Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ConroeMAC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
28
Favori
30.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/xiaomi-poco-f7-pro-f7-ultra-cam-ekran-koruyucu-9h-ultra-koruma-3-adet-p-HBCV00008HSCI6?magaza=Etiget&
    Bu linkten aldım malesef parmak izi çalışmıyor bunu takınca temudan söyleyen olursa haber versin oradan alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla ilgili bir şey var aklıma takılan, bir çok telefonda bir adet altta bir adet üstte mikrofon oluyor ama bizim f7 pro'larda sadece altta bir mikrofon var bir de arkada kameranın altında bir delik var kılıfta ama telefonda bir mikrofon göremedim ve ek bir bilgi de bulamadım mikrofonla ilgili,

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Kılıftaki deliğin olduğu yerde kamera camının kenarında tırnağınızı gezdirirseniz mikrofon deliğini hissedersiniz.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim gözle görülmesi epey zor ama dediğiniz gibi yapınca elle hissediliyor. Bu arada ben de temudan ekran koruyucu sipariş etmiştim ama kırılmaz cam almışım bende de parmak izinde işe yaramadı malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ekranında nano koruyucu yapışık gelmiyor mu ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Ekranda film ile geliyor.

• Xiaomi'nin kendi sitesinden aldığım gümüş renk F7 pro modeli elime geçti. Bu da bir önceki gibi kirli ekranli ama diğerine göre daha homejen. Şunu anladım Xiaomi kesinlikle kalitesiz ekran kullanıyor. Ekranın alt tarafı daha parlak grilerde, hatta parlaklık dengesini iyi ayarlayamıyor alt taraf çünkü belli bir parlaklık altına inemiyor. Bu sefer iade etmeyecek gibiyim ama tat kaçırıyor. En azından bir önceki gibi metinleri pus kaplamıyor. Onun haricinde arka kamerası başarılı, telefon hızlı, ve kalite kontrolü saymazsak ekranın renkleri ve parlaklığı iyi, ayrıca 2k çözünürlüğünde olması sayesinde yazılar gayet keskin. İade etsem 30k başka cihaz yok, bütçe olarak daha yükseklere de çıkmak istemiyorum. Eski realme gt2 pro'nun ekranı neredeyse kusursuzdu, onun ekranında da yeşil çizgi çıktı iade etmek zorunda kaldım. Keşke çıkmasaydı bu kalitesiz xiaomiyle uğraşmazdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• karaniler kullanıcısına yanıt

Ekranda kir pus sis pusu hiçbirşey yok. En küçük yazı ekranın heryerinde aynı görünürlükte. Böyle bir kusur olması zaten kabul edilebilecek birşey değil. Başka telefonla ekranın fotosunu çektiğinizde fotoğrafta gördüğünüz şey ekranda göz koruma amaçlı bir teknoloji olan dairesel polarizasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Nisan 2025; 12:51:2 >

F6 ve f6 pronın parmak izi okuyucu filmle beraber çok iyi ve hızlı okuyor

S25 + Bile o kadar iyi değil

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

O optik sensörmüş görüntü ile hallediyor bu ultrasonic ses dalgaları ile parmak izini çıkartıyor. Parmak izi tanımlarken bir uyarı çıkıyor xiaomi onaylı filmleri kullanın diye. Teknoloji gereği camda alıyorsanız en incesinden alın piyasayı takip etmedim ama snapdragon teknolojisi olan bu yeni tanıma şekline uygun ince cam yapmışlardır diye düşünüyorum ultrasonic uyumlu falan yazar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Nisan 2025; 8:41:11 >
    Hocam başkalarına da gösterdiğimde görüyorlar bana kendi gözümü öğretmeyin. Ben ne tvler ne ekranlar gördüm rezalet durumda ama kimse söylemese farketmeyenler de gördüm. En basitinden en düşük parlaklıkla orta parlaklık hatta %70 parlaklık aralarındayken chati akmayan bir kick yayını açın, dikey konumdayken alt taraf yaklaşık 2cm yukarıya kadar parıldamaya başlıyor. Ha onla uğraşamam derseniz kendi çektiğim bir fotoğraf var ona zoom yapın ve sağa sola kaydırmaya başlayın. Ekranın üst kısmında görmediğiniz detayları altta parıl parıl görmeye başlıyorsunuz. Donanım haber fotoğrafı ne hale getirir bilmiyorum ama bir deneyin.
    Edit: Söylemekte fayda var bu testler aydınlık ortamlarda yapılmaz, karanlık ortamda olmalısınız ve oto parlaklığı kapatmalısınız. Edit2:DH görseli bozduğu için tekrardan paylaştım.Görsel 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 23 Nisan 2025; 11:52:7 >

Hocam öyle bir odaklanmışsınız ki yazdığımı istediğiniz gibi algılamışsınız. Bakın zaten fotoyu bilerek düşük parlaklıkta detay olacak şekilde attım. Olay full parlaklıkta aaa bak foto zaten kirli değil. Olay dediğim parlaklıklarda o detayları sadece ekranın altından görmeniz. Bunu nasıl yaparsın,%200 zoomlarsın başlarsın sağa sola kaydırmaya eğer ekranın altındaki detaylar üste çıktıkça görünmüyorsaa AaAa vay be demek ki bir seyler var dersin.

• Genel kullanım olarak kullanır iken en keyif aldığım cihazlardan birisi oldu. S24Fe almak yerine doğru tercih gibi duruyor.

• 30k altına alınabilecek daha iyi bir cihaz yok, batarya konusunda tereddütlüydum ama o da üzmedi

Ptesi gece 00:00 %100 ile sarjdan çektim, bu kez de hiç dokunmadan sadece açık statüde ne kadar şarj götürecek diye baktım bu sabah 09'da %64 idi, 33 saatte %36 gitmiş, neredeyse saatte %1

• Bataryayı ilk kez %100 yaptım 14 saat oldu 4 saati bekleme 10 saat hareket halinde kullanım 1 saat TV izledim sonrası mobil veri ile gezinti şuan %50 oyun oynamıyorum. Ekran ltpo olsa boşta açıkken 1hz düşerde %2 şarj kurtarırdı belki ama ekran açıkkende boşta durmuyor pek o ayrı mesele. Kamera mikrofon ve hoparlörlerden memnunum video kaydında sesi çok beğendim. Dışarıda kullanım için yansıma yapmayan kaplaması olan s24 ultra düşünüyordum ama o kaplamada eskiyormuş bunun parlaklığı iyi geldi bana. Çekim gücünü eski snapdragon telefonla karşılaştırdım dBm ve asu değerlerinde genelde 6-7 arası daha iyi çekiyor.
    Yanında 20bin TL ile geliyor telefon aynı seviye en uygun telefon 50K. Ben 512gb aldım şikayetim yok şuan.
    GPS Test uygulamasında durum bu isabet 3m gözüküyor açık alanda.
    POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️
    90 uydu görüyor ne göz var ama.
    Google lokasyon doğruluğu ayarı kapalı sadece GPS bağlantısı.
    Sevdiğim bir özellik arkaya 2 kez tıklama ile telefonu sessize alma olayı tek elle tutarken işaret parmağıyla tıklayınca çok güzel çalışıyor tabi telefonun üst bölümünden diğer elinizle tutarsanız titreşim azaldığı için çalışmıyor tek elle hatasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Nisan 2025; 18:52:1 >

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Temu'da Redmi K80 ya da Redmi K80 Pro diye aratıp en çok yorumlanan/satılan kılıflara göre sıralarsanız çalışma olasılığı daha yüksek olan ekran koruyucular çıkıyor, en azından yorumlardan görebiliyorsunuz. Bazı koruyucuların da açıklama ya da ek görsellerinde parmak izini yeniden tanıtın uyarısı var. Hidrojel olan koruyucular genellikle daha ince olsa da ben onların dokusunu hiç sevmiyorum, cam gibi kaygan olmuyor.

Ama ben şimdilik ön çıkıntısı yüksek bir kılıf alıp orijinal filmi ile idare etmeyi tercih ediyorum

• POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️GSMArena Officialyoutube
    The Poco F7 Pro by Xiaomi stays true to the lineup's key principles by offering plenty of performance and a solid camera quality at a reasonable price. Check out our video review to learn ALL YOU NEED TO KNOW about the phone's top features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. ▶ Check price https://www.gsmarena.com/where-to-buy.php3?p=13724 Note: This is an unbiased, non-sponsored review, but sales commissions may be earned from the link above. ▶ Read our detailed text review https://www.gsmarena.com/poco_f7_pro-review-2813.php ▶ Check out the full specs https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f7_pro-13724.php ▶ Our new Active use score for battery life is explained here: https://www.gsmarena.com/introducing_gsmarena_battery_test_v2-news-60397.php ******************* 00:00 - Intro 00:32 - Design and build 01:27 - Screen specs and features 02:14 - Stereo speakers 02:29 - Under-display fingerprint reader 02:37 - Storage options 02:44 - Android 15 and UI 03:45 - Snapdragon 8 Gen 3 performance 04:21 - Battery endurance and charging speed 05:01 - Camera specs 05:10 - Selfies 05:25 - Main camera photo quality 06:14 - Ultrawide camera photo quality 06:39 - Video quality 07:27 - Conclusion 07:53 - Alternatives and selfie video quality
    https://www.youtube.com/watch?v=Pjw6XuoT8Vo
  • 8mp ultrawide kamerada çok iyiymiş öğrenmiş olduk. 8mp diye kötü yorumlar okumuştum. K80 Pro teardown videosundaki devasa soğutucu bundada var hiç ısındığını hissetmedim sadece 500mb lık bir güncellemeden sonra yeniden başlarken ısınmıştı oradaki ısıda tekbir yere odaklanmak yerine ekranın geniş bir alanına yayıldı soğutucu cpu teması iyi demekki.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.