Şimdi Ara

Pokémon Union 1 Haziran'da Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun büyük bir kutlama ve süprizlerle 1 Haziran'da açılacak. Oyunun yapımının çoğu bitti, sadece host kaldı
    Oyun yakın bir sürede 3 günlük deneme için açılacak. 1 - 2 Haziran'da oyunda festival ve hediyeler olacaktır bilginize

• ne tür hediyeler bu arada bu avatarı nerden buldun
  • google da digimon animated gifs yaz bulursun rahat
  • yorum yok.....
  • la Pokemon Tv bu konuyu pokemoncrater oyuncuları bölümde de açmış ne yazmışlar bi bakın
  • kimse inanmıyor :) çünkü aslen oyun 2 ay önce çıkacaktı sorun oldu baştan kurdum oyunu uzadı yine olmayacak sanıyorlar ama HAZİRAN 1 DE TAMAMDIR
  • Oyunum ve şahsım Hakkında Birçok eleştiri ve hakaret oldu.

Beni Burada Bunca Hizmetlerime Rağmen Görmek istemeyen çok bunu anladım.

Bunun İÇİN

1 HAZİRANDA ÇIKACAK 15 MAYISTA SİTESİ AÇILACAK TÜRK YAPIMI online POKEMON OYUNU ( POKEMONCRATERİN GÖRÜNTÜLÜSÜ DENİLEBİLİR)
    POKEMON UNİON ADLI OYUNUMU OYNAMAK İSTEYENLER SİTESİ AÇILINCA SİTESİNİ ÖĞRENMEYİ OYUN AÇILINCADA OYUNU OYNAYABİLMEYİ İSTEYENLER

MSN ADRESİM :

cursedblackdemonic@hotmail.com u eklesinler

ÇÜNKÜ OYUNUM ÇIKTIĞINDA VE SİTESİ AÇILDIĞINDA ADRESİ FALAN BURADAN KESİNLİKLE DUYURMAYACAĞIM....................

MSN İMİ EKLEYENLERE ÖZEL OLARAK SİTEYİ VE OYUNU SÖYLEYECEĞİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya Gidin İşinize yaw
  • Yanlış bölüme yazıyorsunuz burası Digimon bölümü..
  • BU BÖLÜMÜ AÇTIRAN KİŞİ BENİM DİGİMONU TÜRKİYEYE GETİREN KİŞİDE !!!!!!

SİZİN DİGİMON ONLİNE I GÖRÜPTE OYNAMANIZI SAĞLAYAN KİŞİDE BENİM.

VE YENİ BİR HİZMETİ DAHA DOĞAL OLARAK BURADA DUYURUYORUM.
  • bencede yeter iyiki bi oyun yaptı susıytım diyorum beceremiyorum :D 30 tane konu açtınız yeter yaff
  • AGA BU OYUN NASIL Bİ ŞEY OLCAK MERAK ETTİM DİGİMON GİBİMİ OLCAK???
  • PokemonTv Banlanmış Aaaa
  • digimonu poketv saytesşinde tanıdık ona ne kadar teşekkür etsek az ken di şlahsiyetim adına
  • bugün ne cok kisi banlanmıs yaa yih_hu,matrakan,pokemonTV,sonra 1 kac kisi daha vardı da aklıma gelmedi

ben pokemon tv nin msn yi ekledim oyunu yapsın da bi bakalım nasıl bisey ama digimon kadar tutmaz onun tadında olamaz
  • digimon inanılmaz bişi ......büylü bi dünya sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.