Şimdi Ara

Pocket PC'nizde Video izlemek için hangi yazılımları kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WM 6.1'de .mp4, .flv vb. video formatlarını izleyebilmek için hangi yazılımları kullanıyorsunuz? Artılarını eksilerini göz önünde bulundurarak bir tane yükleyeceğim ama elle tutulur düzgün birşey bulamadım.

• pocket pc'de video eşittir coreplayer veya tcpmp. mp4'ü ise dahili media player hızlı oynatıyor bildiğim kadarıyla.
  • İnternet üzerindeki videoları izlemek için skyfire web browser 0,85 beta'yı öneririm. Maçlar bile izlenebiliyor canlı canlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

İnternet üzerindeki videoları izlemek için skyfire web browser 0,85 beta'yı öneririm. Maçlar bile izlenebiliyor canlı canlı...

kardeş ben skyfire ı yükledim ama programı açtığımda e-mail ve şifre istiyor ne yapmak gerek
  • 1 hafta boyunca internetteki güncel tüm programları denedim bu iş için. en iyi sonucu format factory programı, mp4 formatı ve core player verdi. 204mhz'e overclock edilmiş bir crea ms1 ile 240*320 512kb bitrate 64kb ses olan bir videoyu %168'a kadar kayıp olmadan hızlandırabiliyor. daha düşük boyut ama aynı bitrete'de pocketdvivx ile defalarca denedim fakat hem görüntü kalitesi berbat hemde kasılarak oynuyor(%90 civarında).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plex için mini pc
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.