Şimdi Ara

Pokemon Vortex Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Oynuyorum Ve Sizlere Pokemon Vortex Hakkında Yardımcı Olmak İstiyorum İlk Önce Başlangıç Pokemonundan Başlayalım.Bir çoğunuz Başlangıç Pokemonunuzu Charmander Veya Bulbasaur Seçiyorsunuz ki Yanlış Bir Şekilde Başlıyorsunuz Bana Göre Kişiden Kişiye Değişir Bir Yanılma Olmasın. İlk Olarak Rozet İçin Karşılaşacağınız Rakip Brock'tur Kaya Pokemonlarına Hakim Bir Pokemon Ustası Bu Nedenle Kayayı En İyi Şekilde Vurabilecek Pokemonla Yani Squirtle İle Başlamanız Tavsiyemdir.Hem Pokemon Yakalamada Rahatlarsınız Hemde Battle GYM Bölümündeki Karşılaşacağınız Rakiplere Kolay Bir Üstünlük Sağlayabilirsiniz.

Hangi Pokemonlar İlk Yakalanmalı ?

İyi Bir Takım Oluşturmak İçin İyi Pokemonlar Yakalamak Şarttır İlk Önce Tavsiye Pokemonlarım Efsanevi Olup Olmadığını Kanıtlanmamış Pokemonlardır Yani İlk Önce Yakalamaznı Gereken Pokemonlardan Birisi DRATİNİ Bu Pokemon Tam Hatırlayamıyorum Fakat Pokemon Çizgi Filminin 2.Sezonunun Son Bölümlerinde Bulunan DRAGONİTE Adlı Pokemona Dönüşür.Dratiniyi 12 ve 15.Maplarda Özellikle Bu Maplarda Rahat Bir Şekilde Bulup Yakalabilirsiniz.Yine Efsanevi Olup Olmadığını Kanıtlanmamış Pokemonlardan GİBLE'yi Yakalamanızdır Buda GARCHOMP Adlı Pokemona Dönüşür.Gible 22 Ve 23.Maplarda Bulunabilir.Yine Bu Pokemon Ailesine Dahil Olan BAGON veya BELDUM'uda Takımınıza Katıp Oynayabilirsiniz.Bagon Salamence İsimli Pokemona Beldum İse Metagross'a Dönüşür.Bagon Tam Hatırlayamıyorum Fakat İlk 9 Mapta Bulunabilir Beldum İse 10,11,12,13,14,15.Maplarda Bulunur Fakat Az Miktarda Karşınıza Çıkar.

İlk 4 Pokemon Böylece Tamamlanır.

Squirtle
    Dratini
    Gible
    Beldum Veya Bagon

5.İçin İse Shiny Pokemonlar Yakalamanız Tavsiyem Çünkü Normal Bir Pokemonun Hpsi 100 Levelde 400 İken Shinylerin 500'dür.Shiny Rastgele Almayınız Yakalamak İçin Charmander,Bulbasaur,Totodile,Chikorita... Kısaca Başlangıç Pokemolarını Yakalamaa Çalışınız Bulamazsanız Normalleride Olabilir.

6.İse Kesinlikle Bir Eeve Dönüşümü Koymanız Gerektiğini Düşünüyorum Tam 5 Pokemona Dönüşüypr Fakat Ben Jolteon Kullanıyorum Ve Benim En İyi Vuran Pokemonlarımdan Birisi Eeve Daha Çok 9.Mapta Kolaylıkla Bulunabilir.Böylece Pokemon Altılısı Tamamlanır.

Bunları Kullanmak İçin;

Your Account >>> Your Pokemon >>> Change The Pokemon in Your Team

Pokemonlarınız Çıkmassa All Your Pokemona Tıklayınız Bütün Pokemonlarınız o Bölümde Çıkacaktır Oradan Seçip Switch'e Basınız.

Efsane Pokemon Yakalamak İstiyorum.

Efsane Pokemonların Levelleri Yüksektir Bu Nedenle İlk Önce Takımınızın Üyelerini Yüksek Bir Seviyeye Çıkartınız Her Level 500 Expde Atlanır Bu Yüzden Level kasmak Kolaydır.

