Şimdi Ara

Pocell Positive Card Kampanyası (Yeni) (İlk mesaj güncel) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
23
Favori
78.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • Beyler fatura kesim tarihinde hala kredi kartından parayı çektirmemişsek ne oluyor ? Fatura 0 tl yerine 39 mu geliyor ?
  • Lpg de pocell positive kartin indirimi icin:

Kocaeli, sakarya, istanbulun bir kismi. Bu bolgelerde bazi istasyonlarda rekabet icin po istasyonlarinda normal positive kartlara lpg alimlarinda po indirim yaptigi icin bu istasyonlarda pocell positive kartin litre basi indirim gecerli degil. Bu nedenden dolayi lpg de gecerli degil dedi po. Diger istasyonlarda lpgde de indirim gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Izmir/Cigli organize içindeki PO'dan 2 hattımı taşıdım, yarın da kardeşimin hattını taşıcaz, yakıt indirimini düştükten sonra 22TL gibi bir fiyat böyle bir tarife için rakipsiz üstüne bir de litrede 12krş indirim var, her ay 300TL yakıt koyuyorum 9TL de ordan düşer, fatura 13 Liraya gelmiş olur.. Varsın 468/12 olarak kk'dan çeksinler ne olacak nasılsa her ay düzenli fatura ödüyoruz.

20.000 kişi için de; başvurumu gerçekleştiren arkadaş siz basvuruyu yaptıktan sonra isterse 20.000 dolsun yine 200TL akaryakıt yuklenir dedi, P.tesi kk'dan çekim yaptırıcam, inş problem yaşamayız.
    hattın biri için ucuz bir faturalı tarife arıyorum. sadece konuşma lazım. alt sınır 200dk heryöne yeterli.başka ekstra ya gerek yok. hangi gsm yi önerirsiniz. faturalı olsun. her ay kontör derdiyle uğraşmayayım. sadece konuşma yeterli.
    bir de siz araştırıyordunuz. bu fatura kesimindeki son durum ne?
    şöyle açıklayayım.
    ayın 26 sı avea fatura kesiyor. 25 inde numara taşıdık diyelim, yeni geçtiğimiz gsm de 26 sında fatura kesiyorsa 1 gün için 1 ay mı ödüyoruz. o zaman bu duruma düşmemek için 27 sine sarkarsak, bulunduğumuz tarifede 1 gün de olsa kaldığımız için çıkarken eski tarifeyi 1 aylık mı ödüyoruz. günleri örneklendirme için seçtim.
    biraz daha açayım, iyice karıştırdım.
    1- sözgelimi x tarifesindeyiz ve aylık sabit ücreti 30tl.
    2- bu tarifeden çıkıyoruz. ben şöyle biliyorum. 1 gün bile geçsek fatura kesimini, tam tarife alıyorlar. ay bazlı olduğundan.
    3-2. maddeden kaçınmak için hesap kesiminden 1 gün önce geçtik diyelim ve yeni tarife de aylık, bakın aylık diyorum, fiks 20tl lik tarife. bu sefer yeni geçtiğimiz mi , 1 gün için tam tarife alacak.
    Logitech G900 Chaos Spectrum Kablosuz Mouse 910-004607.
    Sennheiser Hd 800 S High-End. Kulaklık

• ssolar kullanıcısına yanıt
    ustam pocell geçişi ayın 26sında mı yoksa 27 sinde mi yapmak daha mantıklı...

Olmadı sim bozuldu diyelim pocell degistiriyor o zaman anladigim kadarıyla...

• kusura bakmayın geç gördüm, bende fatura kesim tarihini hiç dusunmemiştim, 25 inde geçiş işlemi gerçekleşti, 26'sı fatura kesimiymiş, müşteri hizmetlerini aradım, 1 günlük fatura çıkıyormuş, yanı içiniz rahat olsun, 5 inde geçtiniz 6 sında kesilirse yine 1 günlük çıkar, ancak bildiğim kadarıyla fatura kesiminiz taşıdıgınız tarihten itibaren 15 günün üstündeyse (mesela 16 gün diyelim) tam fatura çıkıyor (tam olarak emin olmamakla birlikte) 4440623'den detay alabilirsiniz.

