Şimdi Ara

Pokemon elite (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzmn

dark sabrın sonu selamet merak etme ayrıca wood da bug bulduk ağaca kod yazmayı unutmuşuz adam direk olarak map dışına uçuyo neyseki anında müdahale ettik adamımızı mew-two ile kurtardık

aç şimdi hataları oynarken düzelt + hataları rahat anlarsın biz sana söleriz
  • Uzmn abi biliorum pek bi işe yaramıcak ama istersen hikaye yazabilirim istersen oyunda GM de olabilirim kabul edersen pm den msn atiyim?
  • arkadaşlar herşeyi tamamlamadan piyasaya veremem ama oyun güzel ssler gelicek inşallah index hazırlayayım bi hikayeye gerek yok hazır hikaye bu akşam indexle vericem ama gm olabilirsin msn ve mailini özelden yolla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmn -- 17 Haziran 2008; 20:41:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzmn

arkadaşlar herşeyi tamamlamadan piyasaya veremem ama oyun güzel ssler gelicek inşallah index hazırlayayım bi hikayeye gerek yok hazır hikaye bu akşam indexle vericem ama gm olabilirsin msn ve mailini özelden yolla :)

benim mesaj a cevap
    ::D
  • mesajı editledim bakabilirsin
  • ok gördüm:) msn imi ekle attım pm den
  • ekipteki arkadaşlar
    butonuna tıklarsa sevinirim
  • beni GM yaparmısın
    tecrubem var eski knight adminiyim
    bir aralar Internetinol Elsiyum(Bildin elsiyum deil hep açık) vb
  • omg mudiko sallıyor musun?
  • Uzmn Ben varım demi bak karıştırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

omg mudiko sallıyor musun?

Sallamıyom şuan 3D pokemon oynu yapıom
  • Güzele benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

Pokemon elsiyum diamonddan çalmış

Bilip bilmeden konuşma bence
  • uzmn ben varım demi ekipte

gm olabilirim yada ekipten herhengi bi görev verebilirsin(mapper flnn..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

quote:

Orjinalden alıntı: Mew_Three

Pokemon elsiyum diamonddan çalmış

Bilip bilmeden konuşma bence

Ben biliyorum sen bilip bilmeden konuşmaeğer inanmıyosan gelirsin msne

• yarın ss ler inş. gelir
  • Uzmn ben de gm olabilirim.Mu Onlinede gm olmuştum.

Puffff sabırsızlanıyorum birazcık açı verde oynayalım hataları biz sana söyleriz.Hıı

Gm liyi boşver oyun görevlisi olabilirim.oyuncular arasındaki düzeni sağlayabilirim.Buna benzer bir görev verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshKetchum -- 17 Haziran 2008; 22:31:26 >
  • online oyunda gm olan kalmamışBiri Mu biri KO

dayanamıyorum artık ss leri koy

quote:

bu arada arkadaşlar mapperlere ihtiyaç kalmadı sadece grafik hazırlayacak arkadaşlar arıyoruz map programı biti bitecek

ndn mapperlara ihtiyaç kalmadı.O Map programıyla map yapmayacakmıtyız

• arkadaşlar kusura bakmayın arkadaşım olacak insan hala ssleri yollamadı index hikaye vs hazır birtek pokedexi yapıcam net üzerinden tam çözüm bide wood'da hangi pokeler nerelerden çıkar Ama karanlık ormanda herşey çıkabilir en güzçlü pokeden en ezik pokeye onun tam çözümünü vermeyeceğiz

bu arada yumurta park hazır bugün onunda sslerini vereceğim ilk önce girişte kategori seçiyorsunuz elektirik,su,toprak,ateş buna göre onun ayrı bölümüne gidiyor mesela
    elektirik-elektirik kaynağpının olduğu yerler
    su-göl kenarı
    toprak-karanlık ormanın içi
    ateş-lav

normal pokeler yani saldırı gücü olmayanar bu 4 grubtan birinde çıkıyor ama düşük bir ihtimal

arkadaşlar biliyorum eziyet çektiriyor gibiyim ama biraz sabır oyunu gerçekten beğeneceksiniz

-Feyyaz- tamam işte 1/2 mapper yete rbana birisi sensin birisi darkrai ben size programı yollayacam herşey bir tamamlansı

arkadaşlar Böyle tartışmaları siz yaparsanız oyunda düzeni kim sağlayacak ayrıca hereyi siz yapın diye birşey demedim başka yerlerden esinlenebilirsiniz eğer serbest ise başka sitelerdeki resimleri kullanırız kaynakta gösteririz.Böyle tartışma yapacaksanız işimiz vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmn -- 18 Haziran 2008; 10:01:15 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.