Şimdi Ara

PNY SATILIK QUADRO K4200 4GB 256 Bit DDR5 16x Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PNY Nvidia Quadro K4200 ekran kartı çok az kullanılmıştır sıfır ayarında temizdir test ederek alabilirsiniz.

TEKNİK Özellikleri

1344 QUDA Çekirdek
    4GB GDDR 5 Hafıza
    256 bit

Fiyat 1650 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahirnadir2000 -- 30 Haziran 2016; 11:03:00 >

• Hayırlı satışlar PM attım.
  • Mahirnadir2000 M kullanıcısına yanıt
    Mrb, Ürün Kutusu Mevcutmudur üstadım, Birde Alım tarihi nedir, Teşekkürler.
  • orhuncoskun kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum cevapladım
  • Sadece merak ettiğim için soruyorum
    Bu tarz cuda ekran kartları oyun oynamaktan ziyade çizim için deniyor tamam eywallah ama hiç oyun oynamayı deneyen oldumu aramızda ?
    Yani oyun performansı sıfırmıdır ? normal ekran kartlarına göre rendering işini hzlı yapmalarıyla tanıdım hep aslnda pekte bilgim yok pm ile felan anlatabilcek varmı
    normal ekran kartı ile bu ekran kartları arasındai farkı ?
  • Merhabalar..

Hiç oyun oynanmıyor değil tabikide. Ama sıfır fiyatından sebep oyun oynamak için GTX kartlar tercih ediliyor.

Bide bu tip kartlarda oyun motorlarının optimize edildiği birçok komut setleri, derinlerdeki bazı kaynaklar daha farklı oluyor.
    GTX kartların oyun görüntüleri işleme gücü yüksek iken bu tip kartların kullanıldıkları yazılımlara göre gerçek zamanlı hesaplama yetenekleri daha ileri olabiliyor.

İşin özü oyun uynanın ama aynı paraya alacağın bir GTX kartın yakadığı FPS yi göremeyebilirsin. Oyunlardaki birçok efekt vs. GTX kartlardaki gibi görünmeyebili. ama oyun uynarsın..

Be Quadro K4000 ile crysis, batman ark.city gibi oyunları gayet rahat uynuyordum. Biraz fazla ısınıyordu o başka.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.