Şimdi Ara

Plonjon - Yaşasın Amatör Ruh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsterseniz siteye ekşi sözlükte ki tanımıyla başlayalım:

    quote:

    "yaşasın amatör ruh" gibi bir sloganla yola çıkmış, futbolun asla sadece futbol olmadığı üzerine kafa patlatan insanların yer aldığı forum. site çok yakında köşe yazılarıyla da hizmet verecek.
    (bkz:http://www.plonjon.net)

    http://sozluk.sourtimes.org/?t=www+plonjon+net

    Eğer susmak ihanetse; karanlığa karşı savaşmak, yazıp-üretmek, sessiz kalmamak kuşkusuz ki en doğrusu.. Bu bağlamda her fikrin özgürce ifade edilebildiği bir platformdur Plonjon. Premier Lig, La Liga gibi liglerin analizinin yapıldığı dünya futbolu bölümü; sinemanın, şiirin ve bilumum sanatsal faaliyetin 'afişe' edildiği afiş bölümü; an'lık serzenişlerin umarsızca yazıya döküldüğü alternatif sokağı; teknoloji dünyasının konuşulduğu gadget'ı; Türkiye ve dünya gündeminin konuşulduğu güncel bölümüyle benzerine az rastlanacak kalitesi ve gayet güçlü kalemlerden oluşan yazar kadrosuyla şiddetle tavsiye edebileceğim bir sitedir.

    Site Adı : Plonjon
    Site adresi :www.plonjon.net
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : spor, eğlence, kültür-sanat, teknoloji, siyaset ve gündem ağırlıklı olmak üzere , hayata dair herşey...







  • Evet güzel bi forum sitesi,gezinirken burda başlığı görünce hemen girim dedim,tavsiye ederim ailevi bi ortam var,kavga gürültü yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.