@umityasar

normal sim'den başka bir sim yok, kestirip kullanacaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssolar -- 27 Ağustos 2013; 11:37:28 >

Orijinalden alıntı: cancantürk

Bugün Maslak PO'dan Avea hattımı 1000 oktan tarifesine taşıdım. Yarım saat sonra taşıma işlemi gerçekleşti ve yeni sim kartımı taktım. İnşallah bugün fatura kesmezler.

normalde 2-3 gün diyorlar yarım saatte nasıl oldu? Varsa bir yolu bizede söyleyin. çünkü sadece pocellin yaptığı bir işlem değil. pocell evraklrınızı onayladıktan sonra eskioperatörünüze istek gönderiyor.Onlar isteği yanıtladığı zaman ancak geçiş sağlanabilir hale geliyor. tümbu işlemlerin yarım saatte olması pek mümkün gelmiiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 27 Ağustos 2013; 18:24:45 >

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Bugün Maslak PO'dan Avea hattımı 1000 oktan tarifesine taşıdım. Yarım saat sonra taşıma işlemi gerçekleşti ve yeni sim kartımı taktım. İnşallah bugün fatura kesmezler.

normalde 2-3 gün diyorlar yarım saatte nasıl oldu? Varsa bir yolu bizede söyleyin. çünkü sadece pocellin yaptığı bir işlem değil. pocell evraklrınızı onayladıktan sonra eskioperatörünüze istek gönderiyor.Onlar isteği yanıtladığı zaman ancak geçiş sağlanabilir hale geliyor. tümbu işlemlerin yarım saatte olması pek mümkün gelmiiyor.

Maslak Petrol Ofisi'nde formu doldurdum ve görevli evrakları merkeze faksladı. Ben sim kartı ve pocell positive kartı alıp çıktım. Yarım saat sonra baktım Avea hattım kapanmış. Yeni sim kartı taktım ve kullanmaya başladım. Bugünde gidip ödemeyi yaptım ve taahhütü imzaladım. 200 TL karşılığı olan 12000 puan yüklenmiş. Sanırım Pocell, Avea altyapısı kullandığından dolayı geçiş hızlı oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Maslak Petrol Ofisi'nde formu doldurdum ve görevli evrakları merkeze faksladı. Ben sim kartı ve pocell positive kartı alıp çıktım. Yarım saat sonra baktım Avea hattım kapanmış. Yeni sim kartı taktım ve kullanmaya başladım. Bugünde gidip ödemeyi yaptım ve taahhütü imzaladım. 200 TL karşılığı olan 12000 puan yüklenmiş. Sanırım Pocell, Avea altyapısı kullandığından dolayı geçiş hızlı oldu.

sizin adınıza sevindim. sizin avea olunca hızlı olmuş. Bende bugün başvurdum bakalım ne zamana geçecek hattımız.

• Benim de avea oglen 1 de basvurdum eski hat ile devam ediyorum bakalım
    Aklıma takılan bır soru var
    1 yıl sonra pocell den cıktık diyelim
    Eski avea sim kartımız aktıve mı oluyor
    Baska operatore gecıs pocelli olmamız nedeniyle bır zorluk teskil ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emre_5553

39 liralık olana geçmeyi düşünüyordum, intenet hızı 64 e düştüğü için vazgeçtim.

Ben belkide 5 gb kullandım geçeli de 2 haftayı geçti hızda hiç bir düşüş yok gayet hızlı...Geçicide olabilir..

Orijinalden alıntı: lawyer61

quote:

39 liralık olana geçmeyi düşünüyordum, intenet hızı 64 e düştüğü için vazgeçtim.

Ben belkide 5 gb kullandım geçeli de 2 haftayı geçti hızda hiç bir düşüş yok gayet hızlı...Geçicide olabilir..

Sistemden dolayı arada kaynamış olabilirsiniz belki faturaya dikkat edin fazla gelmesin sonra. Ben şartlara bakıp konuştum 64 kbps yazıyordu cepnet 96 kbps bile insanı kanser ediyorken bu hıza düşerse hiç dayanamam

quote:

Orijinalden alıntı: lawyer61

quote:

Sistemden dolayı arada kaynamış olabilirsiniz belki faturaya dikkat edin fazla gelmesin sonra. Ben şartlara bakıp konuştum 64 kbps yazıyordu cepnet 96 kbps bile insanı kanser ediyorken bu hıza düşerse hiç dayanamam

Burada da hızın düşmediğini söyleyenler var ayrıca pocell deki eleman da müşterilerin gelip hızın düşmediğini söyledi.Ayrıca sınırsız internete fatura çıkaracaklarını sanmam sonuçta sınırsız diye aldık...

• Eğer doğru ise fazla dillendirmesek mi dersiniz?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.