< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (13. sayfa)

-
-
Fiyatına göre rakipsiz. Alın geçin derim.
-
Kapatmadan silinmiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takılıyorsanız Paranız varsa ultra alın içinizde kalmasın kafanız rahat olur .
yoksa pro zaten işinizi görür
Yani hayırlısı bende olacaksa elit işlemi olsun diyorum ama bakalım 👍🤗
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan dikey konumda gözükmüyor indirince ve ekranı yan çevirince çıkıyor.
Bahsettiğim ekran sorunu, eğer DH görüntüyü mahvetmezse dikkat ederseniz köşe parlak ve desenli. Hareket ettirdikce desen değişmiyor ama parlak kısım aynı kalıyor. Görseli içeri çektikçe resmin parlaklığı azalıyor.
İkinci %100 şarjdan sonra daha yatay bir grafik oluştu pil tüketiminde.
Telefonla gelen film koruyucu benim eski telefonun camından daha kaygan mi store da satsalarda alsam birkaç yedek diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Nisan 2025; 19:53:23 >
bekleyecekler 1 aya poco f7 cikacak 26/27k araliginda
Hep bekleme tarafındasınız
Bu arada F7, Redmi Turbo 4 Pro nun pil kapasitesi daha düşük hali olacak deniyor tabi soğutucu iç kalite falan nasıl olur bilmiyoruz fakat K80 Pro nun içi baya etkileyici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Nisan 2025; 20:10:51 >
üçüncüyü yapma sakın, sıçmaya başlıyor:D
ben 3.den sonra biraz düştüğünü farkettim performansın
Ben 90w ile yapmıyorum bu kalibrasyon mevzusunu yavaş şarj 7.5w ile yapıyorum 5v 1.5A Sony marka bir aletle. İhtiyaç olmazsa 90 kullanmam gibi xiaomi in 20w lık bir aleti de var ona geçerim sonra.
F7 Ultra ilk hafta pil konsunda biraz sıkıntılıydı, iki kere 0-100 döngüsü sonrası şu anda normal kullanımda (arama, mesajlaşma, biraz sosyal medya, biraz alışveriş, az oyun) 30 saatleri görüyor. Yoğun kullanımda da günü rahat çıkarıyor. Gün içinde 20-80 kullanmaya gayet uygun. Chipset'in optimize olduğu belli.
Şarj için gündelik olarak Temu'dan aldığım 15w kablosuz şarj cihazını, geceleri de Xiaomi'nin 50w kablosuz şarj cihazını geceye ayarlı sessiz şarj modu ile kullanıyorum. (Normal modda gerçekten de Samsung S serilerinin kablolu şarjından Daha Hızlı kablosuz şarj oluyor)
Poco f7 bugün çin de tanıtıldı.Türkiye ye yakında gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 25 Nisan 2025; 4:9:18 >
SMS ve telefon uygulamalarını xiaomi nin kendi uygulaması yapabilirmiyiz acaba?
Parlaklık %80-100 arasında hdr içerik izlerken karanlık gri tonlarda dikey çizgiler oluşuyor. Bu ekranın her köşesinde gerçekleşiyor. Yani o renkler ekranın ortasında olsa bile paralel dikey çizgiler oluşuyor. Bunun sebebini bilen var mı? Göz korumasıyla mı alakalı bilemedim. O sahneleri SS aldığımda galeride açarsam oluşmuyor ama resmi hareket ettirirsem yine oluşuyor.
Bugün üçüncü %100 ve psikolojik değer olan %100 den %99 a düşme süresi uzun oldu :) %90 larda baya kaldı ilk %100 de çok hızlı tükenmişti 90 lar.
Uygulamaların tümüne bir göz gezdirin kaldırılabilen ve devredışı burakılabilen baya uygulama var. Google drive, meet, Google TV gibi uygulamalarıda kaldırmak isterdim kullanmadığım uygulamalar ve sürekli güncelleme geliyor.
parmak izini etkilemeyen ekran koruyucu bulan arkadaşlar ilk posta ekleyebilirseniz sevinirim
-
Ekran parlaklığı %45 seviyesinin altındaysa ekran yenileme hızı boştayken 60hz değerine düşmüyor. Geliştirici seçeneklerinden yenileme hızı göstergesini açıp kontrol edebilirsiniz.
Şurda bir çözüm yolundan bahsedilmiş ama denemedim.
https://www.reddit.com/r/PocoPhones/comments/1hlwo65/fixed_120hz_solution_to_help_with_battery_life
Kısaca şöyle diyebiliriz ekran parlaklığını otomatikte bırakıp %45 altına düşmesine izin vermektense manual %50 de bırakırsanız batarya daha uzun dayanır. Tabi bu ekrana uzun süre dokunmadan açık kullanılan durumlarda geçerli sürekli aktif kullanımda zaten 60 a düşecek fırsatı olmuyor.
Ampere uygulamasıyla baktım 60hz de -170ma tüketim var dokunup 120hz yaptığımda -200ma değerine çıkıyor çokta büyük bir tüketim farkı yok aslında sabit 120hz de kalsada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Nisan 2025; 16:45:49 >
-
Sürekli 120Hz ve WQHD açık haliyle kullanıyorum yine 2 gün gidiyor. Mobil veri wifi karışık. %100 şarj ediyorum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X