Bu Pokemonlar Şunlardır :

Pokemon Adı Çıktığı Map

Arceus 1,2,3,4,5,6,7,8,9,16,17
    Articuno 22,23
    Azelft 5,6,11,12,14,15
    Celebi 1,2,3,4,5,6,7,8,9,24,25
    Cobalion 4,7
    Cresselia 1,2,3,4,5,6,7,8,9
    Darkrai ve Darkrown 24,25
    Deoxys 1,2,3,4,5,6,7,8,9
    Dialga 11,12,13,14,15
    Entei 18,19,20,21
    Genesect 1,2,3,4,5,6,7,8,9
    Giratina 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25
    Groudon 4,5,6,7,8,9,10
    Heatran 18,19,20,21
    Ho-oh(Çizgi Filmde İlk Bölümde Ashin Gördüğü Pokemon) 18,19,20,21
    Jirachi 17,18
    Keldeo 5,6,11,12,13,14,15
    Kygore 5,6,11,12,13,14,15
    Raikou 23 (Yanlış Olabilir Tam Olarak Bilmiyorum Fakat Orda Buldum)
    Mew 17,18,19,20
    MEWTWO!!! 17,18,19,20
    Zapdos 23

Daha Bir Sürü Var Ama Aklıma Gelen Bunlar Bunların Dışında Bildiğiniz Efsanevi Pokemonlar Varsa Yorum Olarak iletirsiniz Bende Buraya Yazarım Arkadaşlar Bu Kadar Çok Map Olmasına Bakmayanız Çünkü Bunların Çıkma İhtimali Çok Ama Çokkk Düşük En Fazla Çıkarabileceğiniz Celebi Ve Jirachidir Bu Nedenle İlk Önce O İkiliden Birisini Aramaya Başlayınız.

Güçlü Saldıramıyorum.

Güçlü Saldırmak İçin Paranız Olmalı Olduğunda Size Tavsiyem Hidro Pompa (Hydro Pump) Alıp Pokemonunuzun Saldırısına Katmanızdır.

Eksik Gördüğünüz Bir Nokta Veya Eklemek İçin Bir Lafınız Olursa Yorum Atınız Ben O Bilgiyide Konuya Eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdx2 -- 27 Kasım 2012; 19:55:24 >

• Yanlış anlama da bu kadar uzun yazılıp bu kadar dandik bilgiler içeren başka bir rehber görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Yanlış anlama da bu kadar uzun yazılıp bu kadar dandik bilgiler içeren başka bir rehber görmedim.

Kişiye Göre Değişir
  • zaten rehber mevcut ayıyetten bencede biraz gereksiz olmuş ve 1-2 resim koyaydın bari :)
  • Bu ne oğlum
  • haci bana iyi bi takım soyleyebilirmisin hepsi efsanede olabilir güclü pokemonda olabilir türleriyle beraber yazarmisin ama efsane dert degil istedigimi bi gun içinde bulurum ; isteyene Normal Legendelerden verebilirim Oyundaki Nick : Asiturk33 trade atin dandik pokeyle mesajda atin oyundan kabul ederim

butun pokemon türleri için bi tane pokemon adi yazarmısın
  • İlk başta rehber yapman güzel, hoş ama hatalar var, bunlar üyeleri yanlış yönlendirebilir:

Charmander ve Bulbasaur seçmek yanlış birşey değil.Gym yenmek için ise Bulbasaur kesinlikle seçilmeli.İlk gym Brock evet ama 2.Gym de Misty.Zaten neredeyse her regionun ilk Gym lideri Kaya türü pokémonlara sahip.

İlla ejder seçilebilir diye birşey yok, evet 4 ana türe dayanıklılıkları var ama iyi bir trainer bunları ejder pokémonu olmadan da kapatabilir.

Herkes aynı pokémonları seçmek zorunda değil.Farklılıklar daha iyi olacaktır.

Güçlü saldıran tek saldırı Hydro Pump değildir, benzeri saldırılar da vardır.Hydro Pump sadece 120 base power'a sahip , su türü saldırısıdır.

Son olarak; Pokémon Vortex oyunu gerçek pokémon standartlarını ortaya koymuyor.Bakınız: Ability, Stat, Status Ailmentler vs. O yüzden pokémon konsol oyunlarını veya diğer Client Bazlı oyunları denemenizi ve oynamanızı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pokemon emerald tam çözüm
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakressa

haci bana iyi bi takım soyleyebilirmisin hepsi efsanede olabilir güclü pokemonda olabilir türleriyle beraber yazarmisin ama efsane dert degil istedigimi bi gun içinde bulurum ; isteyene Normal Legendelerden verebilirim Oyundaki Nick : Asiturk33 trade atin dandik pokeyle mesajda atin oyundan kabul ederim

butun pokemon türleri için bi tane pokemon adi yazarmısın

kardeş ben sana oyunda mesaj attım bi bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Bu ne oğlum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Bu ne oğlum

Ben bu alıntıyı neden yeni gördüm

• quote:

quote:

quote:

Bu ne oğlum

Lag var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne oğlum

Lag var

İyiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.