Şimdi Ara

Pokemon Leaf Green Nuzlocke Walkthrough | 1.Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı arkadaşlara söz verdiğim gibi aylardır aklımda olan "adam gibi" nuzlocke videosu olayını sonunda yapabildim.Yaşadığımız olaylar yüzünden içim buruk biraz sesimden de anlayacağınız üzere.Kusura bakmayın artık.Bir de tabi klasik olarak ilk video cızırtı sorunu var.İyi bir mikrofon edinebilirsem o sorundan da kurtulacağız.İyi seyirler.

• Gayet başarılı tek sorun mikrofon.
  • Arkadaki sinyal sesi kötü olmuş
  • başarılar şimdiden
  • Mikrofonda da pek sorun yok aslında sadece şu çızırtıyı gidersen yeterlidir.
  • O sorun jack tan dolayı oluyor sanırım eğer bilgisayarında 2 tane jack varsa diğerini felan dene birde
  • Ben de geçenlerde firered nuzlocke bitirdim.Başlayıp da bitirebildiğim tek nuzlocke oldu.Geriye bir tek gyarados ve nidoking kalmıştı.Gyarados oyun sonlarına doğru çok işe yarıyor.Elite 4'un neredeyse tamamını o aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

O sorun jack tan dolayı oluyor sanırım eğer bilgisayarında 2 tane jack varsa diğerini felan dene birde

Valla Jack mi John mu bilemeyeceğim ancak windows'un sound recorder'ında pürüzsüz kaydedebiliyorum sesi.Uğraştım dün bütün gün olmadı bugün yeni video gelebilir
  • Abi video biraz kısa olmamışmı ? Bide bende başlıcam ID ın son sayısı sadece starter seçmede geçerli değilmi ?
  • Kısa tutmaya çalıştım sizi sıkmamak için,ama isterseniz fix 15 dakika yapabilirim her videoyu.

ID'nin son numarası olayı starter için geçerli sadece.1-3 grass,4-6 fire,7-9 water,0 kendin seçiyorsun.

Bu arada ben fire ile water'ın yerini karıştırdığım için Squirtle seçmişim.4-6 arasını water sanıyordum

Baştan mı çeksek n'apsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 8 Haziran 2013; 17:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Kısa tutmaya çalıştım sizi sıkmamak için,ama isterseniz fix 15 dakika yapabilirim her videoyu.

ID'nin son numarası olayı starter için geçerli sadece.1-3 grass,4-6 fire,7-9 water,0 kendin seçiyorsun.

Bu arada ben fire ile water'ın yerini karıştırdığım için Squirtle seçmişim.4-6 arasını water sanıyordum

sen bilirsin ben 2. GYM e geldim ilk defa starter olarak Bulbasaur geldiği için zorlanıyorum şimdiden 1 Pidgey yanlışlıkla yaklarken öldürdüm 1 tanede Zubat ım kasarken öldü .

Abi videolarını sabırsızlıkla bekliyorum çabuk çek videolarıı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Kısa tutmaya çalıştım sizi sıkmamak için,ama isterseniz fix 15 dakika yapabilirim her videoyu.

sen bilirsin ben 2. GYM e geldim ilk defa starter olarak Bulbasaur geldiği için zorlanıyorum şimdiden 1 Pidgey yanlışlıkla yaklarken öldürdüm 1 tanede Zubat ım kasarken öldü .

Abi videolarını sabırsızlıkla bekliyorum çabuk çek videolarıı :)

İlgin için teşekkürler kardeşim.Sağlam bir mikrofon bulana kadar video gelemeyecek gibi maalesef :( Kulağınızı ağrıtmak istemiyorum boş yere.

• Bende soul silver nuzlocke videosu yapmayı planlıyorum fakat kurraları tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anotomy

Bende soul silver nuzlocke videosu yapmayı planlıyorum fakat kurraları tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?

Nuzlokce kurallarından bahsediyorsun herhalde :

1) Canı biten pokemon ÖLÜR iyileşmez.
    2) Her adı farklı alanda karşınıza çıkan sadece ilk pokemonu... yakalayabilirsiniz.
    3) Her pokemona özel isim koymalısınız.

Ayrıntılı ingilizce bilgi için :http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nuzlocke_Challenge

• quote:

quote:

Bende soul silver nuzlocke videosu yapmayı planlıyorum fakat kurraları tam olarak bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?

2) Her adı farklı alanda karşınıza çıkan sadece ilk pokemonu... yakalayabilirsiniz.

Ayrıntılı ingilizce bilgi için :http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Nuzlocke_Challenge

bullpedia linki iyi oldu detaylı anlatmış sanırım karşılaştıgımız ilk pokemon ölür ise o bölgeden başka pokemon yakalayamıyoruz demi?

• quote:

quote:

quote:

bullpedia linki iyi oldu detaylı anlatmış sanırım karşılaştıgımız ilk pokemon ölür ise o bölgeden başka pokemon yakalayamıyoruz demi?

Aynen öyle dostum

• Hadi çekmeyecekmisin ?
  • Mikrofon alamadım halen daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.