Şimdi Ara

★★★ POCO X7 PRO ANA KONU ★★★ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.191
Cevap
66
Favori
81.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben de bunaldım x6 prodan, bataryası zaten bende kötüydü, hatalar da eklenince F7 aldım. Açıkçası şükür memnumum, bataryası da iyi. Güncelleme geliyo, korkarak yüklüyorum ama şimdilik sorun gelmedi 😅 pocodan soğumuştum ama f7 bunu düzeltti biraz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Bende F7 talep edicem servisten

• Valla bende poco f6 alma duşüncem var .bütçem ona yetiyor. keşke f7 olsa ama belki zorlayabilirim. f6 hakkında yorumlarınız varmı x serisi almak istemiyorum f serisi daha kaliteli gibi geliyor bana

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

10-11 saat alıyorum 1.5 gün idare ediyor, ben batarya ve genel olarak telefondan çok memnunum. Server kayıt artık sorunsuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerFulWho -- 3 Eylül 2025; 17:49:29 >
  • Bu şarjım hızlı bitiyor diyenleri anlamıyorum.Fazla para vermemek için yurtdışı telefon alıp direnç ile imei attırıp yok ısınıyor yok sarjı hızlı gidiyor diyenler fena kopartıyor beni. Millet zaten salak ya gidip yurtiçi TR garantili telefon alıyor.Ben TR garantili aldım bloatware temizledim şarjı 2 gün gidiyor 11-12 saat ekran süresi veriyor.Benim de şarj 100 den 98 e atlıyor ama umrumda mı?Değil. Çünkü büyük resme odaklanıyorum.Ufak tefek şeyleri dert edinip yok şöyleydi yok böyleydi diyorlar garip.

• Bocchi-chan kullanıcısına yanıt
    Bloatware nedir

• ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt

Normal kullanıcının telefon arayüzünden kaldıramadığı üretici firmanın telefona yüklediği gereksiz sistem uygulamalarına denir

• Bocchi-chan kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl yapılıyor bu işlem. benimde kaldırmam gereken uygulamalar var. kısaca anlatabilirmisiniz

• ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt

İnternetten gerekli araştırmayı yaparsanız detaylı anlatımları bulabilirsiniz.Çokca kaynak mevcut.

• Bora-_1905 B kullanıcısına yanıt

Can sıkıntısından konuları gezerken denk geldim yazdiginiza f7 pro var bende daha yeni cihaz aynı şeyi yaşıyorum. 100'den 98'e düşüyor. Sanırım genel stok global romlar da bu sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 5 Eylül 2025; 16:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç

• Bu telefon kaç sene android güncellemesi alacak?

• Kontrol panelini eski xiaomilerde olduğu yapma şansımız varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Eylül 2025; 20:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesrun E kullanıcısına yanıt
    4

• Memnun musunuz genel olarak almayı düşünüyorum

• enesrun E kullanıcısına yanıt
    Gece karanlık ortamda video çekimi dışında memnunum bunuda gcam mod indirerek çözdüm,performanslı telefon yurtdışı aldım 8/256 iphone 13'ten geçtim gayet güzel tavsiye ederim sizede.

• jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    X5 pro 5g var bende. Artık android güncellemesi kesildi. Satıp bundan almayı düşünüyorum

• jammer1903 J kullanıcısına yanıt

Hangi sürümü kullanıyorsunuz?

• PowerFulWho kullanıcısına yanıt
    Gcam MGC-V25-AVEME sanirim bu sekil aratsaniz cikiyor chrome'da

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.