Şimdi Ara

PLOYER MOMO7 RK3066 DUAL CORE 7' 1024X600 IPS QUAD CORE MALI EKRAN KARTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
5
Favori
17.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu tablette gameloft uyumsuzluğu varmı birde batman, nova 3, nba jamı oynayan varmı?
    cevap verirseniz sevinirim...
  • sanalpazarda 4 farklı fiyat var, bazılarının hediyeleri var tamam da, diğerlerinde neden fiyat farklı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Best Warriors

beyler bu tablette gameloft uyumsuzluğu varmı birde batman, nova 3, nba jamı oynayan varmı?
    cevap verirseniz sevinirim...

Uyumsuzluk problemini bilmiyorum google playdan indirmedim ama ben batman, nova3 real football 2013 gta vice city vb oyunları indirip kurdum rahatlıkla oynuyorum.
  • cenk 5885

bu oyunları nereden indirdiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afromania78

cenk 5885

bu oyunları nereden indirdiniz acaba?

apkmania adlı siteden indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knopix2626

sanalpazarda 4 farklı fiyat var, bazılarının hediyeleri var tamam da, diğerlerinde neden fiyat farklı acaba?

Bazıları normal fiyat bazıları foruma özel fiyat dolayısıyla fiyatlar bu yüzden farklı.
  • foruma özel olan fiyattan bir tane de ben alabilirim. (link atarsanız)
    teknik destek benim için önemli, burada yazılanlara göre malına sahip çıkan bir satıcısınız.
    bu konuda tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knopix2626

foruma özel olan fiyattan bir tane de ben alabilirim. (link atarsanız)
    teknik destek benim için önemli, burada yazılanlara göre malına sahip çıkan bir satıcısınız.
    bu konuda tebrik ederim

http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Full-Paket__isp6089494
  • Bende bugün sanalpazar sitesinden 279 tl ye bu ürünü satın aldım.Ürünüm hemen kargoya verilmiş,bakalım yarın elimde olcak inşallah izlenimlerimi sizinle paylaşırım.Hızlı kargo için tabletpark taki arkadaşlara teşekkürler.
  • Bana acil orjinal rom lazım çünkü rootlu romlar dokunmatikte problem yaşatıyor. Dokunmatik uzun bir süre basmassan algılamıyor uyku problemi var yani. Tabletpark yardımcı olur musunuz ?

Birde ekran kilidini açmak istedigimde ustteki kapama tuşuna basındca ekran birden parlayıp acılmıyor sanki ekran parlaklıgını dusurursunde yukseltirsin ya oyle acılıyor nedendir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 9 Şubat 2013; 6:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk5885

Bana acil orjinal rom lazım çünkü rootlu romlar dokunmatikte problem yaşatıyor. Dokunmatik uzun bir süre basmassan algılamıyor uyku problemi var yani. Tabletpark yardımcı olur musunuz ?

Birde ekran kilidini açmak istedigimde ustteki kapama tuşuna basındca ekran birden parlayıp acılmıyor sanki ekran parlaklıgını dusurursunde yukseltirsin ya oyle acılıyor nedendir acaba ?

Önümüzdeki hafta içi yüklemeler mutlaka yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: furbur

Bu tableti nasıl rootlamak lazım bilenler. yada yapanlar paylaşabilir misiniz

root lu romlar mevcut forumlardan bulabilirsiniz fakat orjinal şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizden almış olduğum momo7'nin şarj girişi yerinden çıktı. Cihazı nereye nasıl gönderebilirim? Garanti kapsamında cihaz değişimi yapılıyor mu?

not: gg'den 23/01/2013'de alındı cihaz...

Aynı sorun başıma geldi bugün.Sizin sorununuz çözüldü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 8 Şubat 2013; 18:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

quote:

quote:

root lu romlar mevcut forumlardan bulabilirsiniz fakat orjinal şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizden almış olduğum momo7'nin şarj girişi yerinden çıktı. Cihazı nereye nasıl gönderebilirim? Garanti kapsamında cihaz değişimi yapılıyor mu?

Hocam üstte paylaştığım destek adresinden iletişime geçin sorununuz en kısa zmanda çözülür ben öyle yapmıştım. İyi akşamkar.

• quote:

quote:

Bana acil orjinal rom lazım çünkü rootlu romlar dokunmatikte problem yaşatıyor. Dokunmatik uzun bir süre basmassan algılamıyor uyku problemi var yani. Tabletpark yardımcı olur musunuz ?

Önümüzdeki hafta içi yüklemeler mutlaka yapılacaktır.

Teşekkürler en stabil rom kendi romu diğerleri sıkıntı yaşatıyor gerçekten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam üstte paylaştığım destek adresinden iletişime geçin sorununuz en kısa zmanda çözülür ben öyle yapmıştım. İyi akşamkar.

Evet, sizin mesajınızı gördükten sonra o linkten talep açtım.sorunumu gidereceklerine inancım arttı.sizin değişimden gelen cihazın şarj olma süresi daha mı kısa yoksa hala 12 saate yakın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, sizin mesajınızı gördükten sonra o linkten talep açtım.sorunumu gidereceklerine inancım arttı.sizin değişimden gelen cihazın şarj olma süresi daha mı kısa yoksa hala 12 saate yakın mı?

Alıntıları Göster

Şarjda hiçbir fark yok aynı

• Tabletten kablosuza neden bağlanamıyorum?
    Kablosuz şifresini giriyorum, kaydediliyor ancak hala internet bağlantısı yok diyor.
  • bu şarj olayı diğer çin malı tabletlerdede var galiba

ac girişi ups olarak gördüğü için problemli(yani yavaş şarj ediyor
    benimkide aynı kontrol ettim
  • arkadaşlar,

tabletime usb den oyun yükleyeceğim ancak

*.obb dosyasını aşşağıdaki klasöre koplayamam gerektiği söyleniyor

'sdcard/Android /obb'

yalnız sdcard/Android klasöründe obb diye bi alt klasör yok

kendim elle açtım oda işe yaramadı :(

ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: afromania78

arkadaşlar,

tabletime usb den oyun yükleyeceğim ancak

*.obb dosyasını aşşağıdaki klasöre koplayamam gerektiği söyleniyor

'sdcard/Android /obb'

yalnız sdcard/Android klasöründe obb diye bi alt klasör yok

kendim elle açtım oda işe yaramadı :(

ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba???

sdcard yoksa direk Android/obb ye atman gerekiyor. obb yoksa Android klasörüne girip obb adlı bir klasör oluşturup içine atabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.