Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları Bölüm Düzeni Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıldır bu bölümdeydim, son 4 yılda (Craterin Kapatılmasıi bölüme giren üye sayısının düşüşü vs.) çok şey yaşadık.Eskilerden çoğu gitti, kimi pokémonlardan bıktı, geriye biz kaldık.Halen daha bölüm için yararlı şeyler yapan arkadaşları görmek gerçekten güzel.Ben de elimden geldiğince bölüm için birtakım işler yapmaya çalışıyorum.Yakın zaman içinde yetkili başvurusunda bulundum ve bölümümüzün yetkilisi oldum.Lafı dolandırmadan, ana meseleye gelecek olursak bu konu altından sizin bölümle ilgili genel şikayetlerinizi ve isteklerinizi almak istiyorum.Kafama göre yapmak istemiyorum, o yüzden sizin de fikirlerinize değer veriyorum.

Mesela bana sorarsanız; üst konulardan;

||| Yakaladığınız ve Kaçırdığınız Anlar ||| ve Takımlar,Öneriler,Sorular Hepsi Buraya ... ikilisini üst konulardan düşürmek mantıklı.İki konu da PokémonVortex ile ilgili.Herkesin Vortex oynadığını sanmıyorum ve bölümümüzün adı da Pokémon Oyuncuları.

Sizin de bu gibi önerileriniz, sorunlarınız vs. varsa burdan alalım.

İyi forumlar.

• Öncelikle hayırlı olsun, en azından artık yetkili bölümle ilgilenir ve bence de Takımlar,öneriler,sorular konusu üst konu olmamalı.
  • Katılıyorum.O iki konuya yazan yok zaten gereksiz yere duruyorlar.
    Benim şu bölümde sevmediğim tek şey var o da oyunun ana konusu dururken farklı bir konu açıp oyun hakkında soru falan sorma.Tabi bunları engellemek imkansıza yakın, önerim ise şu; bu tür konuları açanların konusu direk silinsin veya kilitlensin.
  • Hayırlı olsun Emre,

Başta ilk önce şu eski konuları hortlatan kişilerden kurtulmaktır.
  • Yakıştı baya ya. Üstteki o iki konuda düşürülmeli. Onun dışında Egemert'in dediği kesin uygulanmalı. Konu Dışı'nda olsun, Futbol bölümünde olsun konular direk kilitleniyor. Kitleme sistemini getirmemiz lazım.
  • Bence pwo pco vortex gibi çok oynanan oyunlar için bir tane rehberli ana konu olsun , bu konular uzman kişiler tarafından açılsın ve üst konu olsun...İlk mesaja da sıkça sorulan sorular rehber vs gibi yararlı bilgiler olsun.Böyle olursa ayrı konu açılma oranı bariz oranda düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 27 Ekim 2012; 23:11:21 >
  • @Whitfield: Teşekkürler.

@EGEMERT. : Genelde yeni üyeler yapıyorlar onu daha fazla.Bunu hep birlikte şu şekilde engelleyebiliriz: Bu tarz konular açıldığında esas konunun linkini veririz.Bir nevi uyarı olmuş olur bu.Eğer halen daha uyarılara rağmen devam edilirse yaptırım uygulanır.

@Allen Walker: Teşekkürler Kaan.Şuan eski konuları "hortlatan" kişi veya kişiler bulunmamakta.Genelde diğer bölümlerden geliyor bu tarz üyeler, bu tarz işler tekrarlandığı takdirde ilgileneceğim.

@Waidmann: Sistem ve düzen sağlam olacak, merak etmeyin ^^

@idrisovic: Yapılabilir.Genelde Egemert olsun, Allen Walker olsun, Web Bazlı ve Clien Oyunları hakkında iyi rehberler hazırlıyorlar.Gerekirse ben de yardım ederim ve yapılabilir.Üst konu olursa popülerliği azalıyor ama onlar demokrasiye kalmış tabi.Son cümlene de katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Ege haklı, Allen Walker'da haklı ama eğer Ana Konu'ya mesaj atarsa adam ana konu hortlamış olcak, eğer ana konuya atmayıpta yeni konu açarsa konu kirliliği olcak, çok çelişkili durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Hocam Ege haklı, Allen Walker'da haklı ama eğer Ana Konu'ya mesaj atarsa adam ana konu hortlamış olcak, eğer ana konuya atmayıpta yeni konu açarsa konu kirliliği olcak, çok çelişkili durum

Anakonuları üst konu yapalım o halde. Şimdikilerden daha yararlı olacağı kesin.
  • Pokemonun ds oyunlarına özel daha fazla konu açılabilir.
  • @Whitfield ve Waidmann: Önceden dediğim gibi üst konu yaparsak popülerliğinin düşeceğini düşünüyorum.Yine de konu sahiplerine sormak lazım."Hortlatma" tabirine bakarsak eğer yararlı ve ilgili bir mesaj atmışsa silinmez, ama tam tersi ise silinir vs.Merak etmeyin halledilir o.

@Damızlık: Kesinlikle.Ama bu daha çok üyeler kalmış bir iş.Ben şu Walkthrough işini bitirir bitirmez, diğer pokémon DS oyunlarına yönelmeyi düşünüyorum.
  • Hayırlı olsun uzun zamandır forumu takip edemiyordum yetkili olduğunu görünce çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

Hayırlı olsun uzun zamandır forumu takip edemiyordum yetkili olduğunu görünce çok sevindim

Teşekkür ederim.
  • Öncelikle hayırlı olsun .

Forumda birçok oyunda anakonu , rehber vs. var . Ancak bu anakonu ve rehberler hep 2008,2010,2011 yılllarından kalmış bir tane anakonu açılınca birdaha yenisini açmıyorlar . Oyunalrda her gün bir çok değişiklik oluyor bence her yıl şu rehberler güncellenmeli .

Tekrardan yeni görevin hayırlı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Öncelikle hayırlı olsun .

Forumda birçok oyunda anakonu , rehber vs. var . Ancak bu anakonu ve rehberler hep 2008,2010,2011 yılllarından kalmış bir tane anakonu açılınca birdaha yenisini açmıyorlar . Oyunalrda her gün bir çok değişiklik oluyor bence her yıl şu rehberler güncellenmeli .

Tekrardan yeni görevin hayırlı olsun .

Konuyu açanlar güncelleyebilir veyahut mesaj yönetici tarafından değiştirilebilir, eğer aynı konunun rehberi ikinci kez açılırsa sonradan açılan rehber çöplüğe gider.
  • Gorevin hayirli olsun en iyi sekilde yapacagini eminim.

Not mobildeyim turkce karakter yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz hort gibi oldu ama tebrik etmeden geçemeyeceğim @CrasHh
    Bölüm adına çok güzel bir karar. Uzun zaman sonra girdim ve değişiklik farkediliyor. Bölüm dizini hoş olmuş mesela. Güncel bir üst konu olması güzel
    Özet olarak @Waidmann'ın ilk cümlesine katılıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Yakıştı baya ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

Biraz hort gibi oldu ama tebrik etmeden geçemeyeceğim @CrasHh
    Bölüm adına çok güzel bir karar. Uzun zaman sonra girdim ve değişiklik farkediliyor. Bölüm dizini hoş olmuş mesela. Güncel bir üst konu olması güzel

quote:

Yakıştı baya ya.

Teşekkürler dostum.

• quote:

quote:

Yakıştı baya ya.

Dostum ya.

• quote:

quote:

quote:

Yakıştı baya ya.

Dostum ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.