Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir şey sorucaktım x ve y satın alan arkdaşlar 60 dolar paaund gibi fiyatlar vermişler x ve y birlikte fiyatları mı ? nette 39dolar tek fiyat eshop ta feilan ? bide ben yeni 3ds xl alacağım inş. ay sonuna o konuda da tavsiyeleriniz varsa alabilirim elbet :) birde nette oynanışı seyrettim de fark ettiğim savaşa girerken çıkarken felan çok yavaş oyun hızını ayarlayabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginttt

arkadaşlar bir şey sorucaktım x ve y satın alan arkdaşlar 60 dolar paaund gibi fiyatlar vermişler x ve y birlikte fiyatları mı ? nette 39dolar tek fiyat eshop ta feilan ? bide ben yeni 3ds xl alacağım inş. ay sonuna o konuda da tavsiyeleriniz varsa alabilirim elbet :) birde nette oynanışı seyrettim de fark ettiğim savaşa girerken çıkarken felan çok yavaş oyun hızını ayarlayabiliyor muyuz ?

Ayri ayri fiyat o.hiza alisirsin diger sorulari bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonlarla savasirken cok zorlaniyorum ya japonca isim koyuyorlar pokemona anlamiyorum hangisini seçiyor

• Şu an takıma Sylveon katmak istiyorum, Pokemon XY'nin yıldız pokemonu. Yakaladığım zaman fotoğrafını atarım sizlere.
  • @fenercag, Japonlar domine ediyor oyunu. Herkes şikayetçi. Dün ben bir tanesini yendim ama Uber kullandım. Mewtwo + psystrike'nın gözünü seveyim.
    Eğer japonlarla çok karşılaşıyorsanız kangaskan, aegislash, gyarados, garchomp, azumaril, togekiss gibi pokemonların anti'lerini bulun. Özellikle ilk ikisi her japonda var heralde.

@Kurt Cobain. Eevee üretecem birkaç gün içinde. Bekleyin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

@fenercag, Japonlar domine ediyor oyunu. Herkes şikayetçi. Dün ben bir tanesini yendim ama Uber kullandım. Mewtwo + psystrike'nın gözünü seveyim.
    Eğer japonlarla çok karşılaşıyorsanız kangaskan, aegislash, gyarados, garchomp, azumaril, togekiss gibi pokemonların anti'lerini bulun. Özellikle ilk ikisi her japonda var heralde.

@Kurt Cobain. Eevee üretecem birkaç gün içinde. Bekleyin. :)

Gyrados cok var neyle saldirsam işlemiyor pokemona.

• 4-5 IV'li outstanding ve superior dratini'lerim var.
    4 IV'li bagon'larım var.
    4IV'li growlithe'lerim var.
    Wonder trade'den atıyorum ara sıra. İsteyen olursa PM atabilir.

Yetiştirilecek pokemon tavsiyesi de bekliyorum.
  • quote:

4-5 IV'li outstanding ve superior dratini'lerim var.
    4 IV'li bagon'larım var.

hocam pokemonlarımızın ivlerine nerden bakıyoruz?
  • kiloude city'nin pokecenter'ındaki mavili elemandan. En yüksek özellikler, eğer 31 ise "cant be better" diyor. Hiç 31 IV yoksa en yüksek özelliğe fantastic diyor. Özelliklerin toplamı 150'yi geçiyorsa da outstanding diyor vs.
  • quote:

4-5 IV'li outstanding ve superior dratini'lerim var.
    4 IV'li bagon'larım var.

Hocam dranitilerden birisini alabilirsem cok iyi olur. Eevee bu aksam uretiyorum. Birisini sylveon yapacagim, digerlerini size veririm isterseniz.

