Şimdi Ara

PnkBstrB.exe heartbeats stopped!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu nedir ya 1 haftadir kurtulamadim en sonunda bi arkadas burayi onerdi orda cozerler diye lütfen bi care bulun oyuna girior bi 10 dk sora fln bu hatayı verior PnkBstrB.exe heartbeats stopped .. bazen yarım saat vermior bazen 3-4 dkda verior belli olmuor ama kesin alıorum :((( ltfn care bulun ..

• önerdi ama biraz forumu araştır
  • ARaştırdım forumda yok boyle bisey ztn googledan yazıorm bikac yabancı sıteden baska sıte vermıor ıngılızcem yetmıor okumaya hep terim isimler ayrıca bu problemi yasayan benden baska görmedim :S herşey tmm pb updateli güvenlik duvarı virüs prog kapalı services.msc den PnkBstrA.exe ve PnkBstrB.exe otomatikte ,msconfig de yanlarinda tik var hersey okey ama oyunun 15. dk sında 10. dk sında PunkBstrB.exe heartbeats stopped diyor :((((
  • Buyrun cenaze namazınaValla gerekli herşeyi yapmışsın sanırım.
  • kimse yardım etmicekmi :(

• valla kısaca şöyle diyor : Bilgisayarındaki güvenlik duvarlarını kapat, PnkBstrA.exe ve PnkBstB.exe ye services.msc 'de izin ver.Daha sonrada pb update dosyası olan pbsvc.exe 'yi indirdikten sonra cod2 yi update et.İşlemler tamam olacak diyor.Zaten sende bunları yapmıştın yanılmıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Firewall ve virüs programlarını hizmetlerden de iptal et.

http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Bu programı indir ve çalıştır. ReInstall seçeniğini seç ve devam et.
  • Komikaze, msconfig de punkbuster A ve B nin yanlarında tık var diyor arkadaş. tiklerin olmaması gerekmiyor mu üstadım???
  • Normalde olması gerekiyor diye biliyorum ama tik olmayanlarda da hata vermiyormuş.Şekil A sendeki gibi, şekil B sendeki gibi Ama Pb öyle garip ki a ve b hizmetlerde aktif olmadığında da olduğunda da hata verebiliyor.Tam olarak çözmüş değilim olayı üstadım.O yüzden bu sorunu yaşayan arkadaşlar her iki türlü denesinler derim.
  • ben neler denedim hiç bir yere giremiyorum bir yere giriyorum cod2mp.exe hatası diğerine giriyorum punbstra.exe aç diyor açıyorum bu sefer punbstrb.exe aç diyor açıyorum bu seferde kapa diyor ikisini aaa başlıcam :D pb siz zero serverlerini giriyorum her girdiğimde wh ciler karşılıyor zaten sıkıldım.
  • ya beyler ben hala çözüm bulabilmiş deilim cod2 bana zehirmi olucak ? lütfen bi yardım denilen herşeyi yapıyorum yinede olmuor ...
  • Şu dosyayı indirip, pb klasörünün içindeki dosyayla değiştir bakalım aynı hatayı verecek mi?

http://rapid-share.com/files/48364530/pbcl.rar.html

Aradaki tireyi kaldır.
  • yok abi verior ya aglicam bi bendemi var hata :(
  • 2 haftadır tatildeydim bu gün geldim girdim oyuna 15 dakka sonra pb a exe hatasından attı server. eskiden başka bi hata veriyodu losing key packets miydi neydi o hatayı gidermek için msconfig hizmetlerde pb.a ve pb.b exe yanlarındaki tikleri kaldırmıştım sorun çözülmüştü şimdi yeni bi bela bakalım bunu nasıl çözecez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxfreeze

yok abi verior ya aglicam bi bendemi var hata :(

Güvenlik duvarı yazılımı kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan sadece görünürde kapatmış olabilirsin ama hizmetlerde çalışır. Hizmetlerden programı tamamen kapatabilirsin.
  • başlat > çalıştır > msconfig yaz > hizmetlere gel > punkbusterB.exe yi bul işaretle
  • Arkadaşlar bu PnkBstrA ve PnkBstrB virüs değil mi?Ben öyle biliyorum sürekli siliyorum system32 i den.aaa.Onları silince sorun olmuyoduda yanlışlıkla pb den bir dosya daha sildim şimdi PnkBstrB.exe initialization failed diye.Yeniden kurdum setup indirip oyunu yeniden kurdum çözülmedi.Neyse şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 14 Ağustos 2007; 13:56:31 >
  • vala ne yaptıysam cozemedim aslında guvenlik duvari var ama kapalı hizmetlerde adinin ne oldugunu bilmiorum ama bakicam 1
  • hortlatıyorum ama bu sorun bendede oldu ne yaptıysam cözemedim yardımcı olabilecek varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.