Bildirim
Pokémon Union 1 Haziran'da Geliyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne tür hediyeler bu arada bu avatarı nerden buldun -
google da digimon animated gifs yaz bulursun rahat -
yorum yok..... -
la Pokemon Tv bu konuyu pokemoncrater oyuncuları bölümde de açmış ne yazmışlar bi bakın -
kimse inanmıyor :) çünkü aslen oyun 2 ay önce çıkacaktı sorun oldu baştan kurdum oyunu uzadı yine olmayacak sanıyorlar ama HAZİRAN 1 DE TAMAMDIR -
Oyunum ve şahsım Hakkında Birçok eleştiri ve hakaret oldu.
Beni Burada Bunca Hizmetlerime Rağmen Görmek istemeyen çok bunu anladım.
Bunun İÇİN
1 HAZİRANDA ÇIKACAK 15 MAYISTA SİTESİ AÇILACAK TÜRK YAPIMI online POKEMON OYUNU ( POKEMONCRATERİN GÖRÜNTÜLÜSÜ DENİLEBİLİR)
POKEMON UNİON ADLI OYUNUMU OYNAMAK İSTEYENLER SİTESİ AÇILINCA SİTESİNİ ÖĞRENMEYİ OYUN AÇILINCADA OYUNU OYNAYABİLMEYİ İSTEYENLER
MSN ADRESİM :
cursedblackdemonic@hotmail.com u eklesinler
ÇÜNKÜ OYUNUM ÇIKTIĞINDA VE SİTESİ AÇILDIĞINDA ADRESİ FALAN BURADAN KESİNLİKLE DUYURMAYACAĞIM....................
MSN İMİ EKLEYENLERE ÖZEL OLARAK SİTEYİ VE OYUNU SÖYLEYECEĞİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ya Gidin İşinize yaw -
Yanlış bölüme yazıyorsunuz burası Digimon bölümü.. -
BU BÖLÜMÜ AÇTIRAN KİŞİ BENİM DİGİMONU TÜRKİYEYE GETİREN KİŞİDE !!!!!!
SİZİN DİGİMON ONLİNE I GÖRÜPTE OYNAMANIZI SAĞLAYAN KİŞİDE BENİM.
VE YENİ BİR HİZMETİ DAHA DOĞAL OLARAK BURADA DUYURUYORUM. -
bencede yeter iyiki bi oyun yaptı susıytım diyorum beceremiyorum :D 30 tane konu açtınız yeter yaff -
AGA BU OYUN NASIL Bİ ŞEY OLCAK MERAK ETTİM DİGİMON GİBİMİ OLCAK??? -
PokemonTv Banlanmış Aaaa -
digimonu poketv saytesşinde tanıdık ona ne kadar teşekkür etsek az ken di şlahsiyetim adına -
bugün ne cok kisi banlanmıs yaa yih_hu,matrakan,pokemonTV,sonra 1 kac kisi daha vardı da aklıma gelmedi
ben pokemon tv nin msn yi ekledim oyunu yapsın da bi bakalım nasıl bisey ama digimon kadar tutmaz onun tadında olamaz -
digimon inanılmaz bişi ......büylü bi dünya sanki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X