• Ben de atmıştım bu gün eevee'leri. tamam, bişey çıkmazsa, eevee alırım sizden. farklı ID'leri olan pokemonlardan daha çok yumurta çıkıyor. Farklı bölgeden olanların shiny çıkma şansı bile artıyormuş. Bir özellik daha söyleyim: mesela eevee ve growlithe'i çiftleştirebiliyorsunuz. Aynı yumurta grubundan olması yetiyor. dişinin cinsinde pokemon çıkıyor. O yüzden 5 IV'li pokemonları fazladan üretip, bir kaçını saklayın.

10-11 gibi oyunda olurum. siz de uygun olursanız o zaman takas yaparız.
  • 90 lv florges verip 70 lv xerneas aldim. GTS muhtesem. Sylveonda yakaladim ve evolve yaptim.

• quote:

kiloude city'nin pokecenter'ındaki mavili elemandan. En yüksek özellikler, eğer 31 ise "cant be better" diyor. Hiç 31 IV yoksa en yüksek özelliğe fantastic diyor. Özelliklerin toplamı 150'yi geçiyorsa da outstanding diyor vs.

Hocam ben sayılarla verilerle görmek istiyorum oyundaki karakter sadece konusuyor ve yazdıklarınızdan birini söylüyor.
  • hmm. sayılarla oyun içinde göremezsiniz. bi pokemonun gücünü anlamak için en kolay yol da o adamın dedikleridir. ama Pokemonunuzun EV'lerini biliyorsanız, buradanhttp://www.serebii.net/games/iv-calcdp.shtml bir ihtimal IV'lerini bulabilirsiniz.

Elemanın söyledikleri:
    1- Pokemonun genel gücünü söyler. Outstanding 150-186 arası / superior 121-150 / above avarage 91-120 / decent 0-90
    2- Bir tane stat'ı size söyleyecek veya denklik var ise birden fazlasını. Bunlar pokemonunuzun en yüksek IV'si veya IV'leridir. Ardından "they can't be beat" dediğinde, o söylediği stat'lar 31 demektir. "Fantastic" dediğinde 30 veya altındadır.
    3- Eğer 0 olan bir IV'si var ise pokemonun, onu da özellikle en sonda belirtir.

Yakaladığınız legendary'lerin 3 perfect IV'si; safari'den yakaladıklarınızın en az 2, genellikle 3, nadiren 4 perfect IV'si olur.

• Cok acil heart scale ihtiyacim var. Bana icinde h.s. olan luvstic atarsaniz pokemonu geri yollarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Cok acil heart scale ihtiyacim var. Bana icinde h.s. olan luvstic atarsaniz pokemonu geri yollarim.

Luvdisc'lerde %50 ihtimalle Heart Scale oluyor zaten. Thief yaparak da alabilirsin Luvdisc'den veya yakalayabilirsin.
  • prism scale anladım. Feebas mı bulundu diye heyecan yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Cok acil heart scale ihtiyacim var. Bana icinde h.s. olan luvstic atarsaniz pokemonu geri yollarim.

Luvdisc'lerde %50 ihtimalle Heart Scale oluyor zaten. Thief yaparak da alabilirsin Luvdisc'den veya yakalayabilirsin.

Sacma bir sekilde luvdisc bulamiyorum. Normalde balikcilikla bulunuyor ama bulamadim. birisi bana bulabilse cok iyi olur arkadaslar.

Su cekik gozluler hep ayni pokeleri kullaniyor. Deli ettiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Sacma bir sekilde luvdisc bulamiyorum. Normalde balikcilikla bulunuyor ama bulamadim. birisi bana bulabilse cok iyi olur arkadaslar.

Su cekik gozluler hep ayni pokeleri kullaniyor. Deli ettiler

Ambrette Town, Route 8, Cyllage City, Azure Bay.....

buralardan OLD ROD ile tuttuğun pokemon %100 Luvdisc'tir.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende Old Road yok yanliz. Mega mi Super mi ne Road var. Sanirim ondan baska pokeler cikiyor.
    Nereden bulabilirim Old Road acaba?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.