Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, Yükledim böyle Bi yazı çıkıyor sunucu bakımda mı, yani şuan kimse mi giremiyor
    Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogizmo O kullanıcısına yanıt
    evet, sanırım bakıma alınmış. bende şu anda aynı yazı ile karşılaşıyorum. ilk denemem de oyunun içerisine girebilmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 1 Haziran 2020; 23:31:19 >
  • Düzelmiş şuan, herhalde yeni etkinlik geliyor

• Pokémon GO [ANA KONU]
  • ben de yeni başlamak istiyorum acaba ankarada oynanıt mı
  • İstanbulda raid yapan grup varsa bana koordinat atabilir mi? 35 lwl de devam ediyorum.

• Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt
    Var

• In an upcoming update to Pokémon GO at the beginning of August 2020, we will end support for 32-bit Android devices. Learn more:
    Pokémon GO
    Pokémon GO to discontinue support on 32-bit Android devices
    https://pokemongolive.com/post/32-bit-android-discontinued-support

• Pokemon Go hala mı yok ya tr store da. Ayıp ya
  • battle'da sorun mu var? yoksa bir tek ben mi giremiyorum?
  • bu oyun hala var mı ?
  • Get ready for Mega Evolution in Pokémon GO!

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Get ready for Mega Evolution in Pokémon GO!

Ne? Mega Alakazam mı? Ben de merak ediyordum ne zaman koyarlar diye

• Oyunu 1,5 sene önce bırakmıştım. Koronavirüs muhabbeti patlayınca hesabıma bakayım diye giriverdim ve yaklaşık 2,5 aydır her gün deli gibi oynuyorum yine. İnanılmaz bir boyuta gelmiş, Go Battle League bambaşka bir Pokemon savaş deneyimi olmuş. Sürekli atraksiyon oluyor oyunu hiç boş bırakmıyorlar. İnsanları oyunda tutmak için çok iyi bir yöntem izliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DF22259B6

battle'da sorun mu var? yoksa bir tek ben mi giremiyorum?
    Go battle leauge de problem yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadir ben giremiyorum. Hata veriyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 22 Haziran 2020; 8:24:30 >
  • Herkese iyi oyunlar öncelikle, yaklaşık 2 senedir pokemon go oynamıyordum 2 sene önceki telefonumun versiyonunu düsürüp spoof olayını yapıyordum. Şuan durumlar nasıl versiyon dusurmeden yapılıyormu yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır. PC dende yapılıyorsa oda bana baya yardımcı olur internette düzgün bir video ile karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DF22259B6

Go battle leauge de problem yaşayan var mı? Yaklaşık bir haftadir ben giremiyorum. Hata veriyor bende.

Alıntıları Göster
    Ligde glitch gibi birşey vardı baya suistimal eden çıktı, niantic'de sorunu düzeltene kadar ligi kapattı.
  • Spoofing ile ilgili android veya PC için güzel anlatan bir kaynak verebilecek varmıdır
  • Arkadaşlar selam bir süre aranın ardından yeniden yükledim oyunu ben de. Battle olayı falan gelmiş çok eğlenceli olmuş oyun. Ama benim pokemonlar epey useless kalıyor çok battle kazanamıyorum 2500 cp savaşlarında.

Bana bu battlelarda daha çok kazanabilmem için en iyi pokemonlar ve movesetler hakkında yardımcı olabilecek var mı? Hangi pokemonlar için kasmalıyım?

• Arkadaşlar sroot ve spoof olayını yaptım oynadım şarjım bitti telefonumu ertesi gün açtım failed 12 hatası alıyorum bilenler yardımcı olabilirmi

• 
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.