Bildirim
PokeMMO (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4 rozetim var 100 levellik pokemon alsam sıkıntı çıkar mı? _____________________________ -
-
Pokemonumun beni takip etmesini nasıl ayarlayabilirim?
Fire Red ROM_____________________________ -
-
oyunu nasil yuklediniz bi yardimci olsaniz. siteden yukledim ama acamadim baska dosyalar istiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
Suan bu tur pokemon serverlerden en gunceli hangisi birde su var pokemon-revolution-online.net
Pokemon Revolution Onlinehttps://pokemon-revolution-online.net/Forum/index.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pokemon revolution online'dır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
Pokemonumun beni takip etmesini nasıl ayarlayabilirim?
Fire Red ROM
Pokemonu tutup üstüne bırak hocam
Hocam peki para nasıl kazanabilirim PokeMMO'da_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
quote:
Orijinalden alıntı: ShoyoHinata
4 rozetim var 100 levellik pokemon alsam sıkıntı çıkar mı?
hocam her rozet için +10 pokemon seviyesi
4 rozet varken 100 level pokemon sözünüzü dinlemez, kullanamazsınız yani
Bunun problemini de yaşıyorum. Önceden böyle birşey yoktu ve Charizard'ım 65 leveldı. Uzun zamandır girmiyorum. Hoenn'e gidip geri dönünce Charizard'ımı kullanamıyorum artık. Çok kötü durum._____________________________ -
Aktif oyuncu var mı? _____________________________ -
Var hocam, yeni başladım sayılır. Nickim : ZombiTR Şuanda Celadon City'deyim.quote:
Orijinalden alıntı: Valois
Aktif oyuncu var mı?_____________________________ Zombi TR
Senkroncu -
Böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor. Benim kullanıcı adım Darleigh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentmangaka -- 2 Haziran 2018; 11:31:42 >_____________________________ -
Kişi oyunda online değilken arama yaptığınızda ''Böyle Bir Oyuncu Bulunamadı'' uyarısını veriyor. _____________________________ Zombi TR
Senkroncu -
-
Reis ben şuan başladım. Eskiden oynuyordumda oyunun kullandığı rom falan değişmiş eskiden Fire Red'di. Hesabım gitmiş sanırım yeni açtım. Nuvema Town'dayım. Nick Eresnaquote:
Orijinalden alıntı: Zombi TR
Var hocam, yeni başladım sayılır. Nickim : ZombiTR Şuanda Celadon City'deyim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valois -- 9 Haziran 2018; 19:57:0 >_____________________________ -
Hocam bu aralar pek oynayamıyorum. Cinnabar rozetini aldım, Viridian'a geldim orda kaldım. 3 gündür hiç giremedim oyuna. :)quote:
Orijinalden alıntı: Valois
Reis ben şuan başladım. Eskiden oynuyordumda oyunun kullandığı rom falan değişmiş eskiden Fire Red'di. Hesabım gitmiş sanırım yeni açtım. Nuvema Town'dayım. Nick Eresna
Alıntıları Göster_____________________________ Zombi TR
Senkroncu -
benimde canım çekti bu tarz bi oyun başlayayım dedim, rom ile falan çalışması da ayrı bi güzel olmuş. Nick: Tankuchan ekleyebilirsiniz _____________________________
... -
www.poke.one diye bir oyun var. Oyun GBA stilinde ve 3 boyutlu, ben beğendim ve oynuyorum. 4. rozetimi aldım. :D Tavsiye ederim, çok boş kalamıyorum yoksa güzel ve cafcaflı bir konu hazırlardım oyun tanıtımı için. Müsait bir arkadaş konusunu açarsa çok makbüle geçer. :D _____________________________ Zombi TR
Senkroncu -
Güzel görünüyor ama bu tarz işler genelde cortluyor. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X