Şimdi Ara

Pokemon elite (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende öle düşünüyorum.Çok zor olur senin için sadece fake egg yapalım
  • Başarılar
  • Uzmn oyunu ne zmn açcaz yaf
  • bunlar lazım olabilir sana

İtemler
  • @-FeYYaZ- tebrikler
  • Pokemon elsiyum diamonddan çalmış
  • çalmadım

adamlar çalınmasını istemeselerdi yanında koymazlardı

uzmn savaş sistemi gba daki gibi mi olcak (adam la çimenlerde gezcek canavar çıkcak karşımıza)
  • çoooook sıkıldım ne zaman bitecek oyun yaaaaaa kafayı yiyecem
  • ssj2vegeta
    evet bir harika olmuş yumurtalar istersen listeye ekliyorum

ash daha çook var inşallah yardım ve destek olursa ağustosta biticek

bu arada arkadaşlar mapperlere ihtiyaç kalmadı sadece grafik hazırlayacak arkadaşlar arıyoruz map programı biti bitecek

birde özelmesajdan sadece mail adreslerinizi yollayın buradan seçim yapmak lazım gönüllü ekibi

ssj2vegeta
    evet parti olayı süper olur bunu yapmak lazım trade oalyını koyacam ama knighttaki gibi küçük paar alanı kurulacak o şekilde satılacak

ayrıca klan sistemide yapıcam böylece savaşlarda klanınla bilikte olabilirsin...

bu arada savaş sistemi ;
    en fazla 3 pokemon seçilecek tüm pokemoncular arkaya olmak üzere pokemon önde dizilecek böylece savaş başlatma komutanı diğer iki komutana yani 2 grubu yöneten komutana komut verecek böyle savaş başlayacak grub komutanlarında sadece magic güçlü bir pokemon düşünüyorum bu bu sıradada pokemoncular gözüne kestirdiği bir pokemona saldıracak yenerse eğer pokepara kazanacaklar savaşta en çok poke para kırana madalyon verilecek (altın) ama şöyleki sizde pokemonlarınızın yanında gitmelisiniz siz gitmez iseniz yürümüyorlar

haa birde oyuna başlarken seçtiğiniz pokemon asla poke topuna girmez yanınızda gidiyo oda

savaş modu ssleri hazırlanıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmn -- 17 Haziran 2008; 19:09:31 >

• Uzmn listeye ekliyebilirsin tabikide
  • ssj2vegeta

sorduğun soruya cevabım üstte :) mail adresini vede msn adresini öm den yollarsan bi zahmet
  • yolladım
  • arkadaşlar duyduk duymadık demeyin peynir ekmek yiyebilirsiniz

egg mapı yolda

nedir bu map ;

çeşitli pokemonların yumurtalarını bulabileceğiniz renkli bir okadarda güzelmi güzel bir map

arkadaşlar ayrıca şöyle bir sistem yapıcam yumurtalar 3 oyun günü içinde kırılıyor (oyun günü 2 saattir 1 gündüz 1 saat gece yani = 9 saat içinde yumurtalar kırılıyor)yumurtanın içinden ne çıkacağı belli olmaya bilir çünki yumnurtaları gruba göre ayarlayacaz toprak su areş elektirik hava normal

ayrıca egglerin içinden metal shiniy vs çıkması tamamen şans belki gold çıkar

ve sıkı durun oyunda sadece 6 günde bir (12 saatte bir) çıkan bir yumurta yapıcam yumurtayı her renkten yaptım yumurta sslerini evde yollayacam ve bu yumurtanın içinden çok özel bir pokemon çıkacak yanındada yararlı ek bir ekipman tabiki ama şimdiden söyleyim bu yumurtayı bulmak tamamen şans bir tek gmlerde sınırsız oalcak bu yumurtalar gmler istediği kişiye yumurtadan verebilir ama asla yumurtadan çıkan pokeyi veremez !

sorularularınız için buraya mesaj atabilirsiniz hemen cevaplarım

• peki o mapta bir pokemon kesmeden mi direk olarak poke egg bulabilcez yoksa bir pokeyi yendikten sonra düşünce mi?
  • ssleri verdiğimde herşeyi anlayacaksınız

ssj2vegeta evet bir pokemon kesilecek ama kolay bir poke 12 lvlden sopnra kesilecek
  • beyler dayanamıcam herkes görsün istiyorum 3 arkadaşla şuan test ediyoruz chat oyun klan parti vs savaşada geçecez ssler ile birlikte yapılmış olan tanıtım katalogunu siteye upload edicem (buraya deil) ayrıca küçük birde sistem yazıcam son haberleri görebileceksiniz oyun sanki knighta benzedi oyunun katalogunda yayınlanacak sslerin mapleri :

wood city (spawn yeri)
    karanlık orman
    yumurta park(beta)
    savaş alanı
    birde oyun sırasında kendimize map yaptık aman aman süper bzulu alanda sü pokelerinin arkasında kayıyoruz su pokeleri buz oluşturuyo bu mapte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmn -- 17 Haziran 2008; 20:08:41 >

• Upload edince sitenin adresini versen güzel olur
  • tabikide ama gerçekten güzel oldu ilkkez böyle güzel bir oyun yaptım ayrıca klanda kurduk |Gold-Elite|

• Çabuk Uzmn , iyice sabırsızlandım , sen anlattıkça hemen oynayasım geliyo...
  • dark sabrın sonu selamet merak etme ayrıca wood da bug bulduk ağaca kod yazmayı unutmuşuz adam direk olarak map dışına uçuyo neyseki anında müdahale ettik adamımızı mew-two ile kurtardık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.