Şimdi Ara

POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
107
Favori
99.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi anladım hocam.

Steam,Battlenet,Epic games veya netflix disney gibi firmalar yurtdışı pos u olduğu için bunlar dolardan ödeme yapmaya çalışıyor bence. Aradaki komisyonuda müşteriden kesen dünyada ilk ve tek ön ödemeli kurum olabilir.Çok bilgili değilim ama tahmin. Sadece trendyol , hb alışverişi yapıcak varsa bu kartı kullansın. Aksi takdirde sıkıntı büyük valla.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Ben hesaba fazla para atmama rağmen yine de hata verdi, alamadım. Bence parayı Türk sitesinde kullan. Komisyon verme. En kötü fiziksel kart çıkarıp harcarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Turk lirası zaten hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türk lirası ama site yabancı olunca “yurt dışı” harcaması olarak sayan yerler var. Tosla da mesela 30 kuruş, 40 kuruş falan alıyor. Aldığın şeyin miktarına bağlı olarak.

• Mailime dönüş yaptılar.

"İlgili kurumlar; Mastercard altyapısına işlemleri Dolar cinsinden yansıtıyor, Mastercard ise o anki T.C. Merkez Bankası Dolar kuru üzerinden kendi komisyonunu ekleyerek bizlere yansıtıyor ve ortaya bu şekilde bir problem çıkıyor. Teknik ekiplerimize sürecin hızlandırılması gerektiği bilgisi paylaşıldı. 

En kısa sürede bu problemin giderileceğini belirtmek ister, mutlu ve sağlıklı günler dileriz."

Ancak sorunun uzun süre var olması beni kuşkulandırdı. İade talep ettim.

Hesapta fazla para olmasına rağmen hata veriyor değil mi?

• Kobra18 kullanıcısına yanıt
    Gelen iadeler için son kullanma tarihi var mı

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiziki kartım ile ödeme yapamıyorum, yeni şifre oluşturdum.. yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler Saygılar

• i.tec İ kullanıcısına yanıt
    Denizbank atm sinden şifre yükleme işlemi yapabilirsiniz.

• Şu şekilde bildirm geldi ama uygulamada görülmüyor
    300₺// %20 iade Total kaç acaba ?
    POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU]

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Bildirim geldi ama kampanyalarda yok halen. Sorun olmaz, umarım.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Kota olmadığı için kampanya detayları beklemekte fayda var hocam.

Edit :
    Sosyal medya da paylaşılmış Max 100₺ iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 15 Eylül 2023; 10:45:24 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
     Kampanya 15 Eylül 2023 – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

- Bu kampanyadan Poca hesabını doğrulamış tüm kullanıcılar yararlanabilir. Hesabınızı doğrulamak için kullanıcılar Poca’ya kendilerine ait bir banka hesabından ya da yine kendilerine ait bir banka veya kredi kartından para yükleyebilirler.

- Dijital ya da fiziki ön ödemeli Poca kartından yapılacak harcamalar ve QR ile Ödeme işlemleri kampanyaya dahildir.

- Kampanya “Mastercard” ve “Arkadaşını Getir Kazan” kampanyaları hariç diğer kampanyalarla birleştirilebilir.

- Kampanya tarihleri arasında kullanıcılar 300 TL ve üzeri tüm harcamalarından %20 nakit iade kazanacaktır.

- Tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri harcamalar kampanya kapsamına dahildir.

- Kampanya kapsamında kişi başı kazanılabilecek nakit iade tutarı en fazla 100 TL’dir.

- 15 – 17 Eylül arası yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 18 Eylül’de Poca hesabına yüklenecektir. 

- 21 – 23 Eylül arası yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 24 Eylül’de Poca hesabına yüklenecektir. 

- 29 – 30 Eylül ve 1 Ekim arası yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 2 Ekim’de Poca hesabına yüklenecektir. 

- Diğer kurum cüzdan hesaplarına yapılan para gönderme işlemleri ve Poca karttan diğer kurumlara yapılan para yükleme işlemleri bu kampanya kapsamında harcama olarak sayılmayacaktır. Ayrıca Poca’ya diğer cüzdanlardan ve bu cüzdanların kartlarından para yüklemesi yapılamamaktadır.

- Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) durumunda kazanılan nakit iade tutarı Poca cüzdanından geri tahsil edilecektir.

- Kampanya kapsamında kazanılan nakit iade tutarı ATM’lerden nakit olarak çekilemez ve banka hesabına gönderilemez. Kazanılan nakit iade tutarı sadece harcama işlemlerinde kullanılabilir veya başka bir Pocalıya transfer edilebilir.  

- Kampanyaya dahil olmayan işyerleri;
    Hepsiburada Hizmet Sektörü (cüzdandan ödeme), Hilal Koçak, Binbir Giyim, ÖZTÜRK, 4MTOPTAN GIDA DAĞ.ELEKTRİ, FLO SHOE STORE (Cüzdana para yükleme)

- Poca Bilişim Teknolojileri A.Ş. kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.

- Poca’da, E-para işlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun çerçevesinde BDDK tarafından faaliyet izni verilen ve TCMB tarafından denetlenen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş tarafından gerçekleştirilmektedir

• Önceki aylarda faydalanan tekrar faydalananaz gibi bir durum yok herhalde

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Önceki aylard her hafta sonu 100 100 100 şeklindemi olmuştu yoksa tüm kampanya süresi boyunca toplam 100 müydü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonder7878

Önceki aylarda faydalanan tekrar faydalananaz gibi bir durum yok herhalde
    😀 öyle bir şey olmaz tabii ki o kampanya bitti bu yeni tabii ki faydalanırsın

• Geçen kampanyada bimpara icin ilk sıkıntı çıkarmıştı firma iki gun sonra iadeleri vermişti. Umarim bimpara icin yine sorun yaratmaz

• Nihayet fiziki kartım da geldi.Migrosta fiziki kartla hediyem karta yüklemede % 20 iade alan var mı?Olursa lütfen paylaşsın.

• Hala uygulamaya gelmedi

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.