Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios.hipstore'den indirmeye çalışıyom belirli bi yere gelince inme olayı devam etmiyor kafayı yicem bende pikaçu yakalak istiyorum
  • www.mmoserverstatus.com
    Pokemon GO Server status! Check if it's down
    http://www.mmoserverstatus.com/pokemon_go#

Buradan bakabilirsiniz beyler server durumuna
  • http://cmmcd.com/PokemonGo/ burda down görünüyor

www.ntv.com.tr
    Pokemon ararken ceset buldu (Pokemon GO nedir, nasıl oynanır?)
    http://www.ntv.com.tr/teknoloji/pokemon-ararken-ceset-buldu-pokemon-go-nedir-nasil-oynanir,PHh0VEu_oUCpSlwnxyVZOA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 10 Temmuz 2016; 2:25:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Bir gym i elimizde tuttukça ne kazancımız oluyor var mı bilen ?!!

3 4 taneye 24 saatte 50 altin 2000 felan sturduat veeiyo. 1 taneye de ayni olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Hocam vpn var mı ? Yoksa direkt fake gps le mi yapıyorsun ? Birde konum açık mı kapalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Aslında bakarsak şarj sıkıntısı da pek yok gibi. Günümüzde powerbanklar cokta pahalıya satılmıyor. 3000mah bir telefon orrtalama 6 saat dayanır bence... Hadi 4 saat desek. Yedek batarya yada power bank ile 8 ila 12 saat arası online olunabilir... Ben kimseyi tanımıyorum ki 8 saatten fazla yürüyüp dolaşsın Seninde dediğin gibi efsanevi pokemonlar ve eventlar yoktur henüz. Hatta doğru düzgün pvp bile yok GYM leri saymazsak... Oyuna ayrıca tanıtımda belirtilen pokemon trade yada takas olayıda gelecek... Ki bence trade olayı milleti deli gibi oyuna bağlayacaktır... Sosyal medyadan pokemon go için kurulacak olan grupları şimdiden merakla bekliyorum. Kim bilir belki bu durum sayesinde bir çok kişi hayatının aşkını bile bulabilir

ful online max 1.5 saat dayanır ne 4 saati

• quote:

twitterda yazmışlar bu sabah ordan mı çaldın

dilendicinin biri alıntıladı diye uyarı geldi baktım ne yazmış çok hoşuna gitti heralde çaldın mı yazmışsın bende biri yazmış mı diye google da arattım öyle bir şey çıkmadı forumda her gördüğün yerde laf atma ilkokullu takıntılı bebeler gibi blokla bi zahmet de uğraşmayım senle
  • This gym is to far ne demek

• akşam 10 da çıktım şimdi eve geldim... 1 gym ele geçirdim.Zor oldu baya ama 3 pokemon üstte yenmek zorunda kaldım.. 4 pokemonu ana olan yani tekrar girip yenmek gerekiyor... Onuda yendim.uzun süre bende kalacak gibi bu gym..
  • Arkadaşlar sizce yeni nesil pokemonlarda gelir mi yoksa bu 250 pokemonla devam mı edilir hep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

This gym is to far ne demek

uzak kalmışsın yaklaşman lazım
  • Terbiyeni takın 5 sene önceki olayı konuşma saygısız, bize dilenci diyen adam sağdan soldan steam kodu kovalıyor dinime küfreden müslüman olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 10 Temmuz 2016; 2:38:43 >
  • Bu arada üzüm gibi birşey çıkıyor pokestoplarda onları yakalayacağınız pokemonlara ayartmak için kullana bilirsiniz. Böylece kaçma şansı düşüyor..Yakalamanız daha kolay oluyor.
  • quote:

Terbiyeni takın 5 sene önceki olayı konuşma saygısız, bize dilenci diyen adam sağdan soldan steam kodu kovalıyor dinime küfreden müslüman olsa

birader sende gelip gelip beni alıntılayıp laf atma çabasına girme ilkokullu gibi
    bize kim nasıl gelirse ona 2 kat fazlası ile öyle gideriz ben sana laf atıyor muyum ? bende bloklusun zaten forumda dönüp dolaşıp gelme bana blokla geç senle mi uğraşcam gece gece
  • Yeni zelanda hesabi acinca kredi karti bilgileri istiyor nasil asiyorsunuz burayi ? Hayir kartim var ama sanirim kabul etmiyor turkiye kartlarini birde para cekiyor mu ?

• Eve döndüm ve hayal kırıklığına uğradım.Az ötedeki parkın kaydırağında bile pokestop varken,evin etrafındaki 1000000 dükkanın hiçbiri pokestop olmamış. "At resimli trafo" diye pokestop mu olur ya???

• Beyler bugün ilk defa gyme saldirdim. İki tane kestim sonra hayvan gibi bisey geldi ölmüyor.baktim benim elemanlar tek tek düşüyor geri çekildim. Meğer saldırı taktikleri varmış haberim yok. Kaç Pokemon öldürünce ele geçiriliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 10 Temmuz 2016; 2:51:11 >
  • beyler fearow diye bi pokemon yakaladım base cpsi 170 filan evrimleşmiyor sadece güçlendiriliyor güçlendirmeye değer mi nadir pokemonmudur kimsede görmedim de :D
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    hocam bu fearow dan bende de var direk fearow olarak çıktı bana 170cp ile siz güçlendirerek mi böyle yaptınız yoksa yüksek mi geldi size cpsi ?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Snorlax ve dratini var.

Birinde de magmar ve electabuzz görmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.