Şimdi Ara

POCO F7 © ANA KONU [Snapdragon® 8s Gen 4 - 6.500mAh - 50MP OIS] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
44
Favori
27.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de yurtdışı alacaktım sonra garantili aldım geçtim. F7 pro ile kamera dışında pek bir şey yok gibi evet. Bu arada f7 kamerası da bana göre gayet yeterli zaten. En önemlisi işlemci snapdragon, bence xiaomi yazılımı ile mediatek işlemciye göre daha iyi baş ediyor 🤭

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    24ünde galiba 15t serisi ile globale çıkacak hyperos 3 ama bizim cihaza gelmesi 1 2 ay sürebilir gibi hocam. Global beta testleri henüz başlamadı.. Umarım global sürüm de Çin'deki gibi düzgün ve verimli gelir. Beyta'yı öven çok kişi vardı.

POCO F7 © ANA KONU [Snapdragon® 8s Gen 4 - 6.500mAh - 50MP OIS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 18 Eylül 2025; 22:11:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesrun

Bölgeyi abd seçmenin ne avantajları, dezavantajları var? Getapps yok heralde
    Ben ilk kurulumdan itibaren GetApps uygulamasına hiç bulaşmamak ve Google servislerinin ilk kurulumda eksiksiz kurulması ve sonrasında sorunsuz kullanılması için ABD seçtim ve hiç de değiştirmedim. Neticede Google bir ABD şirketi, diğer ülkelere bazı ambargolar, kısıtlamaları var. ABD olarak kurmanın ve ABD'de kalmasının bir dezavantajını görmedim henüz.

Microsoft 950 XL telefon kullanırken de hep ABD takılırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Eylül 2025; 11:57:32 >
  • YouTube ve YouTube Müzik 1 yıl, Google One 1 yıl 100 GB, yedek kablo, yedek adaptör, kulaklık, 4K Video Downloader ömür boyu lisans satın aldım. Şu iki kablodan birisini de aldıktan sonra ben tamamım. Daha masraf yapmam. Belki proton vpn alırım 1 yıllık. Sonra benden kuruş çıkmaz.

Servisten de kutu içeriğinde gelen arka kılıftan 3-4 tane alabilirsem ne âlâ. Orijinal aksesuarlar her zaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Eylül 2025; 12:13:26 >

• 512 GB model Beyaz da stoklara gelmiş. 256 GB bütün renkler stokta yok. 512 GB Gümüş stokta yok. 512 GB Siyah ve Beyaz şu an stoktalar...

32000'den 29000'e indirimli olduğu için ikinci bir indirim, kupon geçmiyor. 3000 kupon kullanayım 26000'e gelsin yok. 29000 TL.

https://www.mi.com/tr/product/poco-f7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Eylül 2025; 12:23:29 >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt

Sordunuz mu servis orjinal kılıftan temin ediyor muymuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cactus Man

Sordunuz mu servis orjinal kılıftan temin ediyor muymuş?

Online yazdım. Biz online mağazaya bakıyoruz dediler. Mağazada yok dediler. Servislere sorun dediler. Daha sormadım servislere. Sormayı düşünüyorum.

Olur da online mağazaya eklerlerse kılıfı, 3'er 5'er tane alsın herkes. O arada iletişime geçin, online mağazaya ekleyin, satın alalım diye kayıt oluşturun.

Yedek parça temin etme zorunlulukları var kanunen. Kılıf yedek parçaya girer mi onu bilemiyorum.

Servisi ararsanız, kılıfım zarar gördü, yenisini satın almak istiyorum deyin. Keyfi değiştirmek ve yeni almak istiyorum deyince ilgilenmeyebilirler. Kılıfım yırtıldı, yandı falan deyin.

Benden önce ararsanız servisi, buradan bana da haber verin sonucu. Ben de alayım. Herkes alsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Eylül 2025; 12:37:59 >

• Bu kılıf güzel bence 3-4 sene rahat götürür yırtılmadan. Ama mağazaya gelirse tane başka renk alınır bence

Servisin kılıfa sahip olacağını sanmıyorum, neticede hediye bir aksesuar cihazın çalışması ve bütünlüğü ile alakalı birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wrngdoer

Servisin kılıfa sahip olacağını sanmıyorum, neticede hediye bir aksesuar cihazın çalışması ve bütünlüğü ile alakalı birşey değil

Çin resmi sitesinde kılıf satıyorlar ama Çin içine. Poco F7 kılıfı henüz yok listede. Listeye eklenirse Çin'e gidip gelen birisine getirtiriz belki seneye...

Telefona en uygun orijinal lisanslı kılıf bu görünüyor ama bu da kamerayı tam kavrayamıyormuş.

https://www.xiaomiyoupin.com/detail?gid=175503

WAP > GPRS > 4.5G >
    ADSL > VDSL > GigaFiber
    5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️

• Herhangi bir kılıfı ne kadar yıkarsan yıka, o el izi %100 gitmiyor. Kalıyor. O yüzden bulduğumuz anda 4'er 5'er tane alalım. Yılda bir değiştirip temiz temiz kullanalım. Ben eski telefonun kutu ile gelen orijinal kılıfını kafaya takmıştım, çinden bulup kargo ile getirtmiştim 3 tane. 1 ayda gelmişti ama gelmişti. %100 orijinaldi. Buna da bakacağız artık...

WAP > GPRS > 4.5G >
    ADSL > VDSL > GigaFiber
    5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • Arkadaşlar pocof7de kilit ekranında saat sol üstte duruyor onu ortaya çekip nasıl büyütücem deli oldum bulamıyorum

Ayarlar kişselleştir kilit ekranı stili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathdelisi -- 20 Eylül 2025; 18:21:36 >
  • mathdelisi M kullanıcısına yanıt

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.