Şimdi Ara

Pokemon World Online (Sapphire) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.833
Cevap
16
Favori
141.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi pokeyi seçersen seç başta veya sonradan her halükarda poke kasmak zorunda kalıyosun baştaki poke çeşitliliği az olduğundan fazla kasman gerekiyor en başta 3-5-10-40-70-80-90-200 exp almak can sıkıcı yeni yakaladıklarını hemen atlatamıyosun ama sonradan işte geçtikçe anca lwl atlatiyorum derken senin yaptigin o gyme yetmiyo ya başka poke yada lwla devam ediyosun falan filan yani ilk başlarda olay hep level kasmakda :) vakit harcarsin 1 hafta johtoyla beraber 16 gym bitirebildim bilmiyorum çok girdiğimi zannetmiyorum zaten bi üye oldum oyun 2 gün açılmadı dedim anca bizi bulur böyle işler girdikten sonrada hep aksilik felan ama bence 10 saatten fazlasını harcaman gerekicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusa93

hangi pokeyi seçersen seç başta veya sonradan her halükarda poke kasmak zorunda kalıyosun baştaki poke çeşitliliği az olduğundan fazla kasman gerekiyor en başta 3-5-10-40-70-80-90-200 exp almak can sıkıcı yeni yakaladıklarını hemen atlatamıyosun ama sonradan işte geçtikçe anca lwl atlatiyorum derken senin yaptigin o gyme yetmiyo ya başka poke yada lwla devam ediyosun falan filan yani ilk başlarda olay hep level kasmakda :) vakit harcarsin 1 hafta johtoyla beraber 16 gym bitirebildim bilmiyorum çok girdiğimi zannetmiyorum zaten bi üye oldum oyun 2 gün açılmadı dedim anca bizi bulur böyle işler girdikten sonrada hep aksilik felan ama bence 10 saatten fazlasını harcaman gerekicek.

O değilde uğur ve ben senden çoook daha eski oyuncuyuz Bunları zaten biliyoruz

• arkadaşın yazdığından ben bir soru anlamı çıkarttığımdan dolayı bilgi olsun diye yazdım senden başkası okur belki faydalanır neyse devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusa93

arkadaşın yazdığından ben bir soru anlamı çıkarttığımdan dolayı bilgi olsun diye yazdım senden başkası okur belki faydalanır neyse devam.

Sen oyunu niye bıraktın yav birlikte ne güzel oynardık
  • ya o kadar poke kastim baktim hiç HR veya shiny denk gelmiyo illa memberlik alcan felan ama bütün shiny güzelleri bile toplasan oyunun pvp kısmı hoşuma gitmiyo şu nintendo az daha geliştirir 3 boyut güzel bişey yaparda pwo da buna geçerse o zmn güzel olr canım sıkılırsa arada bakarım belki en son gezinirken bi tane shiny tentacool cıkarmıstım bi tek iyi diyebilceğim o var :S haydi görüşürüz
  • Hala oynayan var mı şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

Hala oynayan var mı şunu

var , sende bana tanıdık geldin sanki
  • Bi ara milleti kandıran biri vardı ya o benim . Hani anlatıyordum taktiğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi ara milleti kandıran biri vardı ya o benim . Hani anlatıyordum taktiğimi

İnşallah yine kandırmıyorsundur
  • S.a
    Bu 16 rozetide alınca ne yapıyorduk oyunda yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Bi ara milleti kandıran biri vardı ya o benim . Hani anlatıyordum taktiğimi

İnşallah yine kandırmıyorsundur

Yaklaşık 2 aydır oynamıyorum yoğunluğumdan dolayı. Ama arada girebilirim İngilizce pratik yapma açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: P0dcast

S.a
    Bu 16 rozetide alınca ne yapıyorduk oyunda yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

P0dcast : Oyunda Bazı görevler var onları yapmaya çalışabilirsin . Görevler yanlış hatırlamıyorsam iblamee de vardı .

Tonyukuk : Bende İngilizce pratik amaçlı giriyorum zaten . Pek faydalı olmadı ama
  • Sever neden kapalı ? Nereden öğrenebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeaderEmre -- 14 Ekim 2013; 16:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeaderEmre

Sever neden kapalı ? Nereden öğrenebiliriz ?

Neden kapalı olduğunu bilemem ama , Serverin açıkmı kapalımı olduğunu ;

http://www.pokemon-world-online.net/serverwatch.php Buradan öğrenebilirsin .
  • Bende başladım Nick Suph yada Suph1 ikisinden birini oynuyor olacağım.
  • Bence faydası var ingilizceye. Çünkü yazmak için birikim gerekiyor. Sözlükle oynardım ben oyunu. Kandırmak kolay değil ;)

• Bi online bi offline oyunu bırakma sebebimdir bu
  • quote:

Bence faydası var ingilizceye. Çünkü yazmak için birikim gerekiyor. Sözlükle oynardım ben oyunu. Kandırmak kolay değil ;)

Adama 350k ya arcanine sattım 5m ye satcam diyo güya bana kazık atmış . Bunca senelik oyuncuyu kim kandırabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Bence faydası var ingilizceye. Çünkü yazmak için birikim gerekiyor. Sözlükle oynardım ben oyunu. Kandırmak kolay değil ;)

Adama 350k ya arcanine sattım 5m ye satcam diyo güya bana kazık atmış . Bunca senelik oyuncuyu kim kandırabilir

Benim kandırdıklarım parası bol olan kesim arcanine belki adamın hayallerindeki pokemondur

• Server kapalı galiba şuan ?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.