Şimdi Ara

Point Blank Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler.

    Çok önceden severek oynadığım PB'e bir süre (2 ay falan) ara vermiştim. Sonra ise Launcher'ı açıp tekrar oynayayım dedim. Güncellemenin sonuna geldi, ancak artık hep aynı dosyaları indiriyordu. (Framework.dll.zip, PointBlank.exe.zip falan filan) Bunlar iniyordu, yama dosyaları açılıyor/işleniyor falan diyordu, sonra yeniden indirip aynılarını diyordu. Yarım saat bekledim, aynı geçtiğinden dolayı kapattım.

    Şimdi daha da uzun süre sonra tekrar dönmeye karar verdim. Silip yeniden indirdim (GamorzHell) Launcher'de Code Error veriyordu, dosyanın içindeki 2010 launcher'ini açtım. Güncellendi falan, yine aynı şekilde sonuna geldim. Yine aynılarını indiriyor, açıyor işliyor yine indiriyor. 1 saattir bekliyorum, ne yapabilirim?

    Bence 2 sebep var:

    1 - 2010 Launcher'ının sonundaki bölme bozuk
    2 - 2010'dan itibaren tüm Framework.exe.zip'leri falan indiriyor. Her ayki güncellemede bu exe.zip'ler falan yeniden gelmiş.




    Sİzce ne olabilir, acil yardım edin lütfen. Şu an hepsi 15-20 hatta belki de 25 kez indirilip işlendi. 17:30'da mı ne 5 kez olmuştu en az. Hala bekliyorum, olmadı.

    Ne yapabilirim?



  • up
  • beyler bendede pb launcher çalışmayı durdurdu diyo napıcam ?
  • beyler selam ben yavuz pb de sorun var ben hep girebiliyodum pb ye bugün bişey oldu yine gircektim s onra başla yazısına tıklayıncı aze diline geçecekmisin diyo pb ye tıklıyom kontrol diyom hala aze diline geçecek misin diyo sizde de varmı 05.04.2020 21:12 tarih yardım eden söylesin çıldırıcam açılmıyo oyun yardım edin gm ler destek ler mod lar yönetici ler lütfen:( başlaya tıklayınca aze diline gececekmisin diyo ben olur diyorum hayoıır diyorum bişey olmuyo hala türkçede ve oyuna girmiyo yardım edim 2020



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz0644 -- 5 Nisan 2020; 21:18:33 >
  • knk pb yi güncelle bi sil yeniden yükle tam game ye sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.