokemon Değişimi Evet Yapyorsun

Konsol Yoksa Yurtdışından Çok Daha Ucuza Satın alırsın Oyununda Nintendonun Shop'undan 80 Lİraya Dijital Versiyonunu Alabilirsin
  • The Spirit Of Emotions kullanıcısına yanıt
    konsol dün aldım forumdan bi arkadaştan henüz cihazı kurcalamaya bile vaktim olmadı bide şu r4 kart olayını nasıl yapcam dsi yada ds lite almayı düşünüyorum r4 ü güncellemek için bilgin varsa yardım eder misin?
  • umitcankaya U kullanıcısına yanıt
    Hocam Valla Bende Bugün Öğleden Sonra 2'de Geldim Konsolum Oyunuda Yanında Daha Acemiyim O Konuda Nintendo Forumu Var Oradan Yardım Alabiirsin
  • Wonder Trade İle 50 Lvl Noctowl Geldi Hocam
  • SONUNDA YA! Moltres yakaladım sonunda :D
  • Ben Daha 6 Defa Gördüm Koşöuyorum Peşinde Sevmem Ben Zaten Moltresi Çıkarsa Çıkar Diyorum
  • quote:

Ben Daha 6 Defa Gördüm Koşöuyorum Peşinde Sevmem Ben Zaten Moltresi Çıkarsa Çıkar Diyorum

Zaten amacım göstermek :D yoksa napıyım efsaneyi.
  • Sen Looker Chapter'ları Yap Bunları Napıcan
  • Arkadaşlar pc icin acabilen var mi youtubeda aciyorlar ama ? ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.