|
POCO F8 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı
-
-
apple yaptıya tüm markalar arka kapağı aynu yaparlar artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu tasarımı daha önce X6 Pro ve F6 Pro gibi cihazlarında kullandı Poco. Elma çalmış Çinlilerden
_____________________________ -
Çöp
Fiyatı bir tık fazla olmuş, tepe modeli 38binTL olsa tadından yenmez derdim fakat arada kalmış.. başka seçeneklere gözatıp geri dönülürse öyle satar.
Diğer yandan F4-F5 modellerine yapılan muameleden sonra yazılım garantisinden bir haber yok, kaç sene desteklenecek, desteğin içeriği nasıl?
Poco ile Redmi arasında belirgin fark yok e o zaman Poco niye alınsınki?
-
4 nesil android ve 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisi var hem F8 Pro' da hem de Ultra' da yani iki cihazda Android 16 ile geliyor bu da iki cihazın Android 20' ye kadar (Android 20 dahil) güncelleme alacağını gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: mehmet_clk
Fiyatı bir tık fazla olmuş, tepe modeli 38binTL olsa tadından yenmez derdim fakat arada kalmış.. başka seçeneklere gözatıp geri dönülürse öyle satar.
Diğer yandan F4-F5 modellerine yapılan muameleden sonra yazılım garantisinden bir haber yok, kaç sene desteklenecek, desteğin içeriği nasıl?
Poco ile Redmi arasında belirgin fark yok e o zaman Poco niye alınsınki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Kasım 2025; 20:16:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakar körlük var sanırım :) görmedim bakayım... en azından yazılım tarafı düşünülmez eskitene kadar kullanılır... eşim dahil etrafımdaki herkesin telefonunu yeniledik ben hala daha F3 modeliyle devam ediyorum.
_____________________________ Düşünüyorum öyleyse varım...! -
ses konusunda bose firmasıyla çalışılmış olması güzel ama fiyat türkiye şartlarında hiç de iyi değil, alınır mı? evet alınabilir alternatifi olmadığı sürece bu fiyat düşmez...
-
Yok bakar körlülük ile alakası yok haberde belirtilmemiş ama başka yerde gördüm 4 nesil android ve 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisi olduğunuquote:
Orijinalden alıntı: mehmet_clkBakar körlük var sanırım :) görmedim bakayım... en azından yazılım tarafı düşünülmez eskitene kadar kullanılır... eşim dahil etrafımdaki herkesin telefonunu yeniledik ben hala daha F3 modeliyle devam ediyorum.
Açıkçası siz yazınca utandım bir kez daha okumadım, bakar körlük olabiliyor insanız atlıyoruz :)) en azından kör değilmişim :)) birde detaylar malesef haberler de eksik yazılıyor es geçiliyor.. belirtseler daha iyi olurmuş. :)
_____________________________ Düşünüyorum öyleyse varım...! -
Yok hocam utanılacak bir yanı yok :) Aynen bu haberde atlamışlar güncelleme olayını ama Poco ve Xiaomi genelde 4 nesil android güncellemesi verir Xiaomi 15T Pro' da istisna yaptı mesela ona 5 nesil android güncellemesi verecek (Android 20' ye kadar alacak o da android 15 ile çıktığı için) telefonlar güzel aslında ama TR şartlarına göre pahalı çıkmış piyasaya düşmesi lazım alınması içinquote:
Orijinalden alıntı: mehmet_clkAçıkçası siz yazınca utandım bir kez daha okumadım, bakar körlük olabiliyor insanız atlıyoruz :)) en azından kör değilmişim :)) birde detaylar malesef haberler de eksik yazılıyor es geçiliyor.. belirtseler daha iyi olurmuş. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Kasım 2025; 21:33:12 >
Poco serisi yavaş yavaş fiyat performans cihazı dışına çıkmaya başladı.
Xiaomi 17 pro hepsinden daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tasarım daha iyi olabilirdi bu nedir böyle saçma sapan bir şey yapmışlar.
Poco c85 diye yanlış yazdınız heralde hocam dikkatimi çekti
Vallahi ya f7 gibi bir tasarım olsa güzel olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bu tasarımı daha önce X6 Pro ve F6 Pro gibi cihazlarında kullandı Poco. Elma çalmış Çinlilerden |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt