Şimdi Ara

Poco açıkladı: MIUI 14 güncellemesi 11 telefona birden geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poco açıkladı: MIUI 14 güncellemesi 11 telefona birden geliyor

Poco markası 2023'ün ikinci çeyreği bitmeden MIUI 14 güncellemesi alacak akıllı telefonların listesini açıkladı. Şirket resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptığu duyuruda, bu çeyrekte dünya genelinde 11 akıllı telefonun MIUI 14'e yükseltileceği belirtildi.

İşte listede yer alan Poco telefonlar:

• Poco F2 Pro

• Poco F3

• Poco F4

• Poco F4 GT

• Poco M3

• Poco M4 5G

• Poco M5

• Poco X3 GT

• Poco X3 NFC

• Poco X3 Pro

• Poco X4 GT

Poco açıkladı: MIUI 14 güncellemesi 11 telefona birden geliyor

Dünya çapında dağıtım başlıyor

Üretici, güncellemenin çıkış tarihinin bölgeye bağlı olarak değişebileceğini belirtti. Bu arada açıklanan yol haritasının geçtiğimiz Nisan ayını kapsadığını da belirtmek gerekir. Dolayısı ile bazı modeller birçok pazarda MIUI 14'e kavuştu.

Poco'nun paylaşımı esasında küresel güncelleme dalgası ile alakalı. Bu da listede yer alan tüm akıllı telefonların yakında dünya genelinde güncelleme almaya başlayacakları anlamına geliyor.

Kaynak:https://twitter.com/POCOGlobal/status/1654034080676339714

• F2 pro var 2 ay oldu sanırım geleli telefona.

• Poco x3 NFC ye geldi 2-3 gün önce. Sabah gördüm sonra kalktı, akşama tekrar geldi, yükledim pek değişiklik yok gibi.

• X3 GT'ye geldi. İyi tarafı geçişlerin biraz daha hızlandığını hissettim ama bazı sorunlara sebep oldu.

Bildirim tepsisi bazen donuyor ana ekrana gelmeden açılmıyor.

Ekran bölme için tuş ataması yapabiliyorduk kaldırmışlar. Artık ekran bölmek için 3-4 adım gerekiyor.

Parmak izi kararlılığında problem var gibi geldi bana. Tanıtmadığım halde işaret ve orta parmağım güç tuşuna değerse telefonu açabiliyorum.

Şimdilik ilk aklıma gelen bunlar...

• Poco X3 NFCde var, neredeyse 2 aydır

• X3 proya gelip X4 proya hala gelmemesi

• Poco m3 var peki prosu yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla sabah bana geldi pek yenilik gelmemiş gibi

• Red mi 11 e neden hala gelmedi. Telefon arka planda ki tüm uygulamaları öldürüyor ,banka uygulamasına girmekte zorlanıyorum

• Bir daha Xiaomi poco cihazı almam çünkü güncelleme berbat diğer bir güncelleme için aylarca bekletiyor güncellemeler arasında göz ile görünür fark yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.