Şimdi Ara

Poco X4 GT Kullananlar -Yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda kullanan yok mu?

Özellikleri güzel görünüyor, denemeyi düşünüyorum bu telefonu.

Tecrübe eden varsa sorun sıkıntı var mı bilmek isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bakıyorum bulamadım. Siz makul bir araştırma bulabildiniz mi?

• FreeShah kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. 12t modeline yöneldim biraz, ıraktan ucuza göndereyim demiş biri ama önden para isteyince kaldı o da. Kimse sana önden para göndermez dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler. Kimseye göndermeyin her yer dolandırıcı oldu. Fakir ülke sorunlarından biri de bu demek ki. Ben de 3.5 mm jack girişi var diye bakmıştım. Hoşuma da giti. Amazonda satışı var bakalım. Teşekkürler tekrar.

• Elimdeki 12t amoled ekranlı telefon yüzünden denemek istediğim model ( bana göre amoled ekranlar sorunlu ekranlar). Performansı 12t ile birebir aynı olduğunu düşünüyorum. Evet kimse cihazı eline almadan para göndermez ama gönderen yüzlerce referans varsa denenebilir ben denedim sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ocak 2023; 22:58:48 >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt

Denediniz mi hocam bende bakıyorum bir kararsız kaldım.

• JEWJEWPIE kullanıcısına yanıt

Valla Realme GT serisine bakmaya karar verdim daha makul geldi. Ama benim 3.5 mm jack işimi görüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poco X3 GT Ana Konu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Genel sıkıntılı bir durumu yok cihazın. Ben ips ekran olduğu için ve bataryadan dolayı tercih ettim. Onun dışında öğrenmek istediğiniz ne varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

12T kullanıcısı olarak cihazınızdan memnun musunuz? Artı eksi yönleri açısından değerlendirir misiniz?

Her şeyden ziyade, xiaominin hemen hemen bütün cihazlarında bulunan Proximity Sensör (telefon görülmesi esnasında ekranın açılıp yanağınla yanlışlıkla tuşlara basma) sorunu bu modelde var mı ?

• friendly_ kullanıcısına yanıt

telefonun artı yönü çok, en önemlisi işlemcisi, gerçekten çok hızlı, bir telefondaki en önemli unsur işlemci bana göre, birçok oyun indirip oynadım hiç takılma kasma vs olmadı çok akıcı. İkinci olarak hoparlör sesini çok beğendim basları bir telefona göre çok başarılı, şahsen dış hoparlör sesi ile müzik dinlerken kulaklığa pek ihtiyaç duymuyorum desem yeridir. Diğer artısı da 120w hızlı şarj, büyük nimet, 5-10 dkda %60-70'den %100 oluyor pilin dolmasını uzun süre beklememek çok keyifli. Onun dışında kamerasında ois olması da telefonun artılarından biri, telefonun bana göre eksisi yok, bazı arkadaşlar kamerası daha iyi olabilirdi diyor ama benim kamera ile fazla işim olmuyor yine de çok güzel çok net fotolar çekiyor kesinlikle bir şikayetim yok.

Onun dışında bahsettiğiniz proximity sensor sorunu yok. Sorun olarak söylenecekse ekranı otomatik döndürme modu açık iken telefon görüşmesinde bazen ekran kendi kendine dönüyor, yazılımsal bir sorun mu bilemedim bu durumu döndürmeyi kapat yaparak çözdüm şimdilik , belki güncelleme ile çözülür.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Ben de hayırlısıyla bu cihazdan almayı düşünüyorum.

YD Global alıcam kayıt hala çıkmadı, çıkmasını bekliyorum.

• ctnhll C kullanıcısına yanıt

Cihaz yurtdışı mi? Herhangi bir sıkıntı var mı

• yksln kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi cihaz herhangibir sıkıntısı yok.

• Bu modelin çok tutacağını sanmıyorum çünkü yurtiçi fiyatı çok pahalı en son 13 bin tl idi yuvarlak düz fiyat yurtdışıda imei süresi var bittimi tel bir işe yaramaz hale geliyor öyle bazı modeller gibi yazılımsal yada direnç le falan bir olayıda yok bu modelin haliyle yurtdışı alanın bence elinde kalır .. yurtiçi alanda ikinci el şahsi fikrim fiyatı öldürmesi lazım ki satabilsin 13 bine aldığı teli bence kimse 11-10 vermez …

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt

çift sim cihazlar her yıl için 4+4 ay kullanılır

• Tamam oda bitti mi ne olucak sen kapalı telefon alırmısın yada kapanmak üzere olan bir telefon ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.