Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.089
Cevap
72
Favori
319.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. İyi forumlar herkese. Telefon da bir sorunum var. Konuşma esnasında birisi aradığı zaman mevcut konuşmada ses gitmeme sorunu yaşıyorum. Balına gelen oldu mu. Herhangi bir çözümü var mıdır acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bu telefonda en stabil çalışan custom rom hangisi acaba?
    Cevap veren olursa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    Hocam şebeke bugün açıldı benim ama mesaj gelmedi şu gün kapanacak diye btk dan

• onurcevo49 O kullanıcısına yanıt

Benim 2 gün sonra kapanacak. 05/01/2022'de iki SİM KARTIN'da süresi doldu. Şimdi yeniden süre kazandım mı hocam yoksa ayın 5'inden sonra kullanamaz mıyım telefonu?

• Valla normalde yeni yılda sıfırlama bekliyoruz ama net değil, btk dan mesaj gelince paylasicam, olmadı edevlette süre uzatma var ama yurtdışından giriş yapmış olmak lazım pasaport no ve tarih istiyor..

• onurcevo49 O kullanıcısına yanıt
    Bu konuda net bilgiye hepimizin ihtiyaci var. Gelisme durumunda güncellerseniz seviniriz

• Arkadaşlar bir problemden bahsedeceğim. Telefonu kullanirken arka plani siyah olan bir uygulamada (eksi sözlük ) arka plan tonu surekli degisiyor. Bi ara tam siyah oluyor sonra gri oluyor sonra siyah oluyor vs. Etraftan yansiyan güneş isigindan filan olabilir diye dikkat ettim fakat ondan degil gibi. Sizde de durum ayni mi veya farkeden oldu mu?

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Bendede facede yorumları açınca (sadece açtığım yorumun) arka planı yanıp sönüyo sonra düzeliyo. Bide karanlık modda bazı resimleri ters kontrasta gösteriyo.
    Bu tele note 7 den geçtim. Performans olarak iyi ama kamera ve yazılım konusunda arıyorum eski telefonumu.
    Bide elinde günce gcam linki atan olursa sevinirim

• Bugün sipariş verdim. Samsung a52 ve x3 pronun arasında kararımı pocodan yana kullandım. Tercih sebebim işlemci ve şarj süresiydi. Umarım pişman olmam

• Selam arkadaşlar
    ATM ekranı gibi yandan bakınca görünmeyen film taktıran var mı
    Bizim telefon ile uyumlu bu ekran filmi bulunur mu..

• Bende hiç bir sorun yok cihaz stabil ötesi. Sıkıldım değiştirmeyi düşünüyorum, bu heyecanı kalmadı.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    23 aralıkta sebeke kapanmisti 2 sim için de.. 3 ocakta sim1 açıldı ve bugun mesaj geldi bilginize, .... IMEI nolu cihaz KAYIT DISI dir, 60 gun icinde kapatilacaktir, satin aldiginiz yere basvurunuz veya cihazinizi kaydettiriniz. B002

• volie82 kullanıcısına yanıt
    Ben internetten alıp takmıştım. Görüntü kalitesini düşürdü, pikselleştirdi. Bide ölü piksel gibi bişi vardı söktüm

• Merhaba arkadaslar.
    5188 tl.ye alinir mi bu telefon sizce.

• CaPAxA kullanıcısına yanıt

Dün 5100 e aldım. Daha kutusunu açmadım. A52, m52, poco x3 gt arasında gidip geldim. Hepsinin birbirine göre artıları eksikleri var. Yalnız telefon piyasası ölmüş durumda. Forumda eskisi gibi aktif yorumlar yazılmıyor, bunun en büyük sebebi ekonomik sıkıntılar

• tnevel92 kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 5 senedir mate 9 kullanıyorum ama artik omrunu tamamladi. Kamerasi ve bataryasi gitti artık, bu fiyatlarda telefon almayi düşünmüyordum ama artik mecburi duruma geldi. Bir telefona cok para vermek istemiyorum baktigim zaman fp olarak bu telefonu gördüm. İlk baktigim zamanlar 4000 civariydi bu telefon.

• Poco X3 Pro [ANA KONU]
    Poco X3 Pro [ANA KONU]amazon
    Zore Xiaomi Poco X3 Kılıf Zore Negro Silikon, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08SBCN7B6

20 liraya güzel gibi duruyor. Şu tank kılıflardan almıştım ama evde gereksiz ve çok kaba duruyor. Parmak izine ulaşmak da dert(Çok içeride kalıyor). Bakalım bu nasıl çıkacak😀

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Birçok Custom rom denedim. Android 11 olarak en stabil Arrow Os ve Crdroid çalışıyordu. Şu an Android 12de Arrow os kullanıyorum, denediklerim arasında en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnldstntn -- 5 Ocak 2022; 23:19:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda şu anda 12.5.1 TR var. 12.5.3 güncellemesinin şarja bir etkisi var mı? İyileşme yoksa güncellemeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.