Şimdi Ara

Pluginler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • server açmayı düşünüyorum. herkesin kendi alanı olduğu serverlarda kullanılan plugin nedir ? hani o bölgeye ondan baskası inşaa edemiyor. bide kapı-sandık kilitleme plugininin adını söylermisiniz ?

• oynunda en az 1 kac yil gecirdikten sonra server ı acmani oneririm cunku bunlar en temel pluginler ama illa soruyorsan kitleme icin genelde CPrivate ve Lockette adli pluginler kullanilir pro bir server icin cprivate gayeT uygundur fakat amoter serverlar icin lockette daha uygun olacaktir cunku lockette Turkiye de Turkiye icin buyuk denilebilecek server larda kullanilir oyuncular buna aşikardir ve %90 Turkce secenegini bulabileceginiz bir plugindir.Diger plugin ise world-guard kisa adiyla wg dir.Turkiye de benim gozlemlerim %60 bu kullaniliyor diger %40 ise arsa yani region sistemini kullaniyor ki adini hatirlamiyorum.
    Yardimci olabildiysem ne mutlu bana!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kruvazor

oynunda en az 1 kac yil gecirdikten sonra server ı acmani oneririm cunku bunlar en temel pluginler ama illa soruyorsan kitleme icin genelde CPrivate ve Lockette adli pluginler kullanilir pro bir server icin cprivate gayeT uygundur fakat amoter serverlar icin lockette daha uygun olacaktir cunku lockette Turkiye de Turkiye icin buyuk denilebilecek server larda kullanilir oyuncular buna aşikardir ve %90 Turkce secenegini bulabileceginiz bir plugindir.Diger plugin ise world-guard kisa adiyla wg dir.Turkiye de benim gozlemlerim %60 bu kullaniliyor diger %40 ise arsa yani region sistemini kullaniyor ki adini hatirlamiyorum.

çok teşekkürkler. oyunu alphası çıktığndan beri oynuyorum. birçok kez server açtım ama pluginlerle ilk kez oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 31 Temmuz 2012; 14:58:19 >

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

server ne açıcaksın vps mi dedicated mi

yazdıklarınız ne anlama gelir bilmiyorum. öncelikle hamachiden 10 kişilik bi server açıp 2-3 hafta kendimi deneyeceğim. eğer kıvırabilirsem işi sunucu kiralayacağız.

Orijinalden alıntı: RevDivane

quote:

oynunda en az 1 kac yil gecirdikten sonra server ı acmani oneririm cunku bunlar en temel pluginler ama illa soruyorsan kitleme icin genelde CPrivate ve Lockette adli pluginler kullanilir pro bir server icin cprivate gayeT uygundur fakat amoter serverlar icin lockette daha uygun olacaktir cunku lockette Turkiye de Turkiye icin buyuk denilebilecek server larda kullanilir oyuncular buna aşikardir ve %90 Turkce secenegini bulabileceginiz bir plugindir.Diger plugin ise world-guard kisa adiyla wg dir.Turkiye de benim gozlemlerim %60 bu kullaniliyor diger %40 ise arsa yani region sistemini kullaniyor ki adini hatirlamiyorum.

çok teşekkürkler. oyunu alphası çıktığndan beri oynuyorum. birçok kez server açtım ama pluginlerle ilk kez oynayacağım.

Plugin li oynamakla plugin siz oynamak cok farklidir. En azindan yakinlarindan birisinin server ı varsa orda bi komutlari ogren cunku para yatiracaksan bu ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

quote:

Plugin li oynamakla plugin siz oynamak cok farklidir. En azindan yakinlarindan birisinin server ı varsa orda bi komutlari ogren cunku para yatiracaksan bu ise.

komutları öğreniyorum zaten. server açık şu anda. 3 arkadaş düzenleyip-deniyoruz sürekli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TamperMonkey Script Yardımı
    4 yıl önce açıldı
    SRO_Hider(Clienti gizleme).
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.