Şimdi Ara

pokemon kemik dergisi(ağlamak istiyenlere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sürü pokmon gaztesi açıldı ma hiçbiri kalıcı olmadı ben kalıcı bir gazete yaratmak istiyorum editör yok tek başımayım arada sırada girdap_uAda yardım eder haberler şunlar:
    ---ünlü dolandırıcı dialga lugia gene yakalanamadı olaya süperman olarak bilinen aytzey el atcak gibi görünüyor
    ---mr_hobonun vilihatı olarak gördüğü dark seco şunları söyledi ''önüme geleni yenerim rakip tanımam''
    ---ünlü playboy girdap_uA gene bir pokeci ile yakalandı bu pokecinin may olduğu açıklandı geçenlerdede misty ile yakalanmıştı
    bugünlük bu kadar yarın güncel haberlerle görüşmek üzere
    NOT<<bu ismi bulurken kemik dergisinden esinlendim onun gibi komik olmasını istiyorum

SAYI 2
    ---dark seco açıkladı favori pokem pachirusu
    ---pokemon cumbaşkanlığı adaylığından abdullah roselia çekildi
    ---pazar akşamı pokemon ligi müsabakasında beşiktaş pokemon GYM fenerbahçe pokemon GYM tarafından 1-0 yenildi maçın tek golünü mewtwo kezman attı
    ---bugün jigilipafın sesi kısıldı bütün pokeler bayram etti çok kızan jigilipaf gelişerek igilipaf oldu ve bütün pokeleri uyuttu

NOT<<yorumlar için teşekkür ederim hafta içi yeni esprilerle gelicem ve kendimi geliştircem ayrıca eski pokemon dergisinin çıkmasını çok istiyorum yetkililere duyrulur

SAYI 3
    ---pokevision yarışmasında türkiyeyi temsil eden kecleon doğulu finalde
    ---türkiye pokemon GYM kupasını beşiktaş pokemon GYM uzatmalarda bonslyinin attığı golle kayseri erciyes pokemon GYMi yendi ve kupayı ald
    ---cinnet geçiren bir blaziken karısı olan combusken ve oğlu olan torcki ateş yumruğu ile saldırıdı çok kızan troçik combusken oldu ve babasını fire spin ile yendi
    ---(yüzde yüz gerçek haber)dark seco şu açıklamayı yaptı ''bundan sonra dialga lugia gibi kötü olcam ve herkesin pokesini çalacağım'' dedi
    ---anneler gününde pichu annesi pikachuya elektrik taşı aldı annesi gelişince ash ona çok kızdı meğer pikachu ashinmiş pichuda garyinin raichusundan olmuş

3.sayıyı aceleyle yaptım 4.sayıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 11 Mayıs 2007; 19:41:30 >

• komik olmuş
  • bütün yorumlara açığım istediğinizi deyin en güzel dergiyi çıkarana kadar sizden istediğim bir sürü yorum yaparak benim eksiklerimi görmeme yardım edin
  • çok sıradan ve komik değil..
  • bir dergi eleştirme olarak yavrucum ağır konuşcağım biraz tamam eziklere vede salaklar yapılmış buna gülenler veya beğenenler tamamen eziktir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için sağolun yarın yeni esprilerele gelcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

çok sıradan ve komik değil..

+ 1
  • inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_warrior

bir dergi eleştirme olarak yavrucum ağır konuşcağım biraz tamam eziklere vede salaklar yapılmış buna gülenler veya beğenenler tamamen eziktir
    Ne kadar dar görüşlü olduğunu görüyor musun? Adam bütün eleştirilere açığım demiş ama; hakaret ,başkalarına saygısızlık gibi unsurlardan bahsetmemiş. Bunlara gülen illaki eziq olacaksa bana demiş oluyorsun ben güldüm ve güzel.

Biraz geliştirmelisin bence ve evde biraz yaszmayı deneyip yazdıklarından en iyilerini buraya koy

• quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

çok sıradan ve komik değil..

+1
  • Çok iyi oLmamış FSM'nin gazetesi çok süper gidiyordu, noLdu o gazeteye biLen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Çok iyi oLmamış FSM'nin gazetesi çok süper gidiyordu, noLdu o gazeteye biLen var mı ?

+1

bilmiom
  • 2. sayı yorumlarını bekliyoum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

2. sayı yorumlarını bekliyoum

+1
  • komik
  • pokemon cumbaşkanlığı adaylığından abdullah roselia çekildi

haha, güzel olmuş
  • bu gazete taraflı yazılar yazıyor.

ama yine de bazı espriler ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienahmet

bu gazete taraflı yazılar yazıyor.

ama yine de bazı espriler ii

ben solcuyum ayrıca koyu beşiktaş pokemon gymliyim bu sayı inşallah birden daha ii olmuştur bu sayı için 1 saat çalıştım 3. sayı yarın çıkacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.