Şimdi Ara

Pokemon Deluge ile ilgili birkaç sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deluge rehberinde (son sayfada) trainerların exp ve para miktarının azaltıldığı yazıyordu, iyi ama öyleyse biz nerde pokemonlara level atlatacağız?
    Dark, shiny vb.pokemonların diğerlerinden farkı nedir? Rehberde şimdilik fark yok ama ilerde özellik ekleneceği düşünülüyor denmiş.
    Forumdaki "yakaladığınız ve kaçırdığınız anlar" konusunda kimileri sableye kaçırdığına üzülmüş, sableye efsane pokemon mu niye üzülüyor millet?
    Son olarak efsane pokemonları nasıl yakalayacağız? Yani en son lugia'nın canını (ki kendisi normaldi dark shiny falan değil) 8'e kadar indirdim ama great, ultra ve master ball ile denememe rağmen (birer kere de değil hepsinden en az 3-4 kere kullandım) yakalayamadım gitti? Efsaneleri yakalamanın değişik bir yolu mu var?

• Kardeşim açıkçası yazını sonuna kadar okumadım. Fakat Deluge'de exp sistemi falan komple değişti. Şöyle ki;
    5 level bir Pokémon'la trainer'da 6 tane 100 level Pokémon'u kesince Pokémon'un 17 level mi ne o civarda birşey oluyor. Oyuna zevk geldi fakat TT amaçlıyorsan çok zor.
  • Sableye 2 türlü bir pokemondur. Ghost/Dark (emin değilim) bu 2 tür birbirine zıttır.(Bundada emin değilim)(Ateş-Su gibi)Sableye bu yüzünden değerli.
    Dark ise %25 atak
    Shiny %25 HP
    Uzun süredir girmedim başka hangi türler var bilmiyorum.
  • 1) GYM'lerde kasabilir veya kendi trainer'ını yapabilirsin (2.sinin işe yarayacağı konusunda emin değilim)
    2) Dark %25 daha fazla hasar verir, shiny pokelerin canı %25 daha fazladır, metallic'ler confused falan olmaz ama diğerlerini bilmiyorum, ben crater'i bırakırken onlar yoktu sanırsam.
    3) Bunu bilmiyorum (veya unutmuş da olabilirim)
    4) Bir hesapta aynı efsaneden iki tane olmaz, yani sen muhtemelen Lugia'yı daha önceden yakaladın sonra karşına bir tane daha çıktı ve yine yakalamaya çalışırsan 3-4 değil 100 tane de master ball atsan fayda etmez. Böyle durumlarda genellikle efsaneler (tabi d/s/m olanlar falan, normallerinin yüzüne bakmıyorsun ilerleyen zamanlarda) yan hesaba aktarılır.
  • Siz yaşıyomusunuz ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Köse

Kardeşim açıkçası yazını sonuna kadar okumadım. Fakat Deluge'de exp sistemi falan komple değişti. Şöyle ki;
    5 level bir Pokémon'la trainer'da 6 tane 100 level Pokémon'u kesince Pokémon'un 17 level mi ne o civarda birşey oluyor. Oyuna zevk geldi fakat TT amaçlıyorsan çok zor.

bu nasil bir mantik ?

5 level pokemon 6 tane 100 level yeniyor 17 level oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Kardeşim açıkçası yazını sonuna kadar okumadım. Fakat Deluge'de exp sistemi falan komple değişti. Şöyle ki;

bu nasil bir mantik ?

Direk 100 Lv. olmasından daha zevkli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

quote:

bu nasil bir mantik ?

yuh direk 100 level oldugu oyunlardami var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu nasil bir mantik ?

Ben oyalarım siz kaçın oynunun reklamını yapacak.

Bu 100 lv yapma işine trainer deniyor, senin oynunla uğraşsaydım yapabilirdim trainer ama yapmıyorum.Bu arada trainer hile falan değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

quote:

quote:

quote:

bu nasil bir mantik ?

Ben oyalarım siz kaçın oynunun reklamını yapacak.

Bu 100 lv yapma işine trainer deniyor, senin oynunla uğraşsaydım yapabilirdim trainer ama yapmıyorum.Bu arada trainer hile falan değildir.

yap sana oyunu devredecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 17 Mayıs 2010; 2:18:21 >

• quote:

Vayy amma güzel bir şey.Yerde 10 kuruş bile bulsam daha çok sevinirim

Bu arada sorulan soruya gelince:SAKIN WEB BAZLI OYUN OYNAMA !!!

Yakında CrasHh adlı mikkemmel üyemiz mikkemmel bir oyun yapacak.(Gerçi o da web bazlı ama clientli)

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Vayy amma güzel bir şey.Yerde 10 kuruş bile bulsam daha çok sevinirim

Bu arada sorulan soruya gelince:SAKIN WEB BAZLI OYUN OYNAMA !!!

Yakında CrasHh adlı mikkemmel üyemiz mikkemmel bir oyun yapacak.(Gerçi o da web bazlı ama clientli)

sen 10 kuruşa daha çok sevinirsin fakat ben aylık 10000+ $ hedefliyorum farkımız burada

bu arada beyler daha hızlı bir hosta gectik

şu andaki host 12 li raid 10 hdd ye sahip

4 gb ram ve 4 cekirdege sahip

eski host 29 gundur calisiyormus kapanmadan

işte resim hayatinizda boyle upload zor gorursunuz

Pokemon Deluge ile ilgili birkaç sorum var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 18 Mayıs 2010; 3:51:11 >

• Yanlız adam yine yapmış ha reklamını. akjghaklag!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.