WM 6.1'de .mp4, .flv vb. video formatlarını izleyebilmek için hangi yazılımları kullanıyorsunuz? Artılarını eksilerini göz önünde bulundurarak bir tane yükleyeceğim ama elle tutulur düzgün birşey bulamadım.
pocket pc'de video eşittir coreplayer veya tcpmp. mp4'ü ise dahili media player hızlı oynatıyor bildiğim kadarıyla.
İnternet üzerindeki videoları izlemek için skyfire web browser 0,85 beta'yı öneririm. Maçlar bile izlenebiliyor canlı canlı...
quote:
Orjinalden alıntı: onurkillinc
İnternet üzerindeki videoları izlemek için skyfire web browser 0,85 beta'yı öneririm. Maçlar bile izlenebiliyor canlı canlı...
kardeş ben skyfire ı yükledim ama programı açtığımda e-mail ve şifre istiyor ne yapmak gerek
1 hafta boyunca internetteki güncel tüm programları denedim bu iş için. en iyi sonucu format factory programı, mp4 formatı ve core player verdi. 204mhz'e overclock edilmiş bir crea ms1 ile 240*320 512kb bitrate 64kb ses olan bir videoyu %168'a kadar kayıp olmadan hızlandırabiliyor. daha düşük boyut ama aynı bitrete'de pocketdvivx ile defalarca denedim fakat hem görüntü kalitesi berbat hemde kasılarak oynuyor(%90 civarında).