herhalde bakuganı kolay sevmemin nedeni bu olmalı bakugandan birkaç bölüm izleyen anlamıştır zaten mesela 1-pokemonda pikachu ashi ilk gördüğünde doğru dürüst bağ kuramıyorlar ama sonra cok iyi dost oluyorlar bakugandada dan dragonoid arasındaki bağ böyle gelişiyor 2-ashin 2. sezonda pokeball atışı billynin bakugan atışına çok benziyor 3-pokemonda farklı nesiller var bakugandada var 4-pokemonun vermeye çalıştığı ana fikirle bakuganınki aynı 4-pokemon biz 10- yasş grubuna hitap ediyoruz diye 10.sezona kadar devam ederken 11.de sertleşiyor bakugan 5 sezon ve son 2 sezon sertleşiyor 5-saldırılar cok benziyor manionun yaptığı mimicle sudowoodonun yaptığı arasında fark yok 6-ash pikachu için kendinşi feda ediyor bakugandada dan dragonun ardından kader buyutuna gidiyor pokemonseverlere tavsiye ederim özellikle 38. bölümden sonrasını
Bu benzerlik değil dostum çalıntılık,alıntılık,alıntı,çalıntı
Evet.Koca kafalının biri Pokemonu çalıp saçmalaştırıp içine iğrenç öğeler sığdırarak saçmalamış sonunda iğrenç bakugan saçmalığı çıkmış
Bence bakugan oldukça saçma.Oldukça değil aşırı derecede saçma.
Kessinlikle doğru
Yaratık çıkartıyorsunda kartları fırlatıyorsun yaratıkları nereye çıkarttığın önemli yaratıklarla konuşuyosun top oluo bunlar falan.
Bende fragmanda gördüm güzel bişeydir diye izledim kesinlikle çocuksu bişeydi
Benim Yiğen İzliyo Bakuganı Yiğende 9 Yaşında Anlıcağınız Bakugan Çocuklara Göre Pokemon Her Yaş Gurubuna Hitap Edio
quote:
Orijinalden alıntı: umutum9
herhalde bakuganı kolay sevmemin nedeni bu olmalı bakugandan birkaç bölüm izleyen anlamıştır zaten mesela 1-pokemonda pikachu ashi ilk gördüğünde doğru dürüst bağ kuramıyorlar ama sonra cok iyi dost oluyorlar bakugandada dan dragonoid arasındaki bağ böyle gelişiyor 2-ashin 2. sezonda pokeball atışı billynin bakugan atışına çok benziyor 3-pokemonda farklı nesiller var bakugandada var 4-pokemonun vermeye çalıştığı ana fikirle bakuganınki aynı 4-pokemon biz 10- yasş grubuna hitap ediyoruz diye 10.sezona kadar devam ederken 11.de sertleşiyor bakugan 5 sezon ve son 2 sezon sertleşiyor 5-saldırılar cok benziyor manionun yaptığı mimicle sudowoodonun yaptığı arasında fark yok 6-ash pikachu için kendinşi feda ediyor bakugandada dan dragonun ardından kader buyutuna gidiyor pokemonseverlere tavsiye ederim özellikle 38. bölümden sonrasını
Hem bir fail var. Hemde sadece 10- den bahsetmiyoruz burda.
Bakugan mı ? Güldürmeyin Allah aşkına.
sadece pokemon ols iyi yugiohtanda çalıntı vr
yapımıcılar arasında pokemon yapcılarıda var ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme