Bildirim
Plexiden full pc kasası start

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kolay gelsin farklı açılardan 1-2 render daha alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
kolay gelsin farklı açılardan 1-2 render daha alabilirsin
teşekkürler bakalım sonuç Ne olacak :) -
Kolay gelsin hocam bunun çizimi zormu oluyor -
detayları ile düşünüp çizmek güzel dostum.yolun yarısı... yolun açık olsun .
yalnız bu plexiyi hangi makinede işlemeyi düşünüyorsun.
plexiyi cnc frezelerin yanına bile sokmaz atölyeler...
bunu dışında İstanbulda bildiğim 2 tane firma var bu plexiyi işleyecek onlarda ufak işlere bakmazlar.
bir tanesi baksa da çıkaracağı faturaya sen bakamazsın..
sadece dikey frezeleme ile cnc routerde kesecek şekilde geliştirisen , uygulama imkanı bulursun .
kesim dışında frezeleme lazım dersen onuda kendin dremel freze ile halledebilirsin sanırım kolay gelsin.. -
Kolay gelsin hocam. Başarılar. -
hocam çizimlerinden sonra bana da bilgi verebilirmisin, eğer ucuz bişi çıkarsa benimde hayalim bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: LeventPolat34
Kolay gelsin hocam bunun çizimi zormu oluyor
yoo Cnc operatörü olduğum için sıkıntı yok çizimde
quote:
Orijinalden alıntı: arg-ist
detayları ile düşünüp çizmek güzel dostum.yolun yarısı... yolun açık olsun .
yalnız bu plexiyi hangi makinede işlemeyi düşünüyorsun.
plexiyi cnc frezelerin yanına bile sokmaz atölyeler...
bunu dışında İstanbulda bildiğim 2 tane firma var bu plexiyi işleyecek onlarda ufak işlere bakmazlar.
bir tanesi baksa da çıkaracağı faturaya sen bakamazsın..
sadece dikey frezeleme ile cnc routerde kesecek şekilde geliştirisen , uygulama imkanı bulursun .
kesim dışında frezeleme lazım dersen onuda kendin dremel freze ile halledebilirsin sanırım kolay gelsin..
öncelikle teşekkür ederim plexiyi mobilya atölyemizdeki cnc de işleyeceğim dışarıyla işim olmıycak hertürlü malzemede elimde mevcut sıkıntı çekmiycem.
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Kolay gelsin hocam. Başarılar.
teşekkürler :))
quote:
Orijinalden alıntı: immistercool
hocam çizimlerinden sonra bana da bilgi verebilirmisin, eğer ucuz bişi çıkarsa benimde hayalim bu :)
çizimmleri işçiliğini kendim yapıcam burda tek plexiye para vericemm...yardımcı olurum :)
:)
-
psu yu bence pleksi yapma sıcaklığa dayanamayabilir.zamanında bende yapıcam edicme dedim saolsun arkdaşlarım çok süper motive ettielr.düşmanım olsa bu kadar olurdu.yalnız kasa çok geniş gibi. -
yaptığınızda editlersiniz artık -
atolye sizinse bir soru soracağım. 120cm boy, 50cm genişlik 30cm yüksekliğinde 3 eksen işleme gerektiren sert köpükten bir proje var, bunu işleme imkanınız varmı çünkü çoğu yer köpük deyince kapı dışarı atyor insanı. bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?.
veya 5cm yüksekliğinde yine 3 eksen olacak şekilde parçalar halinde de olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 10 Temmuz 2013; 11:13:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
psu yu bence pleksi yapma sıcaklığa dayanamayabilir.zamanında bende yapıcam edicme dedim saolsun arkdaşlarım çok süper motive ettielr.düşmanım olsa bu kadar olurdu.yalnız kasa çok geniş gibi.
bişi olcağını sanmıyorum araba farınada uyguladım gayet iyi orjinalliğini koruyo.kasanın boyutu normal 41*18 cm
quote:
Orijinalden alıntı: sevilesi adam
yaptığınızda editlersiniz artık
editlemek artık heralde yaptımmmı nokta atışı herşeyiyle tam yapıcam :))
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
atolye sizinse bir soru soracağım. 120cm boy, 50cm genişlik 30cm yüksekliğinde 3 eksen işleme gerektiren sert köpükten bir proje var, bunu işleme imkanınız varmı çünkü çoğu yer köpük deyince kapı dışarı atyor insanı. bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?.
veya 5cm yüksekliğinde yine 3 eksen olacak şekilde parçalar halinde de olabilir
size yardımcı olmak isterdim ama piyasada bakarsanız cnc bıcakları baya baya pahalı malum köpük sert buna uyumlu bıçaklar 380-600 euro arası değişiyo yinede bi fiyat alıp tanıdıklara sorarım:))
bu arada proje neydi?r
-
hocam sabırsızlıkla bekliyorum valla :D hiç işleme başladınız mı -
quote:
Orijinalden alıntı: immistercool
hocam sabırsızlıkla bekliyorum valla :D hiç işleme başladınız mı
Esasında yapmışken susoğutma yapıyım diyorum haftasonunu bekliyorum piyasadan sıvı soğutma kiti bakıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet bu plexi üzerine düğme yeri açmıycam bana dokunmatik devre lazım yardım -
takip edelim. Umarım güzel olur. -
takip -
merakla beklıyoruz -
Evet beyler biraz geç oldu kusura bakmayın atölyede bayram üstü işler yoğun olduğundan anca fırsat buldum yaptım işlemi.
RESİMLER:
BU dvd rw yeri vakum kaydırdı parçayı bozdu yenisi kesilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksmurl -- 3 Ağustos 2013; 22:40:19 >
-
Selamlar,
Kardeşim heves etmişsin hevesini kırmak istemem ancak plexiglasstan yapılan kasanın kısa bir süre sonra aşırı tozlanması ve çizilmesine nasıl bir önlem düşündün acaba? Zira plastik malzemeler çabuk elektriklenip tozu vakum gibi kendine çekiyorlar. Bende yıllardır modifikasyonla uğraşan biri olarak sadece kapağa taktığım plexinin 2 güne bir tozunu alıyorum. Hele ki bu sıcak yaz aylarında fanlarımızın maksimum seviyede döndüğünüde düşürsek toz inanılmaz boyutlara ulaşıyor. Diğer bir husus ise sanki plexinin et kalınlığı zayıf gibi geldi bana en az 6mm malzeme kullanmalısın aksi halde üzerine kurulan sistemin ağırlığı ile ufak bir esnemede çıt diye kırılır. Çünkü yatay değilde dikey kasa tasarlamışsın. Bunlar benm ilk aklıma gelen naçizane önerilerim sonradan pişman olmazsın inşallah.
Dip not: şimdi resimlere tekrar baktımda ana kart kasa içinde küçücük kalmış eğer extreme bir sistem kurmayacaksan kasa ebatlarını tekrar gözden geçirmen gerekli bu büyüklükteki plexi malzeme çok esner ve eklem yerlerinden atmasa bile yakınlarından çatlar ve kırılır. Ebatları minimize etmek gerekiyor. Birde PSU yu asacaksın gibi anlaşılıyor plexi resimlerde zaten bel vermiş kendi ağırlığıyla bile umarım yazdıklarımda haklı çıkmam ve iyi bir işçilik görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 4 Ağustos 2013; 2:26:13 >
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- sıvı metal
- en iyi laptop soğutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X