Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.150.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 olmak üzereyim ama çok sıkılmaya başladım, pokedexte iki tane bebek pokemonu kaldı.

Oyunu açmaya üşeniyorum şu sıralar, güzel güncelleme haberleri çıkmış o güncellemeler gelene kadar az az takılayım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa zamanda düzelmesi gereken bazı konular:

- yumurta level max. limit kalkmalı artık. ben 31 level olarak haliyle yumurtayı sadece fazadan stardust ve candy için kullanıyorum. dratini çıkarsa iyi oluyor.
    pokedex tamam sayılır.

- hilecilere ayar verilmesi gerekiyor.

- istanbul'da bile merkezi semtlerde yeterki pokestop yok. belli noktalar yoğun ( bağdat caddesi, kadıköy, üsküdar, beşiktaş, suriçi vb.) harici yerlerde sabır taşı olmak lazım.

- gym defansı için 1 level yere 1 pokemonla saldırma gibi limitler gelmeli.

- birebir kapışma için çok bekledik artık gelsin.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    400k stardustu 5 pokemon yapmak için hiç ettim çokta abartılı bişeyi yokmuş 400k nin dedim . oyundaki en zor mesele stardust birikimi bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9vs6

400k stardustu 5 pokemon yapmak için hiç ettim çokta abartılı bişeyi yokmuş 400k nin dedim . oyundaki en zor mesele stardust birikimi bana göre

Kesinlikle.O yuzden hedefim en az 700 800 bin stardust hazirana kadar.Fazla olursa ne âlâ olmazsa yakaladigim pokelerin cp gore harcarim artik.

Yaklasik 1.5 2 aydir olivera sayesinde 6-7 gym arasinda sabit kaliyorum.Her gun kafadan 2500-3000 stardust geve 50-70 coina geliyor mis gibi.Suan 318 bin stardust var , cogu gym sayesinde.30 oldugumda yuksek cp poke ciksin basip 10 gym e yerlestiricem.

Gym cok onemli bu oyunda.Ne kadar cok gym o kadar cok stardust.5 gym de dursan yakalaman 25 pokemon kadar starduat veriyor gunluk.

Sabredicem hazirana kadar.sonra Allah kerim Dick Advoocat

• quote:

Orijinalden alıntı: f.uz10

Bugün 110 km yumurta da ha düştü sonucu bildiricem burdan

110 km ne ya öyle bi yumurta mı var?
  • GENERATION 2 GELDİ!!!

Pokémon GO
    Our World Is Expanding—Over 80 More Pokémon and New Features Are Coming! - Pokémon GO
    http://pokemongolive.com/en/post/johto-pokemon

Edit: 80 pokemon gelecek. Hafta sonuna doğru yazıyor ama kesin tarih 18 şubat deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 15 Şubat 2017; 15:15:48 >

• 80'den fazla yeni pokemon geliyormuş hayırlı olsun

• Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Pokemon gold ve pokemon silver oyunları için gelmiş ben mi yanlış anladım.

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Gold ve silverdaki pokemonlar geldi demek istiyor orada.

• 3G kullanarak açıyorum oyunu "GPS bulunamıyor" diyor etrafımı bomboş gösteriyor. İlla wifi mı lazım?
  • -WhiteKnight- kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzda konum özelliği açık mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Telefonunuzda konum özelliği açık mı ?

Açık. Herşeyi denedim açıp kapattım, yüksek konum doğruluğunu açtım, sahte konum açık değil. Ayrıca Google haritadan girdim, wifi açmamı istiyor diyor.
  • -WhiteKnight- kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun modeli nedir ben 3 ay 3g ile oynadım.

• Galaxy S5/Android 4.4.2

Sanırım sürüm eski.
  • Etkinlikte 3 tane 10 km düştü 3. De şimdi kırılacak bakalım kim çıkacak gen 2 hyli olsn bu arada

• Smochoom çıktı yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

GENERATION 2 GELDİ!!!

http://pokemongolive.com/en/post/johto-pokemon

Edit: 80 pokemon gelecek. Hafta sonuna doğru yazıyor ama kesin tarih 18 şubat deniyor.

bu çok iyi haber.

en azından oyunun rengi biraz değişir, bi süre daha sıkılmadan oynarız.

özellikle de gym lerde hep aynı pokemonları görmek sıkıyor
  • ooo fena özellikler var

translate

Eğitmenler,

Chikorita, Cyylaquil, Totodile ve daha pek çok Pokémon neredeyse burada! Bu hafta başlayarak, Johto bölgesinde Pokémon Gold ve Pokémon Silver video oyunlarında keşfedilen 80'den fazla Pokém'i yakalama fırsatı bulacaksınız. Pokémon GO deneyiminizi geliştirmek için bazı yeni özellikler de hazırladık.

Ek Pokémon: Johto bölgesinde Pokémon Altın ve Pokémon Silver video oyunlarında keşfedilen 80'den fazla Pokémon'ın yanı sıra cinsiyete özgü varyasyonları olan Pokémon, Pokémon GO'da kullanıma sunulmaya başlanacak.

Yeni Evrim: Artık Pokémon GO'da her zamankinden daha fazla Pokémon'un gelişmesi için daha fazla fırsat var. Başlangıçta Kanto bölgesinde keşfedilen bazı Pokémon yakında Johto bölgesinde yaşayan Pokémon'a dönüşebilir! Bazı Pokémon'ların gelişmesi için gereken PokéStops'daki yeni Evolution öğelerine göz atın.

Yeni Karşılaşma Oyunu: Vahşi doğada Pokémon'la karşılaştığınızda, onları yakalamaya çalışırken yeni yollarla tepki gösteriyorsa şaşkın olmayın. Ayrıca, karşılaşma ekranından doğrudan Berries ve Poké Balls seçmenize izin veren yeni öğe döngü eklentilerinin eklendiğini fark edeceksiniz. Becerilerinizi geliştirin ve zor pokemonları yakalayın!

Yeni Çilek: Pokémon, Börek yemeyi seviyor ve PokéStops-Nanab Berries ve Pinap Berries'de Fotoğraf Diskini döndürerek iki yeni Meyve Suyu alma fırsatı bulacaksınız! Bir Nanab Berleyi Pokémon vermek, hareketlerini yavaşlatarak yakalamayı kolaylaştıracaktır. Pinap Berry, bir sonraki yakalama girişiminiz başarılı olursa alacağınız şeker miktarını iki katına çıkarır.

Yeni Avatarlar ve Genişletilmiş Gardırop: Artık avatarınıza tam bir yenilik kazandıracaksınız! Şapkan, gömlek, pantolon ve diğer öğelerin yepyeni bir seçimiyle görünümünüzü özelleştirin.

Yerel semtlerinizi aileniz ve arkadaşlarınızla keşfederken deneyimlerinizi paylaşmak için Twitter'da hashtag #PokemonGO'yu kullandığınızdan emin olun. Yakaladığınız Pokémon'ı görmek için sabırsızlanıyoruz!

• Tanıtım videosun da yeni sürüm var dostlar

• Bu oyun yazın anca canlanırsa canlanır, bu buz gibi havada zor, fake gpslere gün doğdu o ayrı. Oyunu kısaca pc ye port etsinlerde millet uğraşmasın bari, %80 i fake gps ile oynuyor zaten lul, yeni güncelleme geldiğinde notlarını ana mesaja girerim. Oynayanların gözü aydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.