Şimdi Ara

plexiye çizdiğim desen yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kardeşim bence güzel olmuş ancak biraz bulanık gibi olmuş ancak yinede güzel bir görüntü oluşturucağına eminim.
  • o bulanıklık etreftaki ışıktan akşam çektim plexsinin tam ustunden çektiğim için golge oldu bende golgeyi gidermek için lambayı açtım ondan yoksa bulanık değil
  • Resimdeki Ejderhamı eğer öyleyse güzel olmuş ışık vurunca güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vites7777 -- 21 Şubat 2013; 18:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

Resimdeki Ejderhamı eğer öyleyse güzel olmuş ışık vurunca güzel olur

evet ejderha aldığım resmin linkinide verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: requenx

quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

Resimdeki Ejderhamı eğer öyleyse güzel olmuş ışık vurunca güzel olur

evet ejderha aldığım resmin linkinide verdim

ha görmemişim pardon :D
  • Evet görüntü net değil ama güzel olmuşa benziyor gerçekten tebrikler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim Çizdim Nasıl Olmuş ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim önceki bitmeyen modumdan bir kaç örnek vereyim. Bence detaylarda biraz problemin var ne ile çizdiğini bilmiyorum tabi. Ama genel hatlarıyla güzel bir çalışma olmuş.

plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız

plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız

plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Şubat 2013; 1:16:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Benim önceki bitmeyen modumdan bir kaç örnek vereyim. Bence detaylarda biraz problemin var ne ile çizdiğini bilmiyorum tabi. Ama genel hatlarıyla güzel bir çalışma olmuş.

plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız  plexiye çizdiğim desen yorumlarınız

Hocam bunları nerden veya hangi siteden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Benim önceki bitmeyen modumdan bir kaç örnek vereyim. Bence detaylarda biraz problemin var ne ile çizdiğini bilmiyorum tabi. Ama genel hatlarıyla güzel bir çalışma olmuş.

hocam havya ve ince zımpara kullandım elimde doğru alet yok zaten alacak param da yok elimden bul geldi yorumun için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emircan16
    Hocam bunları nerden veya hangi siteden bulabilirim?

Bunlar benim dremelle yaptıklarım. Dışarıdan almadım. Ama çıkartmak istediğiniz bir resimle reklamcılara gidin onlar lazer ile çizebiliyorlar belli ücretler karşılığında.

quote:

Orijinalden alıntı: requenx
    hocam havya ve ince zımpara kullandım elimde doğru alet yok zaten alacak param da yok elimden bul geldi yorumun için teşekkürler...

Havya ile yaptıtsanız büyük başarı bence. Havyayla yapması çok zor upraştırıcı oluyor.
  • bence güzel olmuş yanlardan led ile ışıklandırısanız on numara olur :)
  • güzel olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.