Şimdi Ara

podolski'ye en uygun taktik ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence de kalk klise konusuyorsun. Tonla mac oynaniyor az pozisyon bulunan en azindan bizim icin konusayim. Ayrica guzel Turkcemizi iyi kullanmak lazim. Sikismis ile yigilmis sozcuklerinin karsiligini tdkdan ogrenebilirsin.

Butun kanat oyuncularini sifira inen ve calim atan diye tanimlayandan ne beklenir ki zaten. Kanat oyunu gayet pasla ve kaleye dogru dikine de yapilabilir.Bunlari yapmayi secene de kanat oyuncusu denir. Kanat oyuncusunu tek tip olarak tanimlamak sacmaliktan oteye gecebilecek bir durum degil. Sen benim yazdiklarimi oku biraz. Futbol kliselerden ibaret degil.

Senin kliselerin tamamen dogru olsa Neymar Suarez Messi uclusu de az sut cekerdi. Oyunlarin oyun temeli sarsilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uçta Burak Yılmaz'ı tek başına oynatacaktır Hamza Hamzaoğlu.

Selçuk ve Melo orta sahanın ikilisi olur. Melo'nun gitmesi halinde, onun ayarında katkı sağlayan birisi şart.

Chedjou-Semih iyi bir ikili olur stoper için. Buraya da kesinlikle transfer şart. Yedekte Hakan Balta haricinde bir stoperimiz yok, ki o da tam stoper sayılmaz.

Sağ bekimiz bomba zaten. Sabri Sarıoğlu'yla yollar ayrılmalıydı. Oraya kesinlikle iyi bir sağ bek alınmalı.

Sol bekte bir türlü istediğimiz verimi alamadığımız Telles var. Yeni gelen Carole nasıldır bilmem, umarım işe yarar.

Ve tabii ki Muslera!

• Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    Gir tdk ya bak sıkışmış ne sonra konusuruz..

Neymar ve suarez geldiginden beri ortasahalarin sut cekmesi ne kadar azalmis gidip bak. Değişti oyun sistemleride. Ha dersinki snider daha az sut cekecek eyw derim..

İçeri kat edip sut çeken oyuncu forvet oyuncusudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Kendimi tekrarlayıp anlamanı bekleyecek değilim. Nato kafa nato mermer. Barcelona'nın orta saha oyuncuları çok şutördü evet şimdi değişti.

Sıkışmışı arayacak kadar komik durumdaysan bir şey diyemiyorum. Sıkışmak kelimesine bakarsın bir dahaki sefer. Veya bakma sen ya. Diyorum ya nato kafa nato mermer.

Barça'nın da oyun sistemi değişmiş beyler bakın feyz alın arkadaştan.

Benden bu kadar. Kazanamayacağın tek münakaşa .. ile olandır demişler. Sen doldurursun TDK'dan falan bulup
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.