Şimdi Ara

Ployer Momo 9 l 7' Tablet l A10 CPU l Mali 400 GPU l Novo 7 Advanced Alternatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım Ployer Momo 9 Android tableti sizlerle paylaşmak istedim almak isteyen olursa diye, tablet piyasada çoğu yerde stoğu kalmamış olan Novo 7 Advanced ile aynı donanıma sahip

Tabletin özellikleri:

CPU: All Winner A10, 1.2GHz
    GPU: Mali 400
    RAM: 512MB DDR3
    Hafıza: 8GB
    Ekran: 7 inç (kapasitif,5 noktadan multitouch)
    Çözünürlük: 800x480
    3G: Yok ama harici 3G modem takılabiliyor
    Hafıza kartı slotu: Var
    Kamera: Önde 0.3MP - Arkada yok
    Gravity sensör: Var
    Bluetooth: Yok
    Video formatları: AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV (2160P HDMI çıkışı)
    Ses formatları: MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
    Ebook: TXT, PDF, HTML, RTF, FB2
    Flash desteği: Var
    Skype desteği: Var
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Pil: 4000MAh
    Dil desteği: Türkçe mevcut
    Ağırlığı: 370g
    Boyutu: 197 x 123 x 12mm
    Çıkışları: 1 x MINI HDMI port, 1 x MINI USB port, 1 x 3.5mm kulaklık jack; 1 x TF card port

Burada da görüldüğü gibi özellik olarak Novo 7 Advanced'la aynı donanıma sahipler, tek eksiği arka kamerası, zaten bu tableti almamda arkadaşımın Novo 7 Advanced'ını
    görüp de incelemem büyük rol oynadı. Fiyat olarak da Çindeki siteyle konuşmam sonucu yanında koruyucu kılıfla beraber $130'a aldım. Ürün şu an kargoda ama adamlar kargoda takılmaması için özel bir şey ayarlayacaklarını söylediler, yani bir kaç güne sağ salim elime ulaşır ve inceleme yapıp konuya koyarım.

Ürünün fotoları

Ployer Momo 9 l 7' Tablet l A10 CPU l Mali 400 GPU l Novo 7 Advanced Alternatifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 30 Aralık 2011; 3:57:30 >

• ben bir arkadaşıma aldırdım kendime de almaya bakıyorum

hocamm şunları test eder misin?

1 batarya süresi
    2 hızı
    3 nette gezinme performansı
    4 kullandıysan başka model marka tablet ve telefonlardan performans farkı...
  • özellikeri iyi ama nova 7 ye göre 10mm uzun ve 10mm geniş, yine de diğer özelliklerine bakmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

ben bir arkadaşıma aldırdım kendime de almaya bakıyorum

hocamm şunları test eder misin?

1 batarya süresi
    2 hızı
    3 nette gezinme performansı
    4 kullandıysan başka model marka tablet ve telefonlardan performans farkı...

aynı özellikli novo 7 advanced var bende.

batarya,işlemci,çipset,ekran kartı,ram herşey aynı olduğundan ;
    1-batarya süresi aynıdır.yeterli batarya süresi var.fifa12 falan gibi 1.5gblık oyunlar oynarsanız 5 saat falan.nette gezinmeye oldukça uzun gidiyor en azından 10 saate yakın gider tahminim tam ölçme fırsatım olmadı ama çok az şarj yiyor.
    2-işlemci aynı hızda aynıdır tahminim.menü geçişleri çok hızlı internette gezinirken hiç takılma yok.gta 3 oyununda biraz takılma var ama daha iyi tabletlerde de o kasma olayı varnış bende yağmur falan yağdığında hafif kasıyor.diğer angry birds tadındaki oyunlarda zaten alet uçuyor
    3-nette gezinmeden bahsettim.flash bunda da var olduğundan bilgisayarda yapabildiğin herşeyi yapıyorsun neredeyse

4-ben şahsen karşılaştırmak istiyorum novo 7 advanced ile bu maddeyi merak ediyorum bende.

Hocam nette nasil 10 saat gider ciddi misiniz?

Galaxy tab bile gitmiyor. İpadin bilrpe fabrika degerleri 10saat civari kinprstikte daha dusuk oluyorbher daim.

Birnara tst ederseniz sevinirim

Wifi acik surfb yaparken ne kadar gidiyor

• En kötü ihtimal daha yüksek Amper değerli pil takarız ama bana gayet yeteceğine eminim. Hem kim o kadar saat aralıksız tabletten internete girer o da ayrı bir soru :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

En kötü ihtimal daha yüksek Amper değerli pil takarız ama bana gayet yeteceğine eminim. Hem kim o kadar saat aralıksız tabletten internete girer o da ayrı bir soru :)

Tesekkurler hocam momo9 da boyleyse alinir askinda ben wifi 3-4 saat giden bir cihaz fitim

Yuksek mah pil nerdn qlinir takilir? Cinliler bu cihazlari 100 kusur dolara satiyorlar iyi bir pili 40 dolara koysalar alirim ama harbi saglam bir pil olacak.

Su cinlileri de anlamiyorum her tablette pil sorunu var. Uretim maliyetleri dusuk cihazlar bunlar. Momo9 a saglam pil koysalar en fazla 20 dolar pahalinolur amantablet dunyasinda ayri bir farkinolur. Neden yapmiyorlar? Sonucta muhendislik teknoloji istemiyoruz ya sadece iyi pil koyacaksin ayni kasaya
  • android 2.3 var daha 3 desteği gelmemiş 4 hiç gelmez. bence yazılım en önemli konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

android 2.3 var daha 3 desteği gelmemiş 4 hiç gelmez. bence yazılım en önemli konu.

novo 7 advanced da 2.3 ile geliyor ve 3.0 ona hiç çıkmadı ama 4.0 versiyonu daha geçen gün yayınlandı
  • quote:

quote:

En kötü ihtimal daha yüksek Amper değerli pil takarız ama bana gayet yeteceğine eminim. Hem kim o kadar saat aralıksız tabletten internete girer o da ayrı bir soru :)

Tesekkurler hocam momo9 da boyleyse alinir askinda ben wifi 3-4 saat giden bir cihaz fitim

Yuksek mah pil nerdn qlinir takilir? Cinliler bu cihazlari 100 kusur dolara satiyorlar iyi bir pili 40 dolara koysalar alirim ama harbi saglam bir pil olacak.

Su cinlileri de anlamiyorum her tablette pil sorunu var. Uretim maliyetleri dusuk cihazlar bunlar. Momo9 a saglam pil koysalar en fazla 20 dolar pahalinolur amantablet dunyasinda ayri bir farkinolur. Neden yapmiyorlar? Sonucta muhendislik teknoloji istemiyoruz ya sadece iyi pil koyacaksin ayni kasaya

Çin sitelerinde satılıyor piller oradan alıp içini açıp lehimle takmak lazım çok zor bir iş değil aslında ( novo 7 advanced'ın içini açıp inceledim pil lehimle bağlı )

• quote:

quote:

android 2.3 var daha 3 desteği gelmemiş 4 hiç gelmez. bence yazılım en önemli konu.

novo 7 advanced da 2.3 ile geliyor ve 3.0 ona hiç çıkmadı ama 4.0 versiyonu daha geçen gün yayınlandı

arkadaşım o novo en çok satılan tabletlerden biri. bu ne idüğü belirsiz arkasında nasıl yazılım desteği olduğu belli olmayan bir firma. her tablete zıp diye 4 yayınlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 31 Aralık 2011; 2:32:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Çin sitelerinde satılıyor piller oradan alıp içini açıp lehimle takmak lazım çok zor bir iş değil aslında ( novo 7 advanced'ın içini açıp inceledim pil lehimle bağlı )

Pmden bir linknalanbilir miyim? Ben de dusunuyorum cunku almayi

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım o novo en çok satılan tabletlerden biri. bu ne idüğü belirsiz arkasında nasıl yazılım desteği olduğu belli olmayan bir firma. her tablete zıp diye 4 yayınlanmaz.

ben markası için söylemedim ki daha 3.0 çıkmamış dediğin için böyle söyledim, ayrıyetten 4.0 gelip gelmeyeceğini bilemeyiz, belki gelir belki gelmez

• @o3 yurdışı forumlarda hali hazırda bir rom buldum ben
  • takip
  • nereden aldınız
  • arkadaşlar biri bana da link verebilir mi acaba ?
  • @o3 tablet dün torbaya eklenmiş, bugün yarın elimde olur. İnceleyip konuya deneyimlerimi eklerim
  • Bugün gelmedi tablet, dağıtıcıya 14.30 gibi verilmiş ama adam bizim buraya 12-1 gibi geldi. Yarın kesin gelir
  • Geldi tabletim su anda memnunum :)
  • hocam bi inceleme, karşılaştırma yapabilecekmisiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.