Şimdi Ara

plist editor yada txt-plist converter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone -bilindiği üzere- X tabanlı çalışıyor. Apple da doğal olarak sistemin parçalarını oluştururken ayarları plist uzantılı dosyalara kayıt etmiş. Hemen hemen tüm yazılımlarına bununla müdehale edilebiliyor. Ben biraz inceledim, bir .cgi dosyası buldum. Iphone'dan aldığım dosyaları txt hale çevirip okuyabiliyorum. Bunları değiştirip Iphone ayarlarını değiştirmek ve özellikleri ekleyip-düzeltmek mümkün. Ancak aramalarıma rağmen internette düzgün bir (windows için) plist editör bulamadım. Yada txt-plist converter yok.

Bulanlar bulmayanlara söylese? Biz de eski günlerimize dönüp programcılık yapsak tekrar. PM de kabulümdür.

plist dosyayı txt'e çevirince görülen bir örnek;
    <dict>
    <key>AreaCode</key>
    <array>
    <string>###:#######</string>
    </array>
    <key>InternationalCallingCode</key>
    <string>90</string>
    <key>InternationalDialingPrefix</key>
    <array>
    <string>00</string>
    </array>
    <key>NationalDialingPrefix</key>
    <array>
    <string>0</string>
    </array>
    <key>SubscriberNumber</key>
    <array>
    <string>#######</string>
    </array>
    </dict>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 5 Nisan 2008; 23:46:36 >

• Peki bu tarz bir yöntemle kamera özelliklerini genişletmek ya da telefon üzerinde bunun gibi değişiklikler yapmak mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

Peki bu tarz bir yöntemle kamera özelliklerini genişletmek ya da telefon üzerinde bunun gibi değişiklikler yapmak mümkün mü?
    Hayır sadece yazılımlar üzerinde değişiklik yapılabilir, yada sisteme ait ayar dosyaları üzerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notepad++ Replace Yapma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.