Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dependet

Beyler haftaya oyun alacağımda iki oyun arasında kaldım biri Pokemon X/Y biride NSMB 2 . NSMB 2 bana çok eğlenceli , sıcak geliyor . Pokemon X and Y'de çok güzel geliyor . Ama aralarında seçim yapamıyorum . Bana tavsiyede bulunabilirmisiniz ?

Sizce hangisini alayım ?

Bu hafta Nintendo'nun bedava yolladığı Mario 3D Land'i oynuyorum çok eğlenceli . NSMB 2 iyi gelirmi bilmem

hocam pokemon x ve y öneririm.
  • Arkadaslar pokemonlar en fazla kac level oluyor? B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadaslar pokemonlar en fazla kac level oluyor? B

100
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

100

Mega evolution her pokemonda oluyor mu? Ve nasil oluyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

100

Mega evolution her pokemonda oluyor mu? Ve nasil oluyor?

hayir tum pokemonlar olmuyor. suradan bakabilirsinhttp://www.serebii.net/xy/megaevolutions.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwar19 -- 2 Aralık 2013; 19:53:20 >

• Arkadaslar bana super training hakkinda detayl8 bilgi verebilir misiniz ve en iyi atack iv nerde kasilir?

• yalnış mesaj, silinebilir. ben silemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 7 Aralık 2013; 10:20:30 >
  • aqua blue 3ds'im içinde bitmiş Pokemon X ile birlikte çalındı, bu şekilde satmaya çalışan ikinci el'e denk gelirseniz lütfen dikkatli olun.
  • Arkadaşlar pokemon white 2 oyununu en ucuz nereden alabilirim. Pal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

Arkadaslar bana super training hakkinda detayl8 bilgi verebilir misiniz ve en iyi atack iv nerde kasilir?

super training pokemonun core trainingini belirliyor yani 252 atk 252 spd 6 hp gibi super trainingden daha hızı olarak horde battleları yapabilirsin, en iyi attack route 14 teki bellsporut horde ile veya route 19'daki weepinbell horde.http://www.marriland.com/forums/pokemon-6th-generation/competitive-battling-6th-gen/450081-wigglers-guide-to-easy-fast-ev-training-in-pokemon şu siteye bi göz atarsan EV training hakkında net bir bilgi sahibi olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 9 Aralık 2013; 11:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

Arkadaslar bana super training hakkinda detayl8 bilgi verebilir misiniz ve en iyi atack iv nerde kasilir?

super training pokemonun core trainingini belirliyor yani 252 atk 252 spd 6 hp gibi super trainingden daha hızı olarak horde battleları yapabilirsin, en iyi attack route 14 teki bellsporut horde ile veya route 19'daki weepinbell horde.http://www.marriland.com/forums/pokemon-6th-generation/competitive-battling-6th-gen/450081-wigglers-guide-to-easy-fast-ev-training-in-pokemon şu siteye bi göz atarsan EV training hakkında net bir bilgi sahibi olabilirsin.

Sağolasin benim anlamadığım 255 stad üstü yok yazıyorlardi ama bendeki charizard 255+ stada sahip yanlis mi anladim ben ?

• Pokemonun potansiyelini bilmek istiyorsan Kiloude cityde Pokemon centerdaki ace trainer kılıgındaki eleman var ona sorup, fikir alabilirsin. Outstanding ve cant be better diyorsa 31dir. Statlardan her biri icin soyluyorsa bu kac IV oldugunu gösterir.
  • arkadaşlar charizard ım ı yanlış eğittim ve birçok pokemonu mu super traning kullanmadan eğittim ve yeniden bir charmender sahibi olmak istiyorum charizard ı neyle çiftleştirmem gerek ve naturesi nasıl olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

arkadaşlar charizard ım ı yanlış eğittim ve birçok pokemonu mu super traning kullanmadan eğittim ve yeniden bir charmender sahibi olmak istiyorum charizard ı neyle çiftleştirmem gerek ve naturesi nasıl olucak?

eger charizardın femalese male charmander bul, eger malese ditto bulman lazım. statlar icinse eger dragon move gidiceksen adamant nature 252 atk 252 spd 4 hp. ateş gidiceksende modest nature 252 spatk 252 speed 4 hp trainlemen lazım.
  • Depresyon01 kullanıcısına yanıt
    burada bahsedilen 252 stat değildir, EV'dir. Toplamda 510 adet EV sahibi olabilir bir pokemon. Ve tek bir stat'ta sadece 252 tane alabilir. yani atağın 252 olduğunda, daha fazla atak EV alamazsın. Bu yüzden genellikle 1-2 stat full kasılır. kalanlar dağıtılır.
    pokemonunuzun leveli 100 olduğunda, 252/4=63 stat olarak pokemonunuzun atağına yansır.

quote:

arkadaşlar charizard ım ı yanlış eğittim ve birçok pokemonu mu super traning kullanmadan eğittim ve yeniden bir charmender sahibi olmak istiyorum charizard ı neyle çiftleştirmem gerek ve naturesi nasıl olucak?

Eğer sadece EV'leriniz yanlış ise super training'den Reset Bag isimli zımbırtıyı bulun. EV'lerinizi sıfırlayacaktır.
    Ama eğer 0'dan yeni pokemon yapacağım diyorsanız:
    -Dişi charizard. Erkek olarak charizard veya monster / dragon bir pokemon kullanırsanız, yumurtadan charmender çıkar.
    Nature olarak Spa istiyorsanız timid, Att istiyorsanız jolly yapın (ikisi de speed'inizi arttırır. kullanmayacağınız attack veya S.attack'ınızı azaltır). (Anne babadan birine everstone verince cocuğa aktarır. anne baba'da yoksa bu nature'lar bol bol çiftleştirin everstone kullanmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ichise

burada bahsedilen 252 stat değildir, EV'dir. Toplamda 510 adet EV sahibi olabilir bir pokemon. Ve tek bir stat'ta sadece 252 tane alabilir. yani atağın 252 olduğunda, daha fazla atak EV alamazsın. Bu yüzden genellikle 1-2 stat full kasılır. kalanlar dağıtılır.
    pokemonunuzun leveli 100 olduğunda, 252/4=63 stat olarak pokemonunuzun atağına yansır.

quote:

Eğer sadece EV'leriniz yanlış ise super training'den Reset Bag isimli zımbırtıyı bulun. EV'lerinizi sıfırlayacaktır.
    Ama eğer 0'dan yeni pokemon yapacağım diyorsanız:
    -Dişi charizard. Erkek olarak charizard veya monster / dragon bir pokemon kullanırsanız, yumurtadan charmender çıkar.
    Nature olarak Spa istiyorsanız timid, Att istiyorsanız jolly yapın (ikisi de speed'inizi arttırır. kullanmayacağınız attack veya S.attack'ınızı azaltır). (Anne babadan birine everstone verince cocuğa aktarır. anne baba'da yoksa bu nature'lar bol bol çiftleştirin everstone kullanmadan.

hocam reset bag i nasıl bulucam?

• super training'de full EV'ye ulaşmış bir pokemon boş torbayla çalışırken hediye şeklinde geliyor. pembe bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

super training'de full EV'ye ulaşmış bir pokemon boş torbayla çalışırken hediye şeklinde geliyor. pembe bişey.

Saol hocam bu aralar pek giremiyorum pokemona oyunda denk gelince battle yapalim eğlenceli ve çekişmeli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 11 Aralık 2013; 18:10:17 >
  • Battlelarda kimseyi yenemiyorum adamlar dalga geciyor :( napcam iyi ivli pokede uretemiyorum

• Ben de satın aldım. Hey gidi günler en son gameboyda pokemon greeni oynamıştım 12-13 sene önce. Günde en az 10 saat oynuyordum.

Oyunla ilgili rehber falan var mi? Oyunum pokemon X bu arada.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.