Şimdi Ara

Pokedox Niye Hala Açılmadı? [Cevap Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 13 Nisan 2008; 18:21:38 >

• Ben de sana bişey sorcam

Nie bir konu açma gereği duydun aceba öğrenebilirmiyim yuakrda koskocaman pokedox ile ilgili herşey topic i var
  • Muhtemelen saat farkındandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Ben de sana bişey sorcam

Nie bir konu açma gereği duydun aceba öğrenebilirmiyim yuakrda koskocaman pokedox ile ilgili herşey topic i var

Oraya yazmadım çünkü üst veya hint konulara yeni açılan konular kadar bakılmıyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: §PÂWN

quote:

Ben de sana bişey sorcam

Oraya yazmadım çünkü üst veya hint konulara yeni açılan konular kadar bakılmıyor....

Şu an durum hiçte öyle değil çünkü herkes o konuya bakıyo yeni mesaj varmı die herkes o konuya odaklanmış bence çok saçma bi zamanlamada konu açmışsın sate oyun un en zmn açılıcağı içni bin türlü şey denmiş seninde bunları görmemen nerdeyse olanaksız oke

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: §PÂWN

quote:

Ben de sana bişey sorcam

Şu an durum hiçte öyle değil çünkü herkes o konuya bakıyo yeni mesaj varmı die herkes o konuya odaklanmış bence çok saçma bi zamanlamada konu açmışsın sate oyun un en zmn açılıcağı içni bin türlü şey denmiş seninde bunları görmemen nerdeyse olanaksız oke

Ben seninle tartışmak için bu konuyu açmadım.... Sadece sorumun cevabını istiyorum...Eğer cevap vermeyeceksen konudan çıkabilirsin...

• Bir açıklama yokken, bunu başkalarının nasıl bilmesini bekliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cevap gelmedi silinebilir.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de tartışmak sitemiyorum ama illada cevap istiyorsan

8 e kdr açılır sonrasın da ümitleri yavaş yavaş kesemek lasım bunun nedenide saat farkı.

ayrıca o konuları boşuna üst konu yapmamışlar.
  • quote:

Ben de tartışmak sitemiyorum ama illada cevap istiyorsan

8 e kdr açılır sonrasın da ümitleri yavaş yavaş kesemek lasım bunun nedenide saat farkı.

ayrıca o konuları boşuna üst konu yapmamışlar.

En sonunda